Uzmetēju topiks

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

25 Apr 2017, 20:59

Inferno rakstīja:Edzi, nez ko Tu tagad teiktu tā čaļa vietā, ja būtu kādam aizskaitījis 400e par auto un pēkšņi Tev pateiktu "nē, sorry, pārdevu citam"? Arī tik pat ļoti priecātos par to, ka kāds "malacis un visu sabazarēja"? :hahaha:
Lab, no tās mistkastes tāpat neko daudz nenopelnīt...Man arī bija doma ņemt, bet sapratu ka mani interesējošās daļas lētāk dabūšu. Bet jebkurā gadījumā brīdī kā Veeteks kontā ienāca nauda auto bija Raitoss īpašums...

Edzi, nav nekāda sakara ar runāšanu, čalis par auto samaksāja un paspēja viņu iegādāties pirms tevis...A Veeteks kā vecene mēnešreižu laikā pats nezin ko grib...
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

25 Apr 2017, 21:09

Kaorc apjaja jauno auto ipasnieku un nopaļija pats sev 50e :hahaha:
Pēdējais labojis zurkae36 - 25 Apr 2017, 21:13, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

25 Apr 2017, 21:12

Bērnudārza līmeņa cilvēks
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

25 Apr 2017, 21:20

ZzevsS rakstīja:
Inferno rakstīja:Edzi, nez ko Tu tagad teiktu tā čaļa vietā, ja būtu kādam aizskaitījis 400e par auto un pēkšņi Tev pateiktu "nē, sorry, pārdevu citam"? Arī tik pat ļoti priecātos par to, ka kāds "malacis un visu sabazarēja"? :hahaha:
Lab, no tās mistkastes tāpat neko daudz nenopelnīt...Man arī bija doma ņemt, bet sapratu ka mani interesējošās daļas lētāk dabūšu. Bet jebkurā gadījumā brīdī kā Veeteks kontā ienāca nauda auto bija Raitoss īpašums...

Edzi, nav nekāda sakara ar runāšanu, čalis par auto samaksāja un paspēja viņu iegādāties pirms tevis...A Veeteks kā vecene mēnešreižu laikā pats nezin ko grib...
Nu to jau es nezināju, sarunāju sev apmierinošu cenu un viņš teica, brauc, es jau sarunāju cilvēku, kurš atprasijās no darba, lai atbrauktu man palīdzēt atdzīt, pats jau biju ceļā un tad man pasaka, ka kipa jau pardots. sāku cepties un teicu, ka tā nav smuki. Aizgāja bazars un viss sagāja, turpinaju braukt.

Un par to jautājumu ko es pats darītu.
Man tādas situacijas ir bijušas diezgan daudz, esmu jau drusku pieradies pie tadiem metieniem
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

25 Apr 2017, 21:26

Smuki protams tas nebija ne pret vienu no Jums....Tas vien norāda uz godaprāta trūkumu auto ex īpašniekam.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

25 Apr 2017, 22:47

ZzevsS rakstīja:

Par to arī runa. Auto tika nopārdots vienam, par viņu tika saņemta nauda kontā. Pēc tam čalis kaut kādu autisku domu gājienu rezultātā izdomāja viņu nopārdot kādam citam, pie tam lētāk, kas ir naturālākais uzmetiens. Pagaidām izskatās, ka tikai cilvēkam, kuram palaimējās to auto nopirkt tas liekas normāli, jo "viss taču tika sabazarēts un ir gerai".
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

25 Apr 2017, 23:34

Tas ir pzs :doh:
Kad kāds sūdzās, ka darījums bijis sarunāts mutiski un pārdevējs pārdevis citam, kurš ātrāk aizbraucis un savācis cilvēki ndirš, ka redz roceni nepārskaitīji un tad nebļausies!
Bet te pārskaita visu summu, kas nu ir (auto nopirkšana jebkurā gadījumā) un tad vēl nāk stāstīt, ka kurš pirmais brauc tas pērk pzs :lol:

Tas, ka mūsdienās goda vārds neko vairs nenozīmē tas ir skaidrs, bet nu jau arī priekšapmaksa neko nelīdz :clap: докатились :doh:
Esmu audzis citā laikā kad godavārds bija tā vērts un tos, kuri to neturēja atskaldīja tā labi, kā saka izmācīja dzīve ja vecāki nevarēja iemācīt! nesaprotu kā tā var :rolleyes:
Profila bilde
Inferno

