E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 161
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
super bildes, būs ko uz desktopa uzlikt [SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES] kupeja perfekta
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Trūkst vārdu lai aprakstītu Tavas kupejas skaistumu
baigi gribas priekshu nolaist kaa bija exoticaa...tobish veel -20mm beet bljin tagad jau kjeru visus guljoshos ar griidu
Labāk nevajag!Ramyrez rakstīja:baigi gribas priekshu nolaist kaa bija exoticaa...tobish veel -20mm beet bljin tagad jau kjeru visus guljoshos ar griidu
Mans nav tik zems, un es pat nevaru tikt pāri Spices guļošajiem
shodien nedaudz pajaucu bagaznieku valjaa.....bija aizdirsts kaartiigi...viu satiiriiju un izliimeeju ar vibreni
nuuu varu pateikt ka e60 durvis visas izliimeeju un palika tieshaam klusaaks un pie lielaaka basa metaals taa nevibree....e36 atkal arii noliimeeju durvis un tagad arii grabaznieku-domaaju kad ir klusaaks noteikti
Ir,ir klusāks, man viss salons ar durvīm un aiz paneļa izlīmēts ir ok.Ramyrez rakstīja:nuuu varu pateikt ka e60 durvis visas izliimeeju un palika tieshaam klusaaks un pie lielaaka basa metaals taa nevibree....e36 atkal arii noliimeeju durvis un tagad arii grabaznieku-domaaju kad ir klusaaks noteikti
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Man, personīgi, būtu ļoti interesanti redzēt iznākumu. Varēji paturēt kkur sludinājumu ilgāku laiku, lai vnk redzētu vai uzradīsies kāds reāls pircējs. :) Vai tiešām LV nav neviena, kas varētu atļauties šādu auto? Es savējo arī grasījos pārdot, lai pieliktu dažus k e un nopirktu janāku. Ar laiku es sapratu, ka man joprojām šis modelis nenormāli tīk, lai arī īpašumā jau 7 gadus. Sapratu, ka par pārdoto + pielikto dabūšu labu, bet vnk stock auto, un iejukšu pelēkajā pūlī kā visi pārējie, t.i. nekā interesanta, ar ko atšķirties. Izlēmu nepirkt jaunu, bet ieguldīt tos pašus e esošajā. Nedomāju, ka tāds esmu vienīgais. Nedomāju, ka 6-7k e par perfektu e36 ir kosmoss. Nedomāju, ka nav neviena, kam šis modelis liktos īpašs un acij tīkams, nostaļģisks, arī par tādu ciparu. Tas, ka ss ir pilns ar sarūsējušiem, nolaistiem e36, kas maksā 500e, nemazina kopta auto cenu. Domāju, ka pēc gadiem 3 max, šie šroti vairs nebūs ne uz ceļiem, ne ss, un koptu, labu e36 būs pavisam maz. Domāju, ka tādiem cena tikai augs. Ja tiešām nevarēs notirgot LV, tad mobile.de noteikti.Ramyrez rakstīja:Kaa jau mineju-nav paredzeeta lV tirgum....staav mobile.de......pagaidaam-iepseejams njemshu aaraa-cilveki parliecinaja kad tas buutu mulkiigi pardot-jaiet vnk iesaaktais celsh taalaak
P.S. Auto
Ja uzrastos tad arii paardotu-tapeec neriskeeju...bet varu pateikt pa kluso ka ir forumietis kas bija atbraucis pat ciemos apskatiit ar kabatā eošiem 5900eur-takā nav jau viss tik slikti arī LV....BugiWugi rakstīja:Man, personīgi, būtu ļoti interesanti redzēt iznākumu. Varēji paturēt kkur sludinājumu ilgāku laiku, lai vnk redzētu vai uzradīsies kāds reāls pircējs. :) Vai tiešām LV nav neviena, kas varētu atļauties šādu auto? Es savējo arī grasījos pārdot, lai pieliktu dažus k e un nopirktu janāku. Ar laiku es sapratu, ka man joprojām šis modelis nenormāli tīk, lai arī īpašumā jau 7 gadus. Sapratu, ka par pārdoto + pielikto dabūšu labu, bet vnk stock auto, un iejukšu pelēkajā pūlī kā visi pārējie, t.i. nekā interesanta, ar ko atšķirties. Izlēmu nepirkt jaunu, bet ieguldīt tos pašus e esošajā. Nedomāju, ka tāds esmu vienīgais. Nedomāju, ka 6-7k e par perfektu e36 ir kosmoss. Nedomāju, ka nav neviena, kam šis modelis liktos īpašs un acij tīkams, nostaļģisks, arī par tādu ciparu. Tas, ka ss ir pilns ar sarūsējušiem, nolaistiem e36, kas maksā 500e, nemazina kopta auto cenu. Domāju, ka pēc gadiem 3 max, šie šroti vairs nebūs ne uz ceļiem, ne ss, un koptu, labu e36 būs pavisam maz. Domāju, ka tādiem cena tikai augs. Ja tiešām nevarēs notirgot LV, tad mobile.de noteikti.Ramyrez rakstīja:Kaa jau mineju-nav paredzeeta lV tirgum....staav mobile.de......pagaidaam-iepseejams njemshu aaraa-cilveki parliecinaja kad tas buutu mulkiigi pardot-jaiet vnk iesaaktais celsh taalaak
P.S. Auto
Runaajot par krasu centriem-tur ir vesala formula kā tādu toni dabūt,vienigais ko varu atklāt ir tas kad tas ir pulveris
02:30... ceļš mājup
Kādu lēcu izmanto? Labas bildes, kamēr netaisi mākslīgo bokeh fotošopā :)
nu tā pēdējā bilde vispār aizies uz desktop
WTF? - tu par vignetu?-ja taa tad 24mm pats pa sevi vinju nesliktu taisa bez visaadiem fotozhopiemKurlis rakstīja:Kādu lēcu izmanto? Labas bildes, kamēr netaisi mākslīgo bokeh fotošopā :)
Canon EF 24mm f1.4L
Takaa ikdienas auto pardots un tuvakaja laikā nav ieplanots vietā nekas tad nunuri automātā uz tourmalini;))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …