Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 707
- 708
- 709
- 710
- 711
- …
- 1297
- chevron_right
Kabris smags, pilnā masa pāri 1800kgRiks* rakstīja:Veči, cik Jūs maksāt ikgadējo nodokli par 320i kupeju?
Pastījos CSDD par manu 320i kabri gadā ir 128.06 lisie
A cik ir parastai kupejai?kars rakstīja:Kabris smags, pilnā masa pāri 1800kgRiks* rakstīja:Veči, cik Jūs maksāt ikgadējo nodokli par 320i kupeju?
Kas skaitās parastā kupeja? man 316 (pēc dokumentiem) kupejai 75
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Biju domājis līdz 2.0rus90 rakstīja:Kas skaitās parastā kupeja? man 316 (pēc dokumentiem) kupejai 75
Atkarīgs no aprīkojuma, katram savādāk, bet parasti bik zem 1800kg, līdz ar to tikai 75eRiks* rakstīja:A cik ir parastai kupejai?kars rakstīja:Kabris smags, pilnā masa pāri 1800kgRiks* rakstīja:Veči, cik Jūs maksāt ikgadējo nodokli par 320i kupeju?
Ja nemaldos līdz 2000.gadam skatās tikai pilnu masu. Pieļauju,ka kabrim (pa cik smagāks), varētu arī lielais nodoklis būt.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
līdz 2004maartyd rakstīja:Ja nemaldos līdz 2000.gadam skatās tikai pilnu masu. Pieļauju,ka kabrim (pa cik smagāks), varētu arī lielais nodoklis būt.
kabrim 1800kg+ tāpēc arī 126e
Bija kādreiz kupeja 2.0i Automāts gadā bija jāmaksā 106e 
kāds kko zin par apē piedāvātajiem AVA COOLING QUALITY radiatoriem? parasti jau ape pedejos meslus netirgo un sanak letak ka nissens..
man šķiet,ka latviešu valodā nav.Markitans rakstīja:varbūt kāds zin vai tadas grāmatas ir latviešu valoda un kur dabūt?![]()
[img]http://www.bildites.lv/images/qp40cjs3h ... an.jpg[img]
aizmugurē paš. pusē ejot līkumā kaut kas skaļi klab, braucot taisni lieku skaņu nav. brižiem ir tā, ka neklab vispār, brižiem klab nenormali. nevaru saprast kur skatities. Pusass beigta?
@instagram - anrijs.v
Pieļauju,ka tas, kas man šobrīd - plaukta bukse,kas ir slieksnī. 
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Sailenene iespējams izbeigusies.nleai rakstīja:aizmugurē paš. pusē ejot līkumā kaut kas skaļi klab, braucot taisni lieku skaņu nav. brižiem ir tā, ka neklab vispār, brižiem klab nenormali. nevaru saprast kur skatities. Pusass beigta?
amortizatora atbalstu arī apskaties.nleai rakstīja:aizmugurē paš. pusē ejot līkumā kaut kas skaļi klab, braucot taisni lieku skaņu nav. brižiem ir tā, ka neklab vispār, brižiem klab nenormali. nevaru saprast kur skatities. Pusass beigta?
Ja pāršuj stūri ar īsto alcantaru, viņa būs ilglaicīga?
Izklausās pēc tā, tiešam. Ir kāds diy kā viņu nomainiit?maartyd rakstīja:Pieļauju,ka tas, kas man šobrīd - plaukta bukse,kas ir slieksnī.
@instagram - anrijs.v
Ja ir bukšu noņēmējs, tad easy.nleai rakstīja:Izklausās pēc tā, tiešam. Ir kāds diy kā viņu nomainiit?maartyd rakstīja:Pieļauju,ka tas, kas man šobrīd - plaukta bukse,kas ir slieksnī.
1. Paceļ mašīnu
2. Atskrūvē apakšējo amortizatora skrūvi
3. Atskrūvē 3 skrūves no kronšteina, kurš tur to sviru pie sliekšņa
4. Viena skrūve, kura tur sailentbloku sava vietā
5. Nu un tad ar noņēmēju vienkārši izpresē veco sailentu un iepresē jaunu
JāRiks* rakstīja:Ja pāršuj stūri ar īsto alcantaru, viņa būs ilglaicīga?
6. Brauc regulēt savirziNylon rakstīja:Ja ir bukšu noņēmējs, tad easy.nleai rakstīja:Izklausās pēc tā, tiešam. Ir kāds diy kā viņu nomainiit?maartyd rakstīja:Pieļauju,ka tas, kas man šobrīd - plaukta bukse,kas ir slieksnī.
1. Paceļ mašīnu
2. Atskrūvē apakšējo amortizatora skrūvi
3. Atskrūvē 3 skrūves no kronšteina, kurš tur to sviru pie sliekšņa
4. Viena skrūve, kura tur sailentbloku sava vietā
5. Nu un tad ar noņēmēju vienkārši izpresē veco sailentu un iepresē jaunu
Un sliktākajā gadījumā nāksies pielietot kaut ko brutālāku par to noņēmēju, jo gadās, ka traki ieēdās.
P.s. man arī uz līkumiem ir klaboņa, viss izņemot reduktora bukses ir vesels. Vēl nēesmu skatījies tikai amortizatoru atbalstus. Tā kā nevajag sasteigt ar lēmumu pieņemšanu, cel augšā uz pacēlāja un skaties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 707
- 708
- 709
- 710
- 711
- …
- 1297