Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 705
- 706
- 707
- 708
- 709
- …
- 1297
- chevron_right
Ir speciāla auduma līme.pviljams rakstīja:Uwaga!
Ar ko līmējiet griestus un citus apšuvumus? Man atlīmējās lūkai stūrītis un norāvu beigās visu nost, jo turēties vairs īsti neturējās. Tas audums dikti plāns, ir kaut kāda speciāla līme kas neizspiestos cauri vai kas tāds?
Paldies par atbildēm, pašam uz savu galvu negribējās darīt
Mainot priekšējo abs devēju tai spīdīgajai figņai tur jābūt vai tā ir daļa no vecā devēja?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ņem lūku laukā tagad jau,ieķer 88M līmi depo 0,33ml bundža 2.99 un līmē klāt jaunu audumu,jo taagad veco,norauto nekā nedabūsi virsū. Un neklausies,ka jāpērk kaut kādus aerosolveidīgos līmes produktus,jo pa neesi caca,kurai bail apziest pirkstus nedaudz ar kaučuka līmi,jo,pirmkārt,cenu atšķirība ir liela,un lūkai vajag minimāli līmes,līdz ar to arī minimāli izdevumus.pviljams rakstīja:Uwaga!
Ar ko līmējiet griestus un citus apšuvumus? Man atlīmējās lūkai stūrītis un norāvu beigās visu nost, jo turēties vairs īsti neturējās. Tas audums dikti plāns, ir kaut kāda speciāla līme kas neizspiestos cauri vai kas tāds?
Paldies par atbildēm, pašam uz savu galvu negribējās darīt
Ceru,ka palīdzēju!
Nevienai mašīnai neesmu redzējis, ka kaut kas tāds tur būtu, parasti nekas netarčī ārā. Es domāju, ka tas ir no vecā devēja.rudenko rakstīja:Mainot priekšējo abs devēju tai spīdīgajai figņai tur jābūt vai tā ir daļa no vecā devēja?
Aha, paldies, tiešām laba atbilde :) Pamēģināšu to ar 88M.vitjazz rakstīja:Ņem lūku laukā tagad jau,ieķer 88M līmi depo 0,33ml bundža 2.99 un līmē klāt jaunu audumu,jo taagad veco,norauto nekā nedabūsi virsū. Un neklausies,ka jāpērk kaut kādus aerosolveidīgos līmes produktus,jo pa neesi caca,kurai bail apziest pirkstus nedaudz ar kaučuka līmi,jo,pirmkārt,cenu atšķirība ir liela,un lūkai vajag minimāli līmes,līdz ar to arī minimāli izdevumus.pviljams rakstīja:Uwaga!
Paldies par atbildēm, pašam uz savu galvu negribējās darīt![]()
Ceru,ka palīdzēju!
Tiešām tas pats audums tur vairs nederēs? Sačakarēt jau viņu nesačakarēju it kā.
Viņam smuki jāiznāk ārā, te tev devējs uz pusēm sadalijiesmāriņš rakstīja:Nevienai mašīnai neesmu redzējis, ka kaut kas tāds tur būtu, parasti nekas netarčī ārā. Es domāju, ka tas ir no vecā devēja.rudenko rakstīja:Mainot priekšējo abs devēju tai spīdīgajai figņai tur jābūt vai tā ir daļa no vecā devēja?
Tur viss paralons izēsts jau būs,kā smiltis,ja mēgināsi ar roka pāriet un nokasīt,nokasīsi gan no auduma,gan no lūkas virsmas,bet mēģinot viņu pa jaunu likt,tas audums būs ĻOTI plāns,iespējams pat līme var sūkties cauri,un sanāks "saburzīta auduma" efekts,bet vari mēģināt,ja esi pārliecināts,ka audums ir ideāļs lai liktu atpakaļ uz metāla lūkas virsmas! Bet es šaubos,ka sanāks!pviljams rakstīja:Aha, paldies, tiešām laba atbilde :) Pamēģināšu to ar 88M.vitjazz rakstīja:Ņem lūku laukā tagad jau,ieķer 88M līmi depo 0,33ml bundža 2.99 un līmē klāt jaunu audumu,jo taagad veco,norauto nekā nedabūsi virsū. Un neklausies,ka jāpērk kaut kādus aerosolveidīgos līmes produktus,jo pa neesi caca,kurai bail apziest pirkstus nedaudz ar kaučuka līmi,jo,pirmkārt,cenu atšķirība ir liela,un lūkai vajag minimāli līmes,līdz ar to arī minimāli izdevumus.pviljams rakstīja:Uwaga!
