Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 721
- 722
- 723
- 724
- 725
- …
- 1297
- chevron_right
Ja lej laba kvalitativa ella , tad piedava nevajag!
Ja gribi salabot mazliet kompresija vari meginat vai XADO vau Liqui-Moly Suprotec .
Ja gribi salabot mazliet kompresija vari meginat vai XADO vau Liqui-Moly Suprotec .
Kikaps rakstīja:Kas tirgoja tās kartera magnētiskās skrūves? -PM, vajag vienu M50B25 dzinējam.
EDIT: Jūs kādas piedevas lejat eļļai klāt, kad eļļu maināt? (Nav svaigs dzinējs, taču pakarsēt patīk) - Bardahl, suprotec, stp, kā nu kuram?
Problēma atrisināta*
kā tu vari salabot kompresiju bez gredzenu/blīves maiņas? vot kā?ivoka1981 rakstīja: Ja gribi salabot mazliet kompresija vari meginat vai XADO vau Liqui-Moly Suprotec .
neesmu nekad sapratis to piedevu būtību.. jauni dzelži ir un paliek jauni dzelži
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Itkā tas suprotec strādā!Azbests rakstīja:kā tu vari salabot kompresiju bez gredzenu/blīves maiņas? vot kā?ivoka1981 rakstīja: Ja gribi salabot mazliet kompresija vari meginat vai XADO vau Liqui-Moly Suprotec .
neesmu nekad sapratis to piedevu būtību.. jauni dzelži ir un paliek jauni dzelži
Viņš aizpilda robus un rievas
Kompresiju var briziem nedaudz uzlabot ielejot cilindros bremzu ellju un atstaj uz 24stAzbests rakstīja:kā tu vari salabot kompresiju bez gredzenu/blīves maiņas? vot kā?ivoka1981 rakstīja: Ja gribi salabot mazliet kompresija vari meginat vai XADO vau Liqui-Moly Suprotec .
Taa var nomazgat virzuljus un gredzenu seezas
Bet protams nevienmer tas lidz
Instagram INDIGAIS
Sodiena izskatijos savienojumus utt vainu neatradu 3 cikindrs nestradaLācis rakstīja:Ja to spoli ar sveci tu ieliec teiksim 1 cilindra tad tas pats 3 nestrada? Nu paskaties iznemot sveci ar spoli ara no cilindra vai neparlec dzirkstele - ja parlec tad vaiinu vari pameklet sprausla, ja nav dzirkstele tad vaina ir tajos vados kas pienak pie tas spoles visdrizak.EE-7878 rakstīja: Man nav svecvadu tikai tas vads kas pienak pie spoles itka visi 3 vadi veseli
Ieraudziju kur nak tie 3 vadi ir 4tais kas izskatas pec diega tas it pusu tur varetu but vaina vai ne?
Suprotec itkā strādā cik dzirdēts, bet protams, tas ir tikai uz kādu laiku acu aizmālēšanai.Azbests rakstīja:kā tu vari salabot kompresiju bez gredzenu/blīves maiņas? vot kā?ivoka1981 rakstīja: Ja gribi salabot mazliet kompresija vari meginat vai XADO vau Liqui-Moly Suprotec .
Sorry guys :) biji domats CeraTec no Liwui-Moly nevis Suprotec
So te : http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... db=web.nsf
So te : http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... db=web.nsf
Logu tīrītāju slēdzi mainot nopietni ir jāpārlodē tie visi vadi? Nav nekāds štekeris viņam?
Drīzāk lamāšanās, nekā jautājums
Drīzāk lamāšanās, nekā jautājums
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Zemaak ir stekeris ieteiktu nopirkt abus sledzus reize un vienkarsi stekeri parspraust! paseko vadiem atradisi!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ir kada lapa kur var uzinat kadi reduktori nak e36 320 un 325?
320i mazais korpus 3.45.
325i vidējais korpus 3.15.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
diupiec' 2.93 nenāca?Jānis.P rakstīja:320i mazais korpus 3.45.
varbūt kāds nodarbojas ar vanosu remkomplektu tirzniecību? vai zin kur to var iegādāties pēc iespējas par draudzīgāku ciparu?
vajag priekš m50
vajag priekš m50
2.5i ir iekramets uz 2.0 izpluudi...... cik zinu 2.5 iet 2 trubas a 2.0 viena! tas kautko ietekme? vai nav verts uzto iesprinkt?
Nop, 2bla8 tas ir tikai.

Es saku ka nav vērts iespringt, bet citi teiks ka ir.KM-Motors rakstīja:2.5i ir iekramets uz 2.0 izpluudi...... cik zinu 2.5 iet 2 trubas a 2.0 viena! tas kautko ietekme? vai nav verts uzto iesprinkt?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
man 323 arī bija OEJānis.P rakstīja:Nop, 2bla8 tas ir tikai.
pats noswapoju no 1 trubas uz 2, reāli liekas, ka ir atšķirībaJānis.P rakstīja:Es saku ka nav vērts iespringt, bet citi teiks ka ir.KM-Motors rakstīja:2.5i ir iekramets uz 2.0 izpluudi...... cik zinu 2.5 iet 2 trubas a 2.0 viena! tas kautko ietekme? vai nav verts uzto iesprinkt?
Pareizi 323i arī ir.Azbests rakstīja:man 323 arī bija OEJānis.P rakstīja:Nop, 2bla8 tas ir tikai.
pats noswapoju no 1 trubas uz 2, reāli liekas, ka ir atšķirībaJānis.P rakstīja:Es saku ka nav vērts iespringt, bet citi teiks ka ir.KM-Motors rakstīja:2.5i ir iekramets uz 2.0 izpluudi...... cik zinu 2.5 iet 2 trubas a 2.0 viena! tas kautko ietekme? vai nav verts uzto iesprinkt?
Varētu kāds kādu objektīvu testu uztaisīt par tām izplūdēm.
Mērīt jaudu jau noteikti ka neviens nebrauks dēļ tā, bet varbūt kādus draga laikus varētu salīdzināt vismaz.
Man tāda stipri virspusēja saprašana par to lietu, bet es saprotu ka no tā izmainās jaudas līkne vairāk nevis nāk klāt jauda, nu uz citiem apgriezieniem max. pāriet. Labāk, lai kāds Seeingman pakomentē, es vel būšu muļķības sastāstījis.
Instagram
man atkal šķita, ka grieze ir stipri ātrāk jūtama nevis jaudaJānis.P rakstīja: Varētu kāds kādu objektīvu testu uztaisīt par tām izplūdēm.
Mērīt jaudu jau noteikti ka neviens nebrauks dēļ tā, bet varbūt kādus draga laikus varētu salīdzināt vismaz.
Man tāda stipri virspusēja saprašana par to lietu, bet es saprotu ka no tā izmainās jaudas līkne vairāk nevis nāk klāt jauda, nu uz citiem apgriezieniem max. pāriet. Labāk, lai kāds Seeingman pakomentē, es vel būšu muļķības sastāstījis.
bet nu arī negribu baigi sadirst, varbūt vienkārši pēc taisnas trubas efekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 721
- 722
- 723