25 Apr 2017, 23:41

Edža loģika: pārdot auto, kamēr kāds ir pusceļā viņam pakaļ - nav smuki, bet nopārdot auto, par kuru jau ir ieskaitīts naļiks kontā, kādam citam - pilnīgi normāli. It īpaši, ja tas "kāds cits" ir Edzis :hahaha:
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

26 Apr 2017, 06:01

Kadam ir cemme uz Edzi :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

26 Apr 2017, 07:54

Inferno rakstīja:Edža loģika: pārdot auto, kamēr kāds ir pusceļā viņam pakaļ - nav smuki, bet nopārdot auto, par kuru jau ir ieskaitīts naļiks kontā, kādam citam - pilnīgi normāli. It īpaši, ja tas "kāds cits" ir Edzis :hahaha:
Nuu protams tu cepies, jo nedabuji to auto.
Kapēc gan es ļautu sevi apjāt? Ja būtu pateicis, ka pārdots, nu tad pārdots. Bet ja pasaka, ka viss ok brauc pakaļ, esmu jau ceļā un tad čalis saka eu nee, tomer pardots. Nu tad man godigi vienalga ko kas ir parskaitijis, cīnīšos par savu laiku un naudu ;)
cipruss18

26 Apr 2017, 07:57

Nu Edzi,sakuma man likas,ka nezinaji,ka par auto samaksats.bet ja tagad sanak,ka esi jau dzekam ,kursh nopircis (samaksajis) zinot to,Tu reali esi iekakajis sejaa.Tur nav jacinas,bet janolec malaa ar visu to,ka esi jau celjaa-nu tas nav smuki.
Man viedoklis
Un mana skatijuma pat 350 ir pa daudz par to chupu :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

26 Apr 2017, 08:02

cipruss18 rakstīja:Nu Edzi,sakuma man likas,ka nezinaji,ka par auto samaksats.bet ja tagad sanak,ka esi jau dzekam ,kursh nopircis (samaksajis) zinot to,Tu reali esi iekakajis sejaa.Tur nav jacinas,bet janolec malaa ar visu to,ka esi jau celjaa-nu tas nav smuki.
Man viedoklis
Un mana skatijuma pat 350 ir pa daudz par to chupu :hahaha:
Saakumaa es neko nezinaaju, teica, ka viss ir labi, tikai pa ceļam saņēmu ziņu "auto pārdots" no malas viegli komentēt, bet ja tu jau esi ceļā + sarunājis cilvēku, kurš tevis dēļ ir atprasijies no darba, apsolijis viņam uzmest dvačuku par palidzibu, tev jau ir pilnigi vienalga par parejiem faktoriem. Saku velreiz, ja butu pateikts, ka masina ir pardota, okej, nav problemu. Bet es jau 2 dienas ar vinu kaulejos un gala varianta taa ari visu smuki sarunajam, tik pašā pedeja mirkli pēkšņo uzradas tas "pārskaititajs" kam sakuma ar ne parak ticeju, domaju, ka grib uzsist cenu
Profila bilde
-AF-
Ziņojumi: 3720
Pievienojies: 24 Feb 2013, 17:22
Braucu ar: e46
Reputācija: 51

26 Apr 2017, 08:08

Nesaprotu kur cepiens, kurš atbrauca un sarunāja ar naudu kabatā turš arī devās prom, cena pietiekami zema,
Lai riskētu visi, un nav ko brinities, ka kāds paliek bešā,
Black Velvet
Ziņojumi: 47
Pievienojies: 05 Sep 2016, 19:32

26 Apr 2017, 10:56

-AF- rakstīja:Nesaprotu kur cepiens, kurš atbrauca un sarunāja ar naudu kabatā turš arī devās prom, cena pietiekami zema,
Lai riskētu visi, un nav ko brinities, ka kāds paliek bešā,
Cepiens ir tajā, ka kamēr viens tikai brauca ar naudu kabatā, cits bez braukšanas aizsūtīja naudu par auto un beigās tika uzmests.
Auto remonts/jaunu un lietotu auto rezervesdaļu tirdzniecība.

