dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

Rons rakstīja:
seeingman rakstīja:tad kad kāds cilindrs detonē rodas skaņa "ping" , ko arī saklausa detonācijas devējs un paziņo vadības blokam, liekot pagriezt aizdedzi par 3 grādiem agrāk.
neraksti muļķības. pēc tavas teorijas dzinējam ātri iestātos kapi.
"agrāk" vietā bija domāts "vēlāk", alus dara savu.... :hahaha:
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

seeingman rakstīja:
Rons rakstīja:
seeingman rakstīja:tad kad kāds cilindrs detonē rodas skaņa "ping" , ko arī saklausa detonācijas devējs un paziņo vadības blokam, liekot pagriezt aizdedzi par 3 grādiem agrāk.
neraksti muļķības. pēc tavas teorijas dzinējam ātri iestātos kapi.
"agrāk" vietā bija domāts "vēlāk", alus dara savu.... :hahaha:
:lol: un šamais jau ne tikai aizdedzi vazā aiz deguna... :yes:
Profila bilde
agaFu
Ziņojumi: 465
Pievienojies: 09 Mar 2011, 22:22
Braucu ar: m42+
Atrašanās vieta: Ērgļi
nezinu kaa jums, bet es ar savu muzikaalo dzirdi nekaa nejutu. detonee vai nee. kompis radija detonaacijas sensors mieraa. samainiiju, nekas nemainiijas , braucu talak. :hahaha:
jaatjuunee m42
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

agaFu rakstīja:nezinu kaa jums, bet es ar savu muzikaalo dzirdi nekaa nejutu. detonee vai nee. kompis radija detonaacijas sensors mieraa. samainiiju, nekas nemainiijas , braucu talak. :hahaha:
ja sensors ir '"mierā" tad atkarībā no auto markas kompis ieiet avārijas režīmā un aizdedzi (un visu pārējo) nogriež vēlāk.
ar tavu "muzikālo" dzirdi tam ir tikpat liels sakars kā valsts prezidentam ar tautu... :lol:
Profila bilde
poweredbygirts
Ziņojumi: 1140
Pievienojies: 01 Jūl 2012, 21:31
Braucu ar: GE950
Paldies Dogma par atbildi, bet es tā īsti nesapratu, sanāk, ka šim sarakstam ir pilnīgi identisks tas viss?
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Gāja runa par sadaleni ;)
Profila bilde
Kobreti
Ziņojumi: 1305
Pievienojies: 13 Mar 2011, 14:02
Braucu ar: 325
Reputācija: 9

Armando rakstīja:
dogMa rakstīja:Kas ar zondi notiek?
zonde kadu menesi veca
Kobreti rakstīja:
Armando rakstīja:ceru ka kads vares man ieteikt kadu variantu jo pasam nau risinajuma!
kas varetu but vainigs pie loti smirdigaam atgazeem?
ir vairaki cilveki jau to teikusi, ir pat jautats vai es leju klat kauko degvielai kas palielina oktaanu uc meslus :idiots:
zinu kaa tas ir ka smird pec atgazeem, bet manaa gadijumaa tas smird savadaak.
elju need, dzesesanas skidrumu need, atgazu tests uzraada perfektas atgazes, viss itkaa ir ljoti ok, bet ir pastiprinats kondesaats, kapec, nevaru izskaidrot, ar izpludi arii viss ir pa 100% kartibaa!
kadam kada ideja kapec taa notiek vai vienk tads mans auto jau no dzimsanas ir pagadijies :D
katraa zinjaa taa jau ir kops nopirku, saakumaa likas ka problemas ar katalizatoru bet tas ar iz aizvietots ar kluisinatajiem. jautajums nopietns, un cerams ka kads kuram tiesam ir kas iesakams sijaa lietaa, kko ieteiks :drink:
nāc bariņā. es arī ar to cīnijos,bet atmetu ar roku. Tagad tika uzbuvets jauns izpūtejs,vel neēsmm darbinājis,bet kad iedarbinašu tad pateikšu,kādas ir izmaiņas. Pedejā mana cerība ir,ka tas ir mega netirs eļains utt. izpūtejs,kas taisa to pretīgo atgāzu smaku.
ok, tad dod zinju ja kas mainaas :super:
hei hou. knapi atradu šito slīkoni,lai atbildētu. :stupid: tādad pārmetinot visu smaka pazuda, redzēs, kas būs uz vasaras sezonu,kad kādu laiku ar viņu pabraukās,bet nu jau kādas 2-3 nedēļas braukāju un smaka ir pēc normālām izplūdes gāzēm :clap:
Profila bilde
poweredbygirts
dogMa rakstīja:Gāja runa par sadaleni ;)
Jā,es arī domāju par sadaleni, ok. Super.. :super:
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

