Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 719
- 720
- 721
- 722
- 723
- …
- 1297
- chevron_right
yesyes, te jau jautājums arī bija par aizmugurējām. Mums ar knapi pietikaInferno rakstīja:Ja pareizi atceros, tad ar 10m knapi pietika tikai aizmugurei, mainot visā garumā, jo uz katru pusi aizgāja apmēram 4m.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Diametri gan man liekas, ka visām bija vienādi.Kikaps rakstīja:yesyes, te jau jautājums arī bija par aizmugurējām. Mums ar knapi pietikaInferno rakstīja:Ja pareizi atceros, tad ar 10m knapi pietika tikai aizmugurei, mainot visā garumā, jo uz katru pusi aizgāja apmēram 4m.
Sveiki kungi - kadas varbutibas varetu but ka pec motora mainas no uk masiinas (mainija kopa ar kaarbu) Kaarba ir takaa nobiitiita uz labo pusi- respektivi tur kur normaliem cilvekiem ir 3 man ir 1 ....3 man ir tur kur normaliem 5.... kulise ir vesela.....pec izjutaam itkaa karba butu uzlikta kautkaaa neprecizi pavidu...... tur kautkas regulejas?
Man personīgi nekas cits izņemot kulisi nenāk prātā, gan jau nepareizi uzlikta.KM-Motors rakstīja:Sveiki kungi - kadas varbutibas varetu but ka pec motora mainas no uk masiinas (mainija kopa ar kaarbu) Kaarba ir takaa nobiitiita uz labo pusi- respektivi tur kur normaliem cilvekiem ir 3 man ir 1 ....3 man ir tur kur normaliem 5.... kulise ir vesela.....pec izjutaam itkaa karba butu uzlikta kautkaaa neprecizi pavidu...... tur kautkas regulejas?
UK vai ne-UK motors, stiprinājuma vietas jau nemainās. Vienīgā iespēja tiešām ir šiftera-kārbas stienis šķībs/neīstais, stiprinājumi kaut kādi neīstie...KM-Motors rakstīja:Sveiki kungi - kadas varbutibas varetu but ka pec motora mainas no uk masiinas (mainija kopa ar kaarbu) Kaarba ir takaa nobiitiita uz labo pusi- respektivi tur kur normaliem cilvekiem ir 3 man ir 1 ....3 man ir tur kur normaliem 5.... kulise ir vesela.....pec izjutaam itkaa karba butu uzlikta kautkaaa neprecizi pavidu...... tur kautkas regulejas?
No e36 motors?
Stūre nav obligāti jāņem nost.Azbests rakstīja:[emoji38] [emoji38] [emoji38]maartyd rakstīja:Cik sarežģīti ir nomainīt logu tīrītāju kloķi? Kas jāņem nost? Priekš žurkas jūķūbā nav nekāda tutoriāļa.
noņem stūri, noņem plastmasu riņķī kolonai, tālāk es domāju, ka sapratīsi, ja nē, tad uzsit man whatsapp
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sveiki bmw guru
Varbut kad var ieteikt kur meklet problemu ar dzirksteli 3 cilindra
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
Tas spidometra gas rada gazes balona tilpumu ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ka parbaudiji spoli un sveci?EE-7878 rakstīja:Sveiki bmw guru
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
Ja no e36 kabrio... nu skaidrs jalien apaksaa un jamegina kas saprast!normāls čalis rakstīja:UK vai ne-UK motors, stiprinājuma vietas jau nemainās. Vienīgā iespēja tiešām ir šiftera-kārbas stienis šķībs/neīstais, stiprinājumi kaut kādi neīstie...KM-Motors rakstīja:Sveiki kungi - kadas varbutibas varetu but ka pec motora mainas no uk masiinas (mainija kopa ar kaarbu) Kaarba ir takaa nobiitiita uz labo pusi- respektivi tur kur normaliem cilvekiem ir 3 man ir 1 ....3 man ir tur kur normaliem 5.... kulise ir vesela.....pec izjutaam itkaa karba butu uzlikta kautkaaa neprecizi pavidu...... tur kautkas regulejas?