[email protected]
Profila bilde
-AF-
Ziņojumi: 3720
Pievienojies: 24 Feb 2013, 17:22
Braucu ar: e46
Reputācija: 51

26 Apr 2017, 11:16

Nu un :D pierādās fakts, ka vajag mācēt runāt arī.

Harizma un intelekts šajā situācijā, kā redzams, arī spēlē lomu.
Profila bilde
Raitoss
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 09 Nov 2014, 23:18
Braucu ar: Viss kas kustās!
Atrašanās vieta: Zepčiks ; Rezekne

26 Apr 2017, 11:52

Skatos daži te vsp ar otru vietu domā !!
AF noperc no manis kko par 400 ieskaiti naudu tad varbut sapratisi! Izspelešu tadu pašu situaciju...
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

26 Apr 2017, 12:02

Nekad neesmu sapratusi cilvēkus, kuri sarunā ar 100x pircējiem un tad skatās, kā tādu šovu, kurš tad atbrauks pirmais, kurš solīs vairāk un kurš smukāk runās. Kur ir problēma pateikt, ka brauc pircējs, ja nepaņems pārzvanīšu? Vai tas ir kaut kāds retums mūsdienās.
Šajā gadījumā neviens no pircējiem nav vainojams, jo viens no viņiem jau bija ceļā iztērējis laiku un naudu, otrs idejiski jau auto jaunais īpašnieks, un tas kurš mācēja labāk pierunāt šoreiz uzvarēja. Tāda ir dzīve.

Bet pavisam noteikti nesauktu šo gadījumu par normālu, jo tādā līmenī turpinot mēs drīz nonāksim situācijā, kad stāvēsi CSDD ar numuriņu, gatavs pārrakstīt auto, pēkšņi pārdevējam iezvanīsies telefons un pēc īsas sarunas, viņš tev pasniegs tavu naudu un pateiks - sorry, man te viens piezvanīja, nu viņš tik jauki un harizmātiski runāja, ka es izdomāju mašīnu tomēr pārdot viņam :hahaha:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
cipruss18

26 Apr 2017, 12:10

Man dazhas dienas atpakalj bija gadijums.pirku e60,nokauleju 500 euro no summas.bijam csdd un vinjqm kkada meitene zvana un saka ka njem auto un gatava maksat prasito summu,kas ir lielaka pa 500 euro,ko es devu.dzeks zolidi meitenei pateica,ka aito diemzhel jau ir aizrunats un jau faktiski pardots
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

26 Apr 2017, 12:14

-AF- rakstīja:Nu un :D pierādās fakts, ka vajag mācēt runāt arī.

Harizma un intelekts šajā situācijā, kā redzams, arī spēlē lomu.
Pārskaitīta vai fiziski iedota nauda ir kā apliecinājums, ka darījums notiek ar konkrēto cilvēku!
Citādi te tas viss pēc tādas čigānu vārdošanas izskatās....
Profila bilde
Inferno

26 Apr 2017, 12:19

edzis rakstīja:
Inferno rakstīja:Edža loģika: pārdot auto, kamēr kāds ir pusceļā viņam pakaļ - nav smuki, bet nopārdot auto, par kuru jau ir ieskaitīts naļiks kontā, kādam citam - pilnīgi normāli. It īpaši, ja tas "kāds cits" ir Edzis :hahaha:
Nuu protams tu cepies, jo nedabuji to auto.
Kapēc gan es ļautu sevi apjāt? Ja būtu pateicis, ka pārdots, nu tad pārdots. Bet ja pasaka, ka viss ok brauc pakaļ, esmu jau ceļā un tad čalis saka eu nee, tomer pardots. Nu tad man godigi vienalga ko kas ir parskaitijis, cīnīšos par savu laiku un naudu ;)
Es pat nezināju par tā auto eksistenci kamēr čalis šeit neiemeta razkladu, par ko man cepties? :hahaha: Cilvēks reāli samaksāja par to auto pirms Tevis un viņu uzmeta, bet Tu spītīgi paliec pie tā, ka viss ir kārtībā, jo Tu dabūji to auto un viss pārējais ir pohuj.