Kobreti rakstīja:
hei hou. knapi atradu šito slīkoni,lai atbildētu. :stupid: tādad pārmetinot visu smaka pazuda, redzēs, kas būs uz vasaras sezonu,kad kādu laiku ar viņu pabraukās,bet nu jau kādas 2-3 nedēļas braukāju un smaka ir pēc normālām izplūdes gāzēm :clap:
paldies par atbildi. ko tiesi partaisiji? un vai papetiji vecaa izputeja ieksejo stavokli?
...
Profila bilde
Kobreti

diži neko nepētiju,melns kā velns bija. :lol:
Pārtaisiju visu pilnā garamā ar vienu cauruli,diviem rezonātoriem un galā lēto sporta bunduli,kurš ar steigu jāmaina,jo troksnis ir neizturami liels :doh:
Profila bilde
karl
Ziņojumi: 263
Pievienojies: 08 Aug 2012, 13:06
Braucu ar: prieku
Lieta tāda ka manam 2.0 vanosam ir kaut kas lēcies (bija jau nopirkts tāds) tad kad braucot apgriezieni aiziet talak ka 3.5 tukstoši un turt pedāli, zem pārsega sāk izdvesties divaina skaņa (tākā itkā turbīna) un pazūd jauda, bet turot pedāli līdz kādām 4,5 - 5 skanja pazud un jauda atgriežas. Tas viss ir braucot (tukšgaitā nekādu trokšņu nav). Un arī vienkarshi iedarbinata mashina stav apgriezini ir zem 1tuskt un tad ik pa bridim vinja aizlec lidz 1tukst. un tad atkal nokrītās, ar kadu 5 min intervalu. Itka pie mierigas braukšanas nekas no šiem neietemējās, bet gribās novēsts problēmu. Varbūt kāds zin pie kā labāk vēsties un kaut ko ieteikt?
Profila bilde
Kobreti

vanos :super:
Profila bilde
karl
Ziņojumi: 263
Pievienojies: 08 Aug 2012, 13:06
Braucu ar: prieku
Jap, tā arī likās! Un apmēram remonta izcenojums?
Profila bilde
Kobreti

nezinu,nekad nav nacies saskarties ar tādu brīnumu. :hahaha:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Lētāk un ērtāk - nopirkt lietotu vanosu.
Protams, var iegrābties tādā pašā, vai arī tādā, kam blīvgredzeni pipec, bet ir cerība. Ja gribi remontēt, tad visi remkomplekti jāsūta no ārzemēm, un cena nebūs salda.
Profila bilde
Wcoast
Ziņojumi: 315
Pievienojies: 09 Mar 2011, 10:08
Braucu ar: GU-325 & 525d
Atrašanās vieta: Liepāja
Reputācija: 2

Kobreti rakstīja:diži neko nepētiju,melns kā velns bija. :lol:
Pārtaisiju visu pilnā garamā ar vienu cauruli,diviem rezonātoriem un galā lēto sporta bunduli,kurš ar steigu jāmaina,jo troksnis ir neizturami liels :doh:
Cik liela diametra tev ir? Man ir viena 60mm truba, rezonators un letais bundulis un ir pipec. Ari mekleju kaadu lielaku bunduli lai noklusinaatu. Bija piemudjits stock gala bundulis uz TA, tad skana bija taka vajag, tikai gateris at trubam.
Profila bilde
BRASS
Ziņojumi: 466
Pievienojies: 01 Okt 2012, 21:18
Braucu ar: Ziemeli
Atrašanās vieta: Rīga
Amm, nu tad tā - 323i m52b25. Nesen nomainīju dzeses šķidrumu, arī atgaisoju, protams. Braucu jau kādu laiciņu un viss kārtībā, līmenis nekrīt utt. Biju braucis tikai pa Rīgu. Šodien nācās braukt līdz Ogrei un novēroju ko savādu - braucot uz 100 km/h pa šoseju man dzeses šķidruma bultiņa nestāv vidū, bet aiziet aukstajā pusē aptuveni pie tās baltās atzīmītes, kas ir starp auksto pusi un vidu. No sākuma domāju, ka varbūt kaut kas salūza, bet tad, kad atkal iebraucu Rīgā un sāku braukt pilsētas satiksmē, motors sasniedza darba temperatūru un tur arī turējās. Domāju, ka varbūt tas ir tādēļ, ka ļoti daudz gaisa ieiet motortelpā un dzinēju atdzesē pie liela ātruma, bet drošības dēļ izdomāju apvaicāties, vai citiem arī tā ir, jebšu - vai tas ir normāli? Jāpiemin arī, ka šķidruma līmenis pēc brauciena nav mainījies.
Profila bilde
poweredbygirts
Drīzākais, ka termostats beigts..
Profila bilde
BRASS
Ziņojumi: 466
Pievienojies: 01 Okt 2012, 21:18
Braucu ar: Ziemeli
Atrašanās vieta: Rīga
Nu re, cik jauki, tas arī varētu izskaidrot manu degvielas patēriņu ;D

Tad arī papildus jautājums - vai beigts termostats var izraistīt logu aizsvīšanu auto?
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

viennozimigi termostats jamaina, iesprudis atvertaa pozicijaa.
nee termostatam ar ligu svishanu nebus nekada sakara. drizak ka salona filtrs ja tads ir tas ciet. mitrums salonaa parak liels tapec svists ciet
...