No e36 motors?
Gadījumā nav tas līkais šiftera stienis? Varbūt otrādi kaut kā ielikts?KM-Motors rakstīja:Ja no e36 kabrio... nu skaidrs jalien apaksaa un jamegina kas saprast!normāls čalis rakstīja:UK vai ne-UK motors, stiprinājuma vietas jau nemainās. Vienīgā iespēja tiešām ir šiftera-kārbas stienis šķībs/neīstais, stiprinājumi kaut kādi neīstie...KM-Motors rakstīja:Sveiki kungi - kadas varbutibas varetu but ka pec motora mainas no uk masiinas (mainija kopa ar kaarbu) Kaarba ir takaa nobiitiita uz labo pusi- respektivi tur kur normaliem cilvekiem ir 3 man ir 1 ....3 man ir tur kur normaliem 5.... kulise ir vesela.....pec izjutaam itkaa karba butu uzlikta kautkaaa neprecizi pavidu...... tur kautkas regulejas?
No e36 motors?
Grūti jau pateikt, neredzot. :)
Pieliku pie otra cilindra vada dzirtele bijaLācis rakstīja:Ka parbaudiji spoli un sveci?EE-7878 rakstīja:Sveiki bmw guru
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
arī interesē. neesmu par tādu dzirdējis.LAKIKS rakstīja:Tas spidometra gas rada gazes balona tilpumu ?
Svecvadu parbaudi.EE-7878 rakstīja:Pieliku pie otra cilindra vada dzirtele bijaLācis rakstīja:Ka parbaudiji spoli un sveci?EE-7878 rakstīja:Sveiki bmw guru
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
Man nav svecvadu tikai tas vads kas pienak pie spoles itka visi 3 vadi veseliEE-7878 rakstīja:Pieliku pie otra cilindra vada dzirtele bijaLācis rakstīja:Ka parbaudiji spoli un sveci?EE-7878 rakstīja:Sveiki bmw guru
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
Ja to spoli ar sveci tu ieliec teiksim 1 cilindra tad tas pats 3 nestrada? Nu paskaties iznemot sveci ar spoli ara no cilindra vai neparlec dzirkstele - ja parlec tad vaiinu vari pameklet sprausla, ja nav dzirkstele tad vaina ir tajos vados kas pienak pie tas spoles visdrizak.EE-7878 rakstīja: Man nav svecvadu tikai tas vads kas pienak pie spoles itka visi 3 vadi veseli
Ja problēma ir tieši tajā, ka 3. cilindrā nav dzirksteles, bet spole un svece ir vesela, tad atliek skatīties vadus. Te īpaši daudz variantu nav.EE-7878 rakstīja:Sveiki bmw guru
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
ir kads variants ka uzinat nenemot nost karbu- kads spararats stav? motors m50 ? milzigs paldies
Pārbaudi, vai sprausla notikšķ!Inferno rakstīja:Ja problēma ir tieši tajā, ka 3. cilindrā nav dzirksteles, bet spole un svece ir vesela, tad atliek skatīties vadus. Te īpaši daudz variantu nav.EE-7878 rakstīja:Sveiki bmw guru
Spole vesela
Svece vesela
Paldies
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Nav kādam aizķērušies e36 virsbūves ģeometrijas parametri?
Vajag sedanam motortelpu samērīt, vai glāzes un landžeroni ir vietās
Nu tipa kas līdzīgs kā ir bildē, tik tas ir priekš e30
Edit:
Laikam atradu
Vajag sedanam motortelpu samērīt, vai glāzes un landžeroni ir vietās
Nu tipa kas līdzīgs kā ir bildē, tik tas ir priekš e30
Edit:
Laikam atradu
Pēdējais labojis ValtersD - 10 Dec 2015, 19:23, kopā labots 2 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 719
- 720
- 721
- 722
- 723
- …
- 1297