Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 87
- chevron_right
Priekš kam vispār liek kondensātoru?
Vairākas reizes jau šeit izrunāts.
Tas subs kkāds midbass vien ir. Kabrim, pēc savas pieredzes, iesaku aizmirst slapjos sapņus! :)
d[-_-]b
Negaidu wow rezultātu.
Tikai nedaudz vairāk basiņus un noņemt slodzi no salonā esošajām tumbiņām lai nemokās.
Gaidu kādu ieteikumu ar subīti kuru var ielikt kabrī.
Tikai nedaudz vairāk basiņus un noņemt slodzi no salonā esošajām tumbiņām lai nemokās.
Kā Tu to domāji.. aizmirst slapjos sapņus.. Ka kabrī nevar neko sakarīgu salikt?Dj Plosky rakstīja:Tas subs kkāds midbass vien ir. Kabrim, pēc savas pieredzes, iesaku aizmirst slapjos sapņus! :)
Beautiful Mechanical Wonder
Es domāju uztaisīt kko šādu, lai neaizņem vietu tā jau švakajā bagūzī! Un rezultātam vajadzētu būt sakarīgam, protams, ja viss tiek likts kvalitatīvi un no labiem produktiem!pavljuks rakstīja:Negaidu wow rezultātu.
Beautiful Mechanical Wonder
Pagrabā mētājās viens aktīvais subis, cik atceros pastiprinātājs bija izbeidzies. Iekšā viņā divas tumbas ar uzrakstītiem 800w uz katras. Kādu pastiprinātāju man likt vietā lai viss čiki? Vai arī vajadzīga vēl kāda infa par tumbām?
@instagram - anrijs.v
kada pretestiba tumbām vel jauzzin.nleai rakstīja:Pagrabā mētājās viens aktīvais subis, cik atceros pastiprinātājs bija izbeidzies. Iekšā viņā divas tumbas ar uzrakstītiem 800w uz katras. Kādu pastiprinātāju man likt vietā lai viss čiki? Vai arī vajadzīga vēl kāda infa par tumbām?
Pretestiba cik saprotu 8 katraiHazard rakstīja:kada pretestiba tumbām vel jauzzin.nleai rakstīja:Pagrabā mētājās viens aktīvais subis, cik atceros pastiprinātājs bija izbeidzies. Iekšā viņā divas tumbas ar uzrakstītiem 800w uz katras. Kādu pastiprinātāju man likt vietā lai viss čiki? Vai arī vajadzīga vēl kāda infa par tumbām?
@instagram - anrijs.v
Sveiki, sodien braucu klausijos muziku un normali iegriezu un subwoffers vienkarsi apstajas un neskan patbaudiju pastiprinataja drosinataju bet tur viss okey. Var ut kads var palidzet ar info.
Vakara iemetisu bildi ar sistemu!
Vakara iemetisu bildi ar sistemu!
Nez, primitīvākais ir skaļruņa kustīgie vadiņi pie difuzora. Pēc tam jau tikai pastūzis. vai arī vadi no/uz pastūža
Pastiprinatajs strada jo kad es vinu izsledzu tad parejas tumbas ari nestradaja taka ta nav isti vaina man liekas, ja nu vienigi tad patiesam vads kaut kur puss. Bet paldies brivdienas bus jaapskatas.
primitīvākais ir uzgriezt mērenu skaļumu un pakustināt suba difuzoru. ja radīsies kontakts, uz brīdi iečarkstēsies skaņa.
Laurix rakstīja:Es domāju uztaisīt kko šādu, lai neaizņem vietu tā jau švakajā bagūzī! Un rezultātam vajadzētu būt sakarīgam, protams, ja viss tiek likts kvalitatīvi un no labiem produktiem!pavljuks rakstīja:Negaidu wow rezultātu.
"sakarīgs" ir stiepts jēdziens - kā cilvēks kas 10 gadus brauc ar kabri gandrīz ikdienā varu teikt, ka bildē esošā kaste ir par mazu - tad ja vnk tupa ībejā iepirkt to Hermaņa Kartona standartveriju slēpjurobam.
Man aizmugure ir tads setups, vadus ari oarbaudiju visus un nekas nav puss, un pie radio ari visi vadi iraustralia rakstīja:primitīvākais ir uzgriezt mērenu skaļumu un pakustināt suba difuzoru. ja radīsies kontakts, uz brīdi iečarkstēsies skaņa.
Man liekas ka kaut kas ir beidzis savu dzivi tikai nezinu kas, a pats subis var beigt dzivot?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams.DN-848 rakstīja: a pats subis var beigt dzivot?
Pieslēdz kko citu suba vietā, pārbaudi vai skanēs.. Ja jā, tad toč kkas ar subu nav kārtībā...DN-848 rakstīja:Man aizmugure ir tads setups, vadus ari oarbaudiju visus un nekas nav puss, un pie radio ari visi vadi iraustralia rakstīja:primitīvākais ir uzgriezt mērenu skaļumu un pakustināt suba difuzoru. ja radīsies kontakts, uz brīdi iečarkstēsies skaņa.
Man liekas ka kaut kas ir beidzis savu dzivi tikai nezinu kas, a pats subis var beigt dzivot?
d[-_-]b
pardodu VIBE subi 1600w- 140
26886192
Nem kamer ir
26886192
Nem kamer ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71