Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 1297
- chevron_right
Par to tosolu, no rita aukstai masinai atver kapotu un paspaidi trubas vai tev tas tosols nav putra sagajis, vaii ar garu pulkiti pamaisi izplesanas trauku
putra nav, shodien to var teikt padariju jau pirms kada laika, shodien vai rit nopirkshu tosolu gazishu lidz augsha un pamegjinashu atgaisot normali, jo iespejams to nav iepriekshejais saimnieks izdarijis
bet vel ir lieta tada: vakar kad uzvarijas tosols, augsheja truba bija karsta, apaksheja augsta ta pec idejas ir jabut kkas tads dzirdets, jo pa vienu iet atdzesets ieksha pa otru karst ara, pareizi? un kad ar roku spaidot trubas vinhu izdzenaju pa visu sistemu, tad visas bija karstas, bet vaitad ka teikt lielo apli(loku) ta spaidot var izdzenat? varbut man visu laiku ka teikt mazais aplis tikai cirkule? ja ta butu, kadas butu sekas tk simptomi, tadi ka apraksitju, ka pechka silst kad sagrib un t* datchiks leka kad sagrib?
bet vel ir lieta tada: vakar kad uzvarijas tosols, augsheja truba bija karsta, apaksheja augsta ta pec idejas ir jabut kkas tads dzirdets, jo pa vienu iet atdzesets ieksha pa otru karst ara, pareizi? un kad ar roku spaidot trubas vinhu izdzenaju pa visu sistemu, tad visas bija karstas, bet vaitad ka teikt lielo apli(loku) ta spaidot var izdzenat? varbut man visu laiku ka teikt mazais aplis tikai cirkule? ja ta butu, kadas butu sekas tk simptomi, tadi ka apraksitju, ka pechka silst kad sagrib un t* datchiks leka kad sagrib?
apaksejaa truba vienmer bus vesaka, ta tam jabut, ja ta nau radiators kartigi nedzesee.nonem korkji paturi vienmerigi apgriezienus, pasties vai nemainas struklinja.
reali varetu but termostats, bet tas butu ljoti netipiski, jo parasti vins vainu darbjas vai nedarbjas un tad butu jakarst vislaik.
tevis pieminetais stasts man kadus 3g atpakal beidzas ar suknja mainju, ka izklausas, tev tiesi tas pats variants
reali varetu but termostats, bet tas butu ljoti netipiski, jo parasti vins vainu darbjas vai nedarbjas un tad butu jakarst vislaik.
tevis pieminetais stasts man kadus 3g atpakal beidzas ar suknja mainju, ka izklausas, tev tiesi tas pats variants
...
No parastaa aizmugureejaa bampera der moldingi M3 bamperam ?
izstastiet kā lai izjauc aizmugurējām durvīm rokturi to kas ver durvis no ārpuses! kkas notikās, no arpuses nevar atvert bet iekšpuses var!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
paldies Armando par atbildi, izradas lielakoties sistema bija tuksha, un pilna ar gaisa burbuljiem.
tad kad esi izbraucis (apmēram 20km) varētu būt, ka vēl gaisu uzsitīs augšā. vismaz man pa divām reizēm drusku gaisu vēl sadzina augšpusē. lai gan atgaisoju diez gan kārtīgi.
ka ir ar NGK labdas zondem, var nemt vai labak nemt kadu Bosch ? protams iet par jaunu
un pec etk kataloga spreizot ka ta zonde der arii piemeram 2.0 un 2.5 motoriem, taa ir ? (man m52b28)
Paldies
un pec etk kataloga spreizot ka ta zonde der arii piemeram 2.0 un 2.5 motoriem, taa ir ? (man m52b28)
Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Palidziet ludzu. Braukaju visu dienu viss bija chik pik. Atbraucu uz majam, noslapeju motoru. Iegaju uz majam maximum uz 15 min, izgaju ara gribeju braukt un nevaru vairak pidarbinat. Kas varetu but? Akumulatoru parbaudiju, droshinatajus ari. Kad pagriez atslegu, visas gaismas iedegas, bet starters negriezas.
