Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 705
- 706
- 707
- 708
- 709
- …
- 2228
- chevron_right
Es zinu, ka Jūs zināt, kuru kupeju es domāju...Nixon rakstīja:Kāds zin kautko par matētu pelēku kupeju ar dzelteniem Style 32 diskiem? Šķiet, ka kādā street drift posmā arī startējusi.
Zināt ta drošvien zin lielākā daļa (vismaz redzējuši ir), tik ko gribi zinātNixon rakstīja:Es zinu, ka Jūs zināt, kuru kupeju es domāju...Nixon rakstīja:Kāds zin kautko par matētu pelēku kupeju ar dzelteniem Style 32 diskiem? Šķiet, ka kādā street drift posmā arī startējusi.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Nu BMW arī neaprobežojas ar e36 -> e21, e24, tas pac e28 un e30, Z3 utt.Agnis rakstīja:Tā gluži arī nevar, jo viss kas nav bmw ir sūc©™ch. rakstīja: Bet principā, ja baigi gribas izcelties, jēdzīgākais būtu nepirkt e36.![]()
+ vēl, labāk želejnieks nekā hipsteris![]()
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu kā tad, ir taču M6, X6, X5 (ne e53 )
jeb šī jau ir kategorija, kura nav pa spēkam pat orģinālo style 5 īpašniekam
?
Jū, e70 ar numuru sānā un zaļiem diskiem izskatītos lieliski! 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Personīgi ļoti patīk e53.
Esmu braucis ar 3.0 D + manual. Rīga -Daugavplis. Viens no auto kas palika un droši paliks atmiņā ar vislabākām domām.
Esmu braucis ar 3.0 D + manual. Rīga -Daugavplis. Viens no auto kas palika un droši paliks atmiņā ar vislabākām domām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
man arī e53 vislabāk patīk no X5, bet tāpēc rakstīju, ka NE e53, jo tie jau brīžiem ir perfekta 328 e36 cenā 
un tad kad ir jāpērk riepas tad šakas puņķi un asaras-valdiba slikta utt 
paga, vai tad e36 diski neder e53?yanks rakstīja:un tad kad ir jāpērk riepas tad šakas puņķi un asaras-valdiba slikta utt
Nostopēji ?zuze91 rakstīja:Personīgi ļoti patīk e53.
Nopi*** un dzina uz RUS ar parsistu VIN.Kurlis rakstīja:Nostopēji ?zuze91 rakstīja:Personīgi ļoti patīk e53.
viens te pagājušo nedēļu diedelēja riepas uz skatiRidlihs rakstīja:paga, vai tad e36 diski neder e53?yanks rakstīja:un tad kad ir jāpērk riepas tad šakas puņķi un asaras-valdiba slikta utt
šonedēļ tas bija man šķiet, mošk vnk sāka pagājušo nedēļu 
derēt jau der, bet nu e53 ar R16 + plaukts variants cauri neiesch. rakstīja:Der! pat offsets +/- sakrīt. :shura:
p.s. zolīdas firmas riepas uz e36 vismaz 400 eur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 705
- 706
- 707
- 708
- 709
- …