Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 728
- 729
- 730
- 731
- 732
- …
- 1297
- chevron_right
japagarina stoki savadak jabrauc ka stancerim loti zemu.edzis rakstīja:Es paņemu landcruisera amjus, redzēs kā būs.
Te visi sēdinātāji viņus liek, bet es pat nezinu kā viņi izskatās, cik zemāki ir , un vispār no kura lancruiseraLācis rakstīja:japagarina stoki savadak jabrauc ka stancerim loti zemu.edzis rakstīja:Es paņemu landcruisera amjus, redzēs kā būs.
Ar E marķējumu jāiet cauri.
Bet ja es strādātu TA, teiktu, ka izskatās pēc
un jāliek oriģinālās 
Bet ja es strādātu TA, teiktu, ka izskatās pēc
Nu, man lielais salona paklājs ir nopirkts jau nokrāsots.popop rakstīja:Riks* rakstīja:Iekš Depo! Saucās tekstila aerosols vai krāsa or smth, viens balons maksā ap 2.50Ģirts rakstīja:Kur var nopirkt krāsu ar ko paklājus var krāsot?
Ir vispār kāds krāsojis ? Kā ir pēc pus gada, gada ?
Nav viņš tik mīksts kā oem krāsai, bet gan tāds paciets..
Anyway, pirms krāso izmazgā paklāju ar kādām putām, pirms tam kārtīgi jamo izsukājot un izsūcot, un jābūt labi! :)
Nu jautājums jau bija par to vai iet TA , vai neietkaashux rakstