Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 292
- chevron_right
man kaut kāds bikerniekiem kodēts prieksh 402m, bet pielāgots ielas mašīnai... bet nu kas un kā nejautā man...
kad nokusiis sniegs, uzskriesimmies
Tu biji tas, kurš gribēja mainīt savu auto pret manu?Sidnas rakstīja:nomainita karba..
Someone who knows fuck all about he's BMW.
sarunaac.. varam arii tagad... man nespoleeematissc rakstīja:kad nokusiis sniegs, uzskriesimmies
p.s. shodien samainits vakuumvarsts, iztirits pa lielam salons - neskatoties aukstumam (no rudens nekas tads nebija ticis e36), uzlikts atpakaļ EVB - gaidam rītdienu, kad tiks samainīta zonde - tad pētīsim atšķirību..
Bubulis rakstīja:Tu biji tas, kurš gribēja mainīt savu auto pret manu?Sidnas rakstīja:nomainita karba..
nu taa,laikam sanak bet es vel domaju..par to visu
Instagram - Sandis_e36
sodien tika powerizeets bmw un gumijas sapuustas ar silikonu
tu te baigi nepiemini un nereklame poweru.. bus ka man gaaja..
hmm vakar nomainīta kardānam mufta
Kapotam jauni amortiņi. Tagad varu kartupeļus ar haubi mest pāri sētai
Beidzot savedu kārtībā grīdu un saliku iekšā visu salonu.. ņēmos veselu nedēļu bet daudz kas izdarīts pa to nedēļu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
šodien dabūta slimības lapa, biju domājis ka būs vairāk divnieki
Bagāžniekā iemesta 100 kg metāla plāksne .
Un vēlāk ar to bagažniekā nodriftots pa Pļavniekiem!
Kā, tu mani redzēji? ES jau tā mēģinu, lai neviens neredz .erda rakstīja:Un vēlāk ar to bagažniekā nodriftots pa Pļavniekiem!
sodien iepirkts prieksejais m-bampers ar visu lupinu,restem un moldingiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Cik tu tos bamperus pērc/pārdot?
Tad jau driiz varees no teviim pa leeto vinju dabuut????KLAVINS rakstīja:sodien iepirkts prieksejais m-bampers ar visu lupinu,restem un moldingiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
šodien kārtīgi nomazgāts sāls.
pielieti visi šķidrumi.
iztīrīts salons, sapūstas gumijas ar silikona pūšamo,
saeļļotas eņģes, un sataisīts aizmugurējā beņķa atzveltne, lai beidzot atkal laižas zemē.
pielieti visi šķidrumi.
iztīrīts salons, sapūstas gumijas ar silikona pūšamo,
saeļļotas eņģes, un sataisīts aizmugurējā beņķa atzveltne, lai beidzot atkal laižas zemē.
Sagādātas vēl dažas lietas priekš auto uzlabošanas un sakārtošanas darbiem: jumta reliņi, panelim šādas tādas plastmasas, kuras bija aplauztas un vēl dažas plastmasas bagāžniekam, kuras arī prasījās nomainīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 292