Paldies par atbildēm, pašam uz savu galvu negribējās darīt![]()
Ceru,ka palīdzēju!
Tiešām tas pats audums tur vairs nederēs? Sačakarēt jau viņu nesačakarēju it kā.
Ir vispār kkādi Recaro krēsli kas kaut cik iederētos pēlēkā salonā?
sāk arī apnikt pelēks salons, melns daudz foršāks.
sāk arī apnikt pelēks salons, melns daudz foršāks.
- ikey07
meklē Sportsitze's :)ikey07 rakstīja:Ir vispār kkādi Recaro krēsli kas kaut cik iederētos pēlēkā salonā?
sāk arī apnikt pelēks salons, melns daudz foršāks.![]()
[img]bilde[/img]
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
urb vai pasildi vai kaa savadak dabun vinju araa, taa ir arejaa dalja no vecaa deveja. orginali vinji naak no aluminija, letie no platmasa, sito vienkarsi pakarsee un izvelc ararudenko rakstīja:Mainot priekšējo abs devēju tai spīdīgajai figņai tur jābūt vai tā ir daļa no vecā devēja?
...
Tad man bija tainībaArmando rakstīja:urb vai pasildi vai kaa savadak dabun vinju araa, taa ir arejaa dalja no vecaa deveja. orginali vinji naak no aluminija, letie no platmasa, sito vienkarsi pakarsee un izvelc ararudenko rakstīja:Mainot priekšējo abs devēju tai spīdīgajai figņai tur jābūt vai tā ir daļa no vecā devēja?
Nomaini tikai priekšējos uz melniem...ikey07 rakstīja:@ZzevsS, Negribu pārlikt visu salonu atkal
Kāds nevar uz 1 vakaru aizdot noņēmēju buksei (bukses diametrs 60mm) ? Varu arī atvest pie kāda, kurš varētu noņemt priekšējas plaukta bukses, bet vakarā. Protāms ne par velti. Rīga un rajons
Bilde uzmanībai, bukse nr. 5, kronšteins vēl arī uz bumeranga virsū
Bilde uzmanībai, bukse nr. 5, kronšteins vēl arī uz bumeranga virsū
Kas par problēmu vretu but ka lecu lukturiem stara nav ceļu vispar neredz iepriekš bija bezlecu ar h7 tagad lecu h1 talie normali ar visu krustu rada bet tuvie slikti staru ari var regulet ?
Gan jau ar xenoniem sadedzinatiAnderss rakstīja:Kas par problēmu vretu but ka lecu lukturiem stara nav ceļu vispar neredz iepriekš bija bezlecu ar h7 tagad lecu h1 talie normali ar visu krustu rada bet tuvie slikti staru ari var regulet ?
Tak bez lecu lukturiem esmu dzirdejis ka kkas tads var but bet lecu ar var but tadas problemas ? Un vai ir variats kko atseviškji nomainit to lecu ?EE-7878 rakstīja:Gan jau ar xenoniem sadedzinatiAnderss rakstīja:Kas par problēmu vretu but ka lecu lukturiem stara nav ceļu vispar neredz iepriekš bija bezlecu ar h7 tagad lecu h1 talie normali ar visu krustu rada bet tuvie slikti staru ari var regulet ?
Var lecas nomainit jajauc lampa araAnderss rakstīja:Tak bez lecu lukturiem esmu dzirdejis ka kkas tads var but bet lecu ar var but tadas problemas ? Un vai ir variats kko atseviškji nomainit to lecu ?EE-7878 rakstīja:Gan jau ar xenoniem sadedzinatiAnderss rakstīja:Kas par problēmu vretu but ka lecu lukturiem stara nav ceļu vispar neredz iepriekš bija bezlecu ar h7 tagad lecu h1 talie normali ar visu krustu rada bet tuvie slikti staru ari var regulet ?
Vinam ieksa tas spidums sadeg
Skaidrs paldiesEE-7878 rakstīja:Var lecas nomainit jajauc lampa araAnderss rakstīja:Tak bez lecu lukturiem esmu dzirdejis ka kkas tads var but bet lecu ar var but tadas problemas ? Un vai ir variats kko atseviškji nomainit to lecu ?EE-7878 rakstīja: Gan jau ar xenoniem sadedzinati
Vinam ieksa tas spidums sadeg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 705
- 706
- 707
- 708
- 709
- …