Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 713
- 714
- 715
- 716
- 717
- …
- 1297
- chevron_right
edzis rakstīja:Šodien paliku bez sajūga, biju tur ņēmies kaut ko ap bremzēm, domāju salaidu gaisu, ka vajag tikai atgaisot, izņēmu cildinrīt un tomēr nē, viss pajucis, pilna kārba ar dotu, nu labi, nopirku jaunu cildinrīti, uzliku un šo ar izspieda ārā, nu skaidrs, noteikti viņš aiziet garām tai lāpstai tur iekšā un pa tukšo izšaujas.
Jautājums cik ļoti tai bleķa daļai (pret kuru atspiežas cilindra gals) ir jākustās tur iekšā, jo iebāžot roku pa to caurumu, viņa staigā uz augšu un leju kādu gabaliņu, baigi negribās ņemt kārbu nost
Tas, ka tā lāpsta (zvans, laikam) staigā mazliet, ir normāli. (ka ir maza brīvkustība, ne jau var pāris cm pakustināt)
Cilindru, liekot vietā, var viegli garām aizlikt. Ja nav problēmu ielikt līdz galam, esi trāpījis garām to izspiedējstienīti. Ir jābūt tā, ka ieliec un gandrīz lielāko daļu no tām vītnēm, uz kā turas pats cilinds, jāvelk ar skrūvēm.
joprojam aktuals jautajums.ega rakstīja:atrais jautajums vai no 525tds der kārba 530d?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Neder.ega rakstīja:joprojam aktuals jautajums.ega rakstīja:atrais jautajums vai no 525tds der kārba 530d?
kas tiesi neder?Rons rakstīja:Neder.ega rakstīja:joprojam aktuals jautajums.ega rakstīja:atrais jautajums vai no 525tds der kārba 530d?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ass atšķiras....ega rakstīja:ega rakstīja:joprojam aktuals jautajums.ega rakstīja:atrais jautajums vai no 525tds der kārba 530d?
kas tiesi neder?
ja maina ar visu sajūgu, tad varētu saiet.
Ir kāds kuram priekšā stāv ekscentriskas poliuretāna plaukta bukses no 3b motorsport? PM lūdzu, ir jautājums
Sveiki! Jautajums aktuals, E46 motors m43b19 ir tads pats ka E36 m43b19? itkaa motora kods vienaads, bet dazi saka, ka ir kaut kaadas nianses. Kaa tad iisti ir?
Jā, bet man ir publisks jautājums, kad kāds beidzot pamatos viņu izmantošanu?Nylon rakstīja:Ir kāds kuram priekšā stāv ekscentriskas poliuretāna plaukta bukses no 3b motorsport? PM lūdzu, ir jautājums
Ekscentriskās bukses dod nedaudz garengāzumu un izmaina sagāzumu. Tas viss kopā uzlabo vadāmību lielākos ātrumos, bet stūre kļūst "smagāka" stāvlaukumu ātrumos. Ar ekscentriskajām buksēm it kā var arī izlabot sapisto savirzi no sēdinājuma, bet realitātē tas viss ir bakstīšanās ar pimpi tumsā.
funkyasshit rakstīja:Jā, bet man ir publisks jautājums, kad kāds beidzot pamatos viņu izmantošanu?Nylon rakstīja:Ir kāds kuram priekšā stāv ekscentriskas poliuretāna plaukta bukses no 3b motorsport? PM lūdzu, ir jautājums![]()
Ekscentriskās bukses dod nedaudz garengāzumu un izmaina sagāzumu. Tas viss kopā uzlabo vadāmību lielākos ātrumos, bet stūre kļūst "smagāka" stāvlaukumu ātrumos. Ar ekscentriskajām buksēm it kā var arī izlabot sapisto savirzi no sēdinājuma, bet realitātē tas viss ir bakstīšanās ar pimpi tumsā.
Čau! Radās divi jautājumi.
1. Cik apmēram maksā sajūga nomaiņa?
2. Kāds mašīnas gaisa atsvaidzinātāja aromāts jums patīk vislabāk? (Vaniļas, ābolu, kafija utt.)
1. Cik apmēram maksā sajūga nomaiņa?
2. Kāds mašīnas gaisa atsvaidzinātāja aromāts jums patīk vislabāk? (Vaniļas, ābolu, kafija utt.)
Beha lido!
Black classic un New carkrisjaanis rakstīja: 2. Kāds mašīnas gaisa atsvaidzinātāja aromāts jums patīk vislabāk? (Vaniļas, ābolu, kafija utt.)
Black un vaniļa, daudz vaniļas 
man pa sajuga nomainu prasija 70krisjaanis rakstīja:Čau! Radās divi jautājumi.
1. Cik apmēram maksā sajūga nomaiņa?![]()
Kas šis par devēju?
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav gadījumā āras temperatūras datchiks? 
Atceros man tāds gāja bremžu ventilācijas šahtā iekšā.
Atceros man tāds gāja bremžu ventilācijas šahtā iekšā.
Man liekas, ka nav gan. Āra temperatūras devējs man atrodās bamperī. [emoji6] Jeb es kaut ko jaucu?!Lawwr rakstīja:Nav gadījumā āras temperatūras datchiks?
?! [emoji6]snuffy112 rakstīja:Kas šis par devēju? Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Cik daudz atf nepieciešams to mainot stūres pastūzim?
Kāds var paskaidrot kam šitā detaļa vajadzīga?
61318357632 http://www.realoem.com/bmw/null/partxref?q=61318357632
Sent from my iPad using Tapatalk
Tas ir apsildàmajiem loga mìzejiem.snuffy112 rakstīja:Kāds var paskaidrot kam šitā detaļa vajadzīga?
Pie konkrètas temperaturas tas saslèdz kèdi un sàk sildìt logu apmagàtàju sprauslas
N atrodas gaisa lùkà
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 713
- 714
- 715
- 716
- 717
- …