Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 709
- 710
- 711
- 712
- 713
- …
- 2228
- chevron_right
es vasarenes biju paspējis jau uzlikt nedēļu pirms 1. marta , un tagad man jau ir galīgi nospolētas vasarenes kuram kordi lien arā jau
,
citējot raidījumu: "zeme atveries"GunTixV rakstīja:Tačskrīni mani nepārsteidz bet kad ir 1sērijas bmw ar tikai velkošo priekšu tas ganyanks rakstīja:skatos auto ziņas-veselam baram jauno auto visādi tačskrīni un visādi citādi displeji spidometra vietā. un stāsta ka vis taisīts lai neatrautu braucēja skatu no ceļa. nu kā tie visi spīguļi ar miljons regulējumiem neatraj skatu no ceļa
Valdemāra iela no rīta tādā ledū bija, ar vasarenēm grūti izkustēties no vietas 
hmm.... par pārsteigumu ar saviem 9j r16 un vasarenēm ar ok proķi braucu ļoti labi
bet nu tāpat uzliku ziemenes
nav ko riskēt un ar r15 bleķiniekiem vairs nav jāplāno maršruts un visas bedres pie d... sorry, kājas 
Bija velme paslidināties, bet līdz pusdienslaikam jau viss sniegs nokusis. Bet uz nokaisītas grants ari labi slid 
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Savukārt plkst.10.22, automašīna Mercedes Benz CL 500 piebrauca pie veikala Tukumā, Kurzemes ielā, un no tās iezkāpa vīrietis basām kājām. Automašīna aizbrauca, bet 1992.gadā dzimušais vīrietis veikalā nozaga sporta apavus 32,99 eiro vērtībā.

Tak ko visu ko var sagaidīt no nakromāniem 
go home winter, you're drunk 
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
ziemiņu izbaudot apmetu uz vēka.
varūt kāds zin kur var dabūt izdevību vējstiklu.
[92.g. sedans]
varūt kāds zin kur var dabūt izdevību vējstiklu.
Tauta,gribētos uzzināt vai protokolā raksta sodapunktus,ja taadus iešķir,vai tie kautkur citur ir jāmeklē?
csdd majaslapā 
cik man ir zināms tad soda punktus zaļie cilvēciņi nevar izsniegt! to dara piem šie uzņēmumi http://www.vp.gov.lv/?id=153janeks rakstīja:Tauta,gribētos uzzināt vai protokolā raksta sodapunktus,ja taadus iešķir,vai tie kautkur citur ir jāmeklē?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Agrāk vismaz soda punktus protokolā nerakstīja, jebkurā gadījumā csdd profilā noteikti ir! 
sodien visi iiri nodzeras
varu deret ka jau sobrid (8.30 pec irijas laika) 5% no visiem iiru iedzivotajiem, nerubii kas notiek un vienk planee pa baaru un nesakariigi dzied kauko 
...
a mani sodien apstadinaja karoche un jauta, kapec bez gaismam braucam.
Es tads domaju wtf ? saku vinam - man spid miglinieki , bet klat man bija vel sarkani engeli, vins laikam nepamanija, bet par tiem es neko neteicu
vins tads skatas un jauta - nu ja, riepas ari jau vasaras stav ?
es saku vinam, nu ja, a ko man darit, ja es tikko izbraucu no majas ? Es taks nevaru pie podja vinus nomainit.
Vins panema dokumentus un aizgaja rakstit protokolu
es izskapju un parsledzu engelus uz baltiem, iekapju atpakal masina. Sitais pastaveja pie patrula masinas un tad atnak un atdod dokumentus atpakal un es aizbraucu
DD

Es tads domaju wtf ? saku vinam - man spid miglinieki , bet klat man bija vel sarkani engeli, vins laikam nepamanija, bet par tiem es neko neteicu
es saku vinam, nu ja, a ko man darit, ja es tikko izbraucu no majas ? Es taks nevaru pie podja vinus nomainit.
Vins panema dokumentus un aizgaja rakstit protokolu
Ar cerību cēlos, ka sniega nebūs, bet velti.
Labrīt, lai izdevusies nedēļa. 
BMW Motorsport International
Rīts bija daudzsološs,pat saule spīdēja,domāju,ka sniegs nokusīs un pa skaisto pēc darba varēšu braukt mājās ar visu vasaras gumiju...mmmmhm...labi ja vispār izkustēt varēšu no vietas 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 709
- 710
- 711
- 712