Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 699
- 700
- 701
- 702
- 703
- …
- 1297
- chevron_right
Sedanam un kupejai priekšējie mbamperi atšķiras?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nop
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Es domāju gaisa lūkas priekš 316mitā nebūs tas faktors uz kuru jāskatās pie iegādes ja? Nu respektīvi viņu tur nav un dzesēt 316mitajam ar īsti nav ko 
Gaisa lūku nav 90 % M bamperu iekš LV.Fashion rakstīja:Es domāju gaisa lūkas priekš 316mitā nebūs tas faktors uz kuru jāskatās pie iegādes ja? Nu respektīvi viņu tur nav un dzesēt 316mitajam ar īsti nav ko
Agrāk zinu viņus zaga, kā ir mūsdienās? Ā nu un miglas un miglu rāmji visiem bamperiem vienādi ja?
Nav jau tā, ka baigi dzirdētu par zagšanu, šķiet pēdējais cilvēks kam šeit tā skaļāk nozaga bija ZzevsS. Bet ja kāds narkomāns, viņš arī stock spoguļus var paņemt, kam vērtība 10 eiro 
Miglas pavisam noteikti vienādas, rāmīši arī šķiet bija vienādi.
Miglas pavisam noteikti vienādas, rāmīši arī šķiet bija vienādi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Man ir luukas 
Paši miglu rāmīši starp M un ne M bamperi neatšķiras, bet atšķiras trijstūrītis kas vienā malā tur to rāmīti.
Det. nr. 15.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_2758
Es gan m bamperī ar parastajiem pieskrūvēju, sanāk nedaudz palocīt, bet nu turas.
Det. nr. 15.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_2758
Es gan m bamperī ar parastajiem pieskrūvēju, sanāk nedaudz palocīt, bet nu turas.
ZzevsS rakstīja:Gaisa lūku nav 90 % M bamperu iekš LV.Fashion rakstīja:Es domāju gaisa lūkas priekš 316mitā nebūs tas faktors uz kuru jāskatās pie iegādes ja? Nu respektīvi viņu tur nav un dzesēt 316mitajam ar īsti nav ko
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Kāds lej savam e36 98? Var m44b19 liet un vai vispār ir jēga?
Ekonomiskāks? Es vislaik leju 98 bet kā ieleju 95,šķiet viņš vnk iztvaiko5STAR rakstīja:Kāds lej savam e36 98? Var m44b19 liet un vai vispār ir jēga?
Es savu M43 vienmer leju 98 , ta ka drosi tu ari var 
5STAR rakstīja:Kāds lej savam e36 98? Var m44b19 liet un vai vispār ir jēga?
Es savam tikai 985STAR rakstīja:Kāds lej savam e36 98? Var m44b19 liet un vai vispār ir jēga?
Vot sitais japamegina būs, leju tikai 95, neticas kā ar 98 būs ekonomiskāks, bet pieliesu pilnu baku un pastisos vai sanak vairāk nobraukt nekā ar 95Ričards Kočkers rakstīja:Ekonomiskāks? Es vislaik leju 98 bet kā ieleju 95,šķiet viņš vnk iztvaiko5STAR rakstīja:Kāds lej savam e36 98? Var m44b19 liet un vai vispār ir jēga?
Skaidrs, būs jāpamēģina pilnu saliet kādu dienu. 
Visa problēma ir tajā apstāklī, ka no 01.10.2009. saskaņā ar ES normām 95 jālej klāt biopiedeva līdz 5%.Garaisss rakstīja:Vot sitais japamegina būs, leju tikai 95, neticas kā ar 98 būs ekonomiskāks, bet pieliesu pilnu baku un pastisos vai sanak vairāk nobraukt nekā ar 95Ričards Kočkers rakstīja:Ekonomiskāks? Es vislaik leju 98 bet kā ieleju 95,šķiet viņš vnk iztvaiko5STAR rakstīja:Kāds lej savam e36 98? Var m44b19 liet un vai vispār ir jēga?
kopš noswapoju no tds uz benzīnu, leju tikai 98, ieleju 95 dirsā, likas ka nav kkas
Kaut kā atšķirību m52b20 neizjūtu - šķiet, ka ēd vienlīdz daudz un jaudā jau nu toč atšķirību nevienam auto neesmu jutis..
Pāris reizes mēģināju liet 98o, nekādas starpības patēriņā nebija!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 699
- 700
- 701
- 702
- 703
- …
- 1297