Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 717
- 718
- 719
- 720
- 721
- …
- 2228
- chevron_right
a tu gadījumā negribi vienkārši pa purnu? zb tava beztolka plātīšanās un smirdēšana te. Nav absolūti neviena derīga komentāra no tevis.freimanis rakstīja:tu taka aizstavi vinu vai kas???Nixon rakstīja:Pēc Taviem postiem spriežot, liekas, ka Zuze Tev bērnībā tā smagi pāri nodarījis.
jauks .. 
Ķīniešiem eņģeļi ir automātiski iekšā. Un Dažos ir xenon lēca arī. Personīgi nav iebildumi pret ķīniešiem ja vien labi ceļu rāda.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
da labi es jau sabijos un ta vairs nedarisu. man nah*uj nevienam nav jaatskaitas kam ko rakstu un ko domaju. te valda vienkarsa bernudarza taktika ar domu ko nevaru izlasit to izdzesu ko negribu saprast to izbanoju un ja pec si posta ta ari notiks tas pierada tikai to ka spele notiek vienos vartos un dir*a lidejus aizstav tie kam kam ir kaut kada teiksana!!!
Freimans Freestyle Live Forever
Sūdu tu domā un rakstī. Tā kā droši tinies vien prom. Neviens pēc tevis te neskums. Galvenais neaizmirsti ievērt krānu starp durvim lai tādi kā Tu nevairotos. 
Tad kāda sūda pēc tu šeit vēl esi?freimanis rakstīja:da labi es jau sabijos un ta vairs nedarisu. man nah*uj nevienam nav jaatskaitas kam ko rakstu un ko domaju. te valda vienkarsa bernudarza taktika ar domu ko nevaru izlasit to izdzesu ko negribu saprast to izbanoju un ja pec si posta ta ari notiks tas pierada tikai to ka spele notiek vienos vartos un dir*a lidejus aizstav tie kam kam ir kaut kada teiksana!!!
nesaprotu ko visi cepās.
Paskatieties labāk cik origināla ideja. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Oriģināli!green garage rakstīja:nesaprotu ko visi cepās.Paskatieties labāk cik origināla ideja.
Par koka grīdu esmu vizualizējis ainiņu prātā ne par BMW, bet par Passat B3 universāls, līdz zemei, sarkans ar visām plastmasām līdz durvīm, platie bleķinieki un lamināts bagāžniekā 
normala majaslapa?Nixon rakstīja:Tas vēl ir dārgi... Ir viena mājaslapa, kur nesen knapi uzsists M3 aizgāja pa 2000GBP.
Nav viņš Vitamins.zuze91 rakstīja:Freimans ir Vitamīns ....![]()
Valoda tāda pati.
Teikumu uzbūve tāda pati.
Attieksme tātada pati.
Un abiem ir 0 sakara ar auto vai e36.
Un abi 95% tīra pļūtīšana.
nu ta ne es nezinu bet sita ir normala majaslapaEglitis rakstīja:normala majaslapa?Nixon rakstīja:Tas vēl ir dārgi... Ir viena mājaslapa, kur nesen knapi uzsists M3 aizgāja pa 2000GBP.![]()
Braucu no rīta mājās, tāda saulīte....... kādas mājas uz garāžu pēc e36... 
e36
Sveiki Lugums palidzet ....
2014 gada 10 marta Notika avarija Saharova ielas un lielvarrdes ielas krustojuma aptuveni 19-19:30
Kura saduras Automasina BMW 318 zalja krasa un Reault Laguna tumsa krasa.
Mekleju kadu kurs varetu but redzejis so avarijku un varetu but liecinieks notikusajam....
PM vai 26112162 Maris
2014 gada 10 marta Notika avarija Saharova ielas un lielvarrdes ielas krustojuma aptuveni 19-19:30
Kura saduras Automasina BMW 318 zalja krasa un Reault Laguna tumsa krasa.
Mekleju kadu kurs varetu but redzejis so avarijku un varetu but liecinieks notikusajam....
PM vai 26112162 Maris
Cik maksā OEM āķis? Nu, lietots un tā.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 717
- 718