Man bija precīzi tā pat. Man pie vainas bija signalizācija. Noņēmu klemmi pēc kāda laika uzliku atpakaļ un un tad aizgāja. Elektriķis teica ka signalizācija pie vainas.Hellboyb3 rakstīja:Palidziet ludzu. Braukaju visu dienu viss bija chik pik. Atbraucu uz majam, noslapeju motoru. Iegaju uz majam maximum uz 15 min, izgaju ara gribeju braukt un nevaru vairak pidarbinat. Kas varetu but? Akumulatoru parbaudiju, droshinatajus ari. Kad pagriez atslegu, visas gaismas iedegas, bet starters negriezas.
Cik ilgi tureji bez klemmas? Un kada tev signalizacija stav? originala no rupnicas vai kads jau ielika?
cik ir dzirdets, lai kartigi viss atlektu vala vajaga kadas 5 min paturet bez klemem
Labas cenas.
Labas cenas.
man tāds dīvains jautājums. vai M3 touringi ir kādi saražoti ? tas nenozīmē, ka tagad skriešu kā traks meklēt un pirkt. vienkārši interese.
Nop, oficiāli nebija.
Pameginaju ievilkt auto. Pieleca uzreiz. Noslapeju un atkal nevar iedarbinat ar atslegu. Varetu but pie vainas imobilaizers?Hellboyb3 rakstīja:Cik ilgi tureji bez klemmas? Un kada tev signalizacija stav? originala no rupnicas vai kads jau ielika?
ha. lai cik neticami tas varetu likties, man pirms kadam divam ned pavisam lidzigi bija. tik sakumaa vel kadu skanju izdeva, beigas pat neklikskeja. starterim ogles galigi pakaljaa, vai jau nodedzinata armatura.
pameri vai pienak strava pie startera
pameri vai pienak strava pie startera
...
tev vismaz vins kautkadu dzivibas pazimes deva a man vismar "0". Atbraucu, noslapeju, pec 15 min jau nevaru pishkilt.
Es kaut kadu pusgadu atpakalj kad mekleju vainu kapec logs neiet augsha, raknajos aiz bardachoka, un tur bija tada maza(ka serkocinju kastites lieluma) bez uzrakstiem kastite. Pie vinjas bija pievienoti 3 vadi. 2 bruni viens kautkads balts. Kad liku kopa bardachoku nejaushi atvienoju vienu bruno vadu. Kad gribeju piedarbinat auto lai braukt prom no garazas, bija tas pats kas tagad. Pievienoju vadu un no pirma aizgaja. Shoreiz visi vadi sava vieta, bet starters negriez
Es kaut kadu pusgadu atpakalj kad mekleju vainu kapec logs neiet augsha, raknajos aiz bardachoka, un tur bija tada maza(ka serkocinju kastites lieluma) bez uzrakstiem kastite. Pie vinjas bija pievienoti 3 vadi. 2 bruni viens kautkads balts. Kad liku kopa bardachoku nejaushi atvienoju vienu bruno vadu. Kad gribeju piedarbinat auto lai braukt prom no garazas, bija tas pats kas tagad. Pievienoju vadu un no pirma aizgaja. Shoreiz visi vadi sava vieta, bet starters negriez
kādas 10-15 min. Ar ievilkšanu man arī aizgāja. Par signalizāciju sīkāk nezināšuHellboyb3 rakstīja:Cik ilgi tureji bez klemmas? Un kada tev signalizacija stav? originala no rupnicas vai kads jau ielika?
?KLAVINS rakstīja:ka ir ar NGK labdas zondem, var nemt vai labak nemt kadu Bosch ? protams iet par jaunu
Paldies
un vel jautajums radas - pries kam ir domats gaisa filtra kastei sanos ta lapstnja vai kaa vinu savadak nosaukt? jo citiem vinja ir, citiem vinja nav
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …