Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 717
- 718
- 719
- 720
- 721
- …
- 1297
- chevron_right
Atskiras biezumu un ieksejas diemeters (1 ir ar 40mm , 2 ar 38mm)
Manuala karbai ir ar 38mm
Manuala karbai ir ar 38mm
māriņš rakstīja:Man liekas, ka atšķīrās dēļ ātrumkārbāmAUngers rakstīja:Sveiki. Gribeju pasutit kardana muftu, bet pateica ka ir 2 veidi vinjam. Ka lai es zinu kada man ir?
M50b20 motors.
getregam bija mazāka un ZF lielāka..
Ir vel viens jautajums par aizmugurejo gabaritu spuldzi, skate ierakstija ka kreisaja puse nedaudz spozak deg. Teica ka visticamak lampinja jaapgriez otradi. Sodien skatijos viss normali, bet tapat deg nedaudz spozak.
Kads var ieteikt ko darit? Jaunas spuldzes salikt?
vienā no cokoliem nāk 21w spuldze un otrā 5w spuldze. ja nemaldos ārējam gabarītam 21 un tas kas ir tuvāk vnz 5wAUngers rakstīja:Ir vel viens jautajums par aizmugurejo gabaritu spuldzi, skate ierakstija ka kreisaja puse nedaudz spozak deg. Teica ka visticamak lampinja jaapgriez otradi. Sodien skatijos viss normali, bet tapat deg nedaudz spozak.
http://wholesale.autoduals.lv/image/cac ... 80x180.jpg
http://wholesale.autoduals.lv/image/cac ... 80x180.jpg
ņem savus cokolus un dodies uz veikalu kur tirgo spuldzes, uz cokoliem ir rakstīts kādas spuldzes vajag.
Var kāds izskaidrot kas tā pa kļūdu 50 saistībā ar ABS.deg ABS lampa un pretspolēšana..
Minēšu, kāds no priekšējiem ABS devējiem ir beigts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tas varētu būt bmw oriģināla signalizācija tur vel pie piepīpētaja tākā lampiņa laikam???
Visus dačikus rāda ka strādā ,kompis neuzrāda ka būtu kādam defekts .Jānis.P rakstīja:Minēšu, kāds no priekšējiem ABS devējiem ir beigts.
vienīgais izmet nezināms kods 50.
Kāds zin "proTEST1" usera telefona nr.?
ceru ka palīdzēsdzii rakstīja:Visus dačikus rāda ka strādā ,kompis neuzrāda ka būtu kādam defekts .Jānis.P rakstīja:Minēšu, kāds no priekšējiem ABS devējiem ir beigts.
vienīgais izmet nezināms kods 50.
http://www.bmwforums.info/bmw-electrics ... -list.html
Cik būtu +- normāla cena auto lakošanai? Esošā laka vietām ir sasprēgājusi.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Nav iespejams tas dazas vietas kur saspregajusi nopust. Varbut var pust visu masinu bet tad jau lielaka jega ir parkrasot.
Es biju domājis visam auto noņemt laku un pārlamot. Vai arī tas tā nenotiek?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
tā tas nenotiek! bāze jebkurā gadijumā būs jāuzkrāso, jo nelakosi jau pa jaunam, saslipētu veco krāsu 
Kursh vai kur var izvadit AUX vadu no audio sistemas? Auto: Audi a4 b7 2006g., audio sistema: Audi Concert II. FM transmiteri neinterese. Piedavajumus pm vai 26o74266.
DoGmasergr rakstīja:Kursh vai kur var izvadit AUX vadu no audio sistemas? Auto: Audi a4 b7 2006g., audio sistema: Audi Concert II. FM transmiteri neinterese. Piedavajumus pm vai 26o74266.
kabrioleta paklāju es gan negrieztu. bet veltītu 1h vairāk un noņemtu paneli ar pečkuEJANSONS rakstīja:jap, griez ar papira nazi tieshi gar pecku, kad saliks salonu, pat neredzes to. nomainit paklaju sanak loti atri tada veida.Armando rakstīja:Jaa var. Es sev tapat izdarijuRiks* rakstīja:Palasīju forumā, ka var necelt nost paneli, lai dabūtu ārā paklāju, itkā var arī piegriezt, tas pats attiecas arī ar ielikšanu, piegriežot jauno paklāju. Ko sakat par tādu risinājumu?
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=350426
Ari tāda lieta interesē, auto Volvo V70 2002.sergr rakstīja:Kursh vai kur var izvadit AUX vadu no audio sistemas? Auto: Audi a4 b7 2006g., audio sistema: Audi Concert II. FM transmiteri neinterese. Piedavajumus pm vai 26o74266.
Kā universālam stiprinās jumta reliņi ?
Manam vismaz tādu nav vispār.
Manam vismaz tādu nav vispār.
Kā uzzināt cik maksā 100ml oriģinālas krāsas brokatrot metallic?
Aiziet līdz veikalam un pajautātvitjazz rakstīja:Kā uzzināt cik maksā 100ml oriģinālas krāsas brokatrot metallic?
Bet pirms gandrīz trīs gadiem man par 100ml tieši brokatrot metallic krāsas sanāca samāksāt ap 7LS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 717
- 718
- 719
- 720
- 721
- …
- 1297