Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 699
- 700
- 701
- 702
- 703
- …
- 2228
- chevron_right
nu tak tev mašīna uz diskiem stāv ka pat vaserenes nav ? 
nu vot shitaa gan ir totaala hujnja ka kaads visu piespamojis no mana profila
laikam kaadu baigi aizskaaru
renio tu? 
nu es konkreeti neko no taa suuda neesmu rakstiijis vnk dazham labam adminam kkas nav kaartiibaa ar galvu
pilniigs beernudaarzs 
Kas bija no foruma kurš nodarbojās ar pulverkrāsošanu? Tieši interesē disku centrus sakrāsot.. vai arī iedodiet kādu sabalensētu cenas/kvalitātes meistaru 
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tas ir fake profils, niks nedaudz atšķirās. :)guzlis rakstīja:nu es konkreeti neko no taa suuda neesmu rakstiijis vnk dazham labam adminam kkas nav kaartiibaa ar galvupilniigs beernudaarzs
Sent from my HTC Desire 601 using Tapatalk
nu sk jebkuraa gadiijumaa kkaads apbizhots lohs to dara. gan jau kkadreiz buushu kko uzrakstiijis sliktu par vinja nopuvusho drotu
njaa bet jebkuraa gadiijumaa admini interesanti te
normaalas diskusijas dzeesh bet shitas viss suuds te pohujaa staav un veel nav nobanots
jā, es ar to tikko tikai pamaniju!
īstais guzlis bij online, bet fake nē!
Kāds laikam jūtas apbižots..
Kāds laikam jūtas apbižots..
Beautiful Mechanical Wonder
nu tak
sen jau esmu te pamanijis ka nepatiik uzklausiit kritiku
kaa kautkas taa eu guzli bljee tu loh nahuj ej padirs citur u.t.t. tas ir forums un te katrs izsaka savu viedokli par ko neredzu jeegu cepties.
Tas sheit ir normaali.. Kaa arii manu pavisam prasto komentu izdzeesa.
Tas pats kaa mani no kluba atskaitiija
vnk neko nepasakot.
Tas pats kaa mani no kluba atskaitiija
M.K.
visdriizaak tavu postu arii izdzeesiis jo tu pateici ka tas ir sheit normaali
tieshi taapat kaa es to izdariiju uzmeteeju topikaa un tad saakaas viss
nu ko shkjiet ka kkaads emo forums par visu tik ljoti apvainojas u.t.t. pubertaate laikam pie vainas
zin kaa tas vecums taads ir 
kmartiiiini rakstīja:Tas sheit ir normaali.. Kaa arii manu pavisam prasto komentu izdzeesa.![]()
Tas pats kaa mani no kluba atskaitiijavnk neko nepasakot.
Ja maksaji, tad domaju vnk tā neizmeta no klubiņakmartiiiini rakstīja:Tas sheit ir normaali.. Kaa arii manu pavisam prasto komentu izdzeesa.![]()
Tas pats kaa mani no kluba atskaitiijavnk neko nepasakot.
Nuuu, ir kam neaptīk, kad raksta glupibas viņu topikā par to ka tas būvē. Pat es izdzesu no viena saita savu aprakstu par e34 uz citu, apnika jēlības klausīties, kuras pat bez izstēles. Vismaz pacenstos, jautru un smiekligi ierasktit.guzlis rakstīja:visdriizaak tavu postu arii izdzeesiis jo tu pateici ka tas ir sheit normaalitieshi taapat kaa es to izdariiju uzmeteeju topikaa un tad saakaas viss
nu ko shkjiet ka kkaads emo forums par visu tik ljoti apvainojas u.t.t. pubertaate laikam pie vainas
zin kaa tas vecums taads ir
nu redz negribi sanjemt kritiku tad nevajag te likt savus drotus. neko sliktu nekad neesmu pateicis nevienam par to ko dara ja ir tam jeega. kaadreiz kko pasaku ne paaraak glaimojoshu bet ne jau par to apvainoties vnk padomaa kaapeec vai arii ignoree
nu tas ka visi slavee tos kam tur bundza caura kaa siets nu hvz. manupraat ja auto nav super rets u.t.t. tad projektaa galvenais ir bundza un visu paareejo var sataisiit un ielikt.
Par drotu domats man bij? 
nee tas nebija ne par vienu konkreeti 
tu beidz, atkal sac parak njemt visu personiski.Hazard rakstīja:Par drotu domats man bij?
cik izdzeris sovakar?
...
Neticesi, bet necik. Slimoju patlabanArmando rakstīja:tu beidz, atkal sac parak njemtHazard rakstīja:Par drotu domats man bij?
visu personiski.
cik izdzeris sovakar?
Sent from my GSmart Maya M1 v2 using Tapatalk
kas jums te par bēnudārzu atkal ir noticis
daudziem te vajadzētu daudz vairāk laika pavadīt svaigā gaisā
un ņemt vērā ka visa dzīve negriežas ap jūsu vecajām grabazām 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 699