Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 103
- chevron_right
ok, pakritishu jums vel uz nerviem.
piemeriti ritenji un saprasts ka man laikam bus izdeviees atklat ameriku.
nedaudz bus japavalcee, bet tiesam nedaudz, kadus max 4mm, lai disks palistu apaksaa zem arkas, bet pati riepa lien apaksaa. tikai taa kjip disku pasargajoshaa malinja skaras klat.
protams bez kadra jau neiztikt.. te ir max ko sobrid var pabast apaksaa un te ir realais augstums ar kadu ikdienaa gribetu parvietoties, nu ok bik zemak vel varetu un principaa preks tada man nau nepiecieshams valcet arkas, bet bet bet.. amerika jaatklj lidz galam
piemeriti ritenji un saprasts ka man laikam bus izdeviees atklat ameriku.
nedaudz bus japavalcee, bet tiesam nedaudz, kadus max 4mm, lai disks palistu apaksaa zem arkas, bet pati riepa lien apaksaa. tikai taa kjip disku pasargajoshaa malinja skaras klat.
protams bez kadra jau neiztikt.. te ir max ko sobrid var pabast apaksaa un te ir realais augstums ar kadu ikdienaa gribetu parvietoties, nu ok bik zemak vel varetu un principaa preks tada man nau nepiecieshams valcet arkas, bet bet bet.. amerika jaatklj lidz galam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Diskus pats krāsosi vai kkāds spečuks darbosies ar viņiem?
Un jā sēdinājumu vajad kā pirmspēdējā bildē.
Un jā sēdinājumu vajad kā pirmspēdējā bildē.
Haha, ar tādu sēdinājumu pārbraucot pāri twixam bamperi var noraut
Izskatīsies jau uber seksīgi, tas gan
Izskatīsies jau uber seksīgi, tas gan
Tu arī esi šīs dīvainās modes upuris apbrīnoju šo ņemšanos un mocības lai uzliktu diskus kas pēc ET nu galīgi neder uz e36 ja vēl no tā būtu kāds praktisks labums
Ja viņš gribētu praktiskumu tad nopirktu gaziku, tas i visiem guļošajiem tiktu pāri i sievasmāti varētu kastē iemest un kaut kur aizvest
Skaistumam arī jābūt saprata robežas. A to sanāks šitā:
imagehack kauko dirsaas,
parskreju pari topikam, vesela cupa ar bildem truukst, principaa palicis par nesaprotamu topiku. gribeju saglabat so topiku pats preks sevim bet skuju, puse bildes nau.
sakumaa laikam ka te bija kaukads gluks ka nevareja bildes pa taisno uploadot tapec izmantoju arejos serverus
nu neko darit, laikam ka taa ari paliks..
parskreju pari topikam, vesela cupa ar bildem truukst, principaa palicis par nesaprotamu topiku. gribeju saglabat so topiku pats preks sevim bet skuju, puse bildes nau.
sakumaa laikam ka te bija kaukads gluks ka nevareja bildes pa taisno uploadot tapec izmantoju arejos serverus
nu neko darit, laikam ka taa ari paliks..
...
tas auto vsp kkad izripo no garāžas?? vai visu laiku kā piemineklis tik stāv un pa biskai tiek uzfrišināts??
te jau īsts hobija auto, bet nu izskatās ka 100% gatavu redzēsim pēc pāris gadiem
Ko jūs nīdat joptvai? Bija neliela pauze šim projektam, bet nu tagad darbi ir atsākušies un viss atkal notiek un gan jau drīz izbrauks kādu līkumu arī.
P.S. Te takš nav kkāds kosmonauta topiks ar mega plāniem kuri nekad netiek īstenoti. Te viss notiek lēnām, bez liekas skriešanas un ar pareizu domu.
P.S. Te takš nav kkāds kosmonauta topiks ar mega plāniem kuri nekad netiek īstenoti. Te viss notiek lēnām, bez liekas skriešanas un ar pareizu domu.
Esmu sarunāts uz vasaru, lai šo to sadaru autiņam. Tā kā attālums starp mani un armando ir 2000km, pieļauju, ka vasarā kādu līkumu uzmetīs [emoji38] Ļoti gaidu!phill rakstīja:te jau īsts hobija auto, bet nu izskatās ka 100% gatavu redzēsim pēc pāris gadiem [emoji38]
Vispar jau diezgan vairak km ja neskatas pa gaisudogMa rakstīja:Esmu sarunāts uz vasaru, lai šo to sadaru autiņam. Tā kā attālums starp mani un armando ir 2000km, pieļauju, ka vasarā kādu līkumu uzmetīs [emoji38] Ļoti gaidu!phill rakstīja:te jau īsts hobija auto, bet nu izskatās ka 100% gatavu redzēsim pēc pāris gadiem [emoji38]
https://www.google.ie/maps/dir/R%C4%ABg ... 548993!3e0
si projekta turpmakais liktenis ir ljoti atkarigs no veiksmes jo m3 motoru uz so bridi ir ljoti gruti atrast bet gan jau kads drizuma uzpeldes
un ka jau vienmer ja ko vajag ta protams ka tas nav pieejams bet kad nevajag tad var dabuut
Instagram INDIGAIS
Super, gaidu ar nepacietību, kad M3 dzinējs mirdzēs zem haubes. Kurš no S50 dzinējiem plānojas?aivis328 rakstīja:Vispar jau diezgan vairak km ja neskatas pa gaisudogMa rakstīja:Esmu sarunāts uz vasaru, lai šo to sadaru autiņam. Tā kā attālums starp mani un armando ir 2000km, pieļauju, ka vasarā kādu līkumu uzmetīs [emoji38] Ļoti gaidu!phill rakstīja:te jau īsts hobija auto, bet nu izskatās ka 100% gatavu redzēsim pēc pāris gadiem [emoji38]
https://www.google.ie/maps/dir/R%C4%ABg ... 548993!3e0
si projekta turpmakais liktenis ir ljoti atkarigs no veiksmes jo m3 motoru uz so bridi ir ljoti gruti atrast bet gan jau kads drizuma uzpeldes
un ka jau vienmer ja ko vajag ta protams ka tas nav pieejams bet kad nevajag tad var dabuut
pastnieks malacis, atnesa gaiditas lietas. jakjeras klat valceshanai un veco pastaisito valcejamo jamet gruzkastee
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Cik samaksāji par velcējamo? Ebajā pirki?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 103