Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 679
- chevron_right

es arii tevi tur paris reizes esmu redzejis 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Vakar vakarā redzēts Orkaans krustojumā pie Astartes! 

Vakar vakarā satikts z-street, paldies par detaļām.
Kā arī ar kupeju ar m-paku tika pabraukts kopā no alfas līdz deglava maximai, biju ar ķiršu sarkanu sedanu. Kāds no šejienes? jo sveicināja itkā.

Kā arī ar kupeju ar m-paku tika pabraukts kopā no alfas līdz deglava maximai, biju ar ķiršu sarkanu sedanu. Kāds no šejienes? jo sveicināja itkā.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Kkur 13-os manīts dogMa pie Alfas apļa braucam projām. Biju ar tumši zilu kupeju.

Manīju arī tevi 

Tu te dzīvo tagad? šorīt arī Tevi redzējuMetrzz rakstīja:Jap, Tas esmu es!Ridlihs rakstīja:Baložos/Titurgā melns e36 sedans, priekšā tikai tumši style 32, aizmugurē ar plauktu kautkādi un priekšā ieskrūvēts velkamais āķis. power nakļenes bija .... ir arī no šejienes?

Un satikts Ruu, paldies

Sodien no rita pie TSI redzeju sarkanu kupesku kura skali skaneja muzika nezinu musejais vai ne 

Vakar līdz salacgrīvai ciemos atpērās jankels, lai dzinējs labi kalpo! 

Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif

Vakar ap 21:40 maniirs HAPO kjekavaa TC Liiba ar sievieshu dzimuma parstaveem!
tur pat ara ari noparkots vinja e36!

M.K.

Netālu no alfas pirms kādas stundas vai divām manīta zaļa vai zila kūtiņaa(bija patumšs,pēdējā brīdī tik pamanīju) ar nr. GJ-xxxx,bija arī foruma uzlīmes. Kurš??

vakarpuse nospiegots matissc sedans pie Marketa.
Ta varetu but, tur stradajumarens rakstīja:vakarpuse nospiegots matissc sedans pie Marketa.

Sent from my S3 mini using Tapatalk

anderss ap 18:00 gar purcika rimi 

matissc rakstīja:Podzinja vainu aizmigusi vai ari neskatas uz neko citu kaa e36uz bikernieku ielas pipinaju un maaju ar peleju crafter businju
Viss drīzāk uz citiem neskatos, tikai uz E36

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

jenchs rakstīja:Jā, vakar arī vajadzēja, rokas pa logu bāzt ārā, lai pievērstu viņas uzmanību no auto kas nav e36matissc rakstīja:Podzinja vainu aizmigusi vai ari neskatas uz neko citu kaa e36uz bikernieku ielas pipinaju un maaju ar peleju crafter businju
Piedodiet, uz citiem auto īpaši neskatos, bet ja būtu e 36..........

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Šodien no rīta no buļļu apļa pretī izdriftoja pelēka kupeja, nezinu vai no foruma. 

Ja, tgd kādu laiciņu padzīvošu!Ridlihs rakstīja:Tu te dzīvo tagad? šorīt arī Tevi redzējuMetrzz rakstīja:Jap, Tas esmu es!Ridlihs rakstīja:Baložos/Titurgā melns e36 sedans, priekšā tikai tumši style 32, aizmugurē ar plauktu kautkādi un priekšā ieskrūvēts velkamais āķis. power nakļenes bija .... ir arī no šejienes?![]()
Un satikts Ruu, paldies
kaut kā tā nu bija :) nekur nevar noslēptieskmartiiiini rakstīja:Vakar ap 21:40 maniirs HAPO kjekavaa TC Liiba ar sievieshu dzimuma parstaveem!tur pat ara ari noparkots vinja e36!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 679