Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 92
- chevron_right
Man ari shadi 100% njemeji ir bijushi daudz.tagad ja njem,tad lai nhem izreiz,vqi droshibas nauda
Shiem vestulju draugiem es pat vairs neatbildu ir nquda,brauc shurp un perc
Shiem vestulju draugiem es pat vairs neatbildu ir nquda,brauc shurp un perc
ar kompatu pa brugji
Tieši tā, vai nu rokasnauda vai kurš pirmais brauc tas arī savācRuudolfs rakstīja:Tāpēc šitādiem solītajiem bez rokas naudas nevajag ticēt. Kurš pirmais atbrauc ar naudu, tas arī savāc
Man pašam tāda situācija bija, mēnesi solījās, izcēlu motoru un pazuda!Darks rakstīja:Ņemat drošības naudas no šitiem rezervētājiem.Pats kad tirgoju swapu ņēmu drošības naudu,lai nav tā ka izņēmu swapu no auto un cilvēks pazūd un motors vairs nav testējams.
Vnk varat ierēkt! Jo tālāk ,jo trakāk!
No lietotaja Veeteks , sadomaju pirkt masinu kupeju par 450e..
musu sodienas sarakste.
V-sveiks , 400 savac sodien!
Es- ok bez problemam , beigsu darbu vakara atbrauksu!
V- bet tiesam , man te viens no Rigas prasaas.
Es- jaa viss atliec man , es tev naudu varu ieskaitit
V- atsuta kontu ,aizsutu naudu , beigas ne es tev sutisu atpakal naudu man piedava par 450
Es- vinam skaidroju ka cita banka un kamer nauda atpakal atnaks paris dienas aizies... un gatavs piemest biju 20e.. un kaa nekaa viss sarunats..
V- vins tacu atbrauks , kur iespeja ka nopirks , teiksu ka masina SUuDS!! Par to es vsp apkritu ;D
Beigaas vins pardeva tam par 350. Vnk pzdc
musu sodienas sarakste.
V- atsuta kontu ,aizsutu naudu , beigas ne es tev sutisu atpakal naudu man piedava par 450
Es- vinam skaidroju ka cita banka un kamer nauda atpakal atnaks paris dienas aizies... un gatavs piemest biju 20e.. un kaa nekaa viss sarunats..
V- vins tacu atbrauks , kur iespeja ka nopirks , teiksu ka masina SUuDS!! Par to es vsp apkritu ;D
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Pareiz ir par to rezervaaciju u.t
...bet gadaas ari labi un nopietni cilveki tepat foruma ,nesen man sanaca daleji uzmest te vienu ,tikai un vienigi del ta ,ka neticeeju ,ka dzeks tiesam atbrauks pec paris dienam un savaks ,atdevu sakopeet bagaznieka asti un vuala ,chalis klaat ,bet nav ko iedot taja bridi :)
visi nav vienadi ,bet iipatsvars ir neparprotams
...bet gadaas ari labi un nopietni cilveki tepat foruma ,nesen man sanaca daleji uzmest te vienu ,tikai un vienigi del ta ,ka neticeeju ,ka dzeks tiesam atbrauks pec paris dienam un savaks ,atdevu sakopeet bagaznieka asti un vuala ,chalis klaat ,bet nav ko iedot taja bridi :)
visi nav vienadi ,bet iipatsvars ir neparprotams
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Nu pa 450e kupeja, jau prikols, tur jabut milziga rinda ar vietejo srotistu, kuriem naliks vienmer kabata
viss normāli. pats sastāstija, ka mašīna sūds un beigās nācās dēļ tā nomest cenu par 100eRaitoss rakstīja:Vnk varat ierēkt! Jo tālāk ,jo trakāk!
musu sodienas sarakste.
Bļe, ahujennijs razklads Čalis ieliek auto pa 450, tad piedāvā kādam pa 400, sarunā ieskaitīt naudu (principā, šajā mirklī auto jau de fakto ir pārdots), tad izdomā, ka tomēr pārdos kādam citam pa 450 (lai gan cilvēks, kurš ieskaitīja naudu bija gatavs vēl piemest 20 klāt) un beigās pārdod pa 350
normāls čigānu bizness...Inferno rakstīja:Bļe, ahujennijs razklads Čalis ieliek auto pa 450, tad piedāvā kādam pa 400, sarunā ieskaitīt naudu (principā, šajā mirklī auto jau de fakto ir pārdots), tad izdomā, ka tomēr pārdos kādam citam pa 450 (lai gan cilvēks, kurš ieskaitīja naudu bija gatavs vēl piemest 20 klāt) un beigās pārdod pa 350
Vairāk jau tāda kā pamacība "kā appist pašam sevi"
Vairāk jau izklausās pēc čaļa bez mugurkaula, kuru viegli pierunāt atdot lētāk
Edzis jau savu darbu pieprot...ValtersD rakstīja:Vairāk jau izklausās pēc čaļa bez mugurkaula, kuru viegli pierunāt atdot lētāk
Pričom tas te vsp ? Neiet runa par mašinas vertibu... bet gan par attieksmi!ValtersZ rakstīja:A ko cilvēki grib pa 300ls ?
Factory new m3 ?
Inferno saprata fišku!
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Man pašam arī negāja viegli tikt pie tā auto, es jau biju ceļā, kad man pēkšņi pasaka eu nee, tomer pardots.
Nu baigas protams visu sabazaream un viss gerai.
Šādos gadijumos īsti nepastāv tādas rezervācijas, ja gribi autiņu pa labu ciparu, jābrauc pakaļ neko nedomajot.
Šādos gadijumos īsti nepastāv tādas rezervācijas, ja gribi autiņu pa labu ciparu, jābrauc pakaļ neko nedomajot.
Vēl jau ir varianti, kad cilvēks pasaka, ka viņš ir aizņemts un auto/detaļu var dabūt tikai nākamajā dienā un rokas naudu ņemt nepiekrīt. Nākamajā dienā zvani un kāds izrādās māk labāk runāt un iepriekšējā vakarā jau ir savācis pirmaisedzis rakstīja:Man pašam arī negāja viegli tikt pie tā auto, es jau biju ceļā, kad man pēkšņi pasaka eu nee, tomer pardots.
Nu es vairāk teiktu, ka te pārdevējs pārdevis visiem uzreiz, un kurš labāk mācēja pierunāt tas arī tika pie auto.
Manuprāt gan, ja pilna samaksa saņemta, nezinu... auto jau skaitās nopirkts
Manuprāt gan, ja pilna samaksa saņemta, nezinu... auto jau skaitās nopirkts
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nuu, mācēt runāt vienmēr ir bijis svarīgi!
Var aizbraukt uz rumbulu, pie čurkām pamācīties
Var aizbraukt uz rumbulu, pie čurkām pamācīties
Edzi, nez ko Tu tagad teiktu tā čaļa vietā, ja būtu kādam aizskaitījis 400e par auto un pēkšņi Tev pateiktu "nē, sorry, pārdevu citam"? Arī tik pat ļoti priecātos par to, ka kāds "malacis un visu sabazarēja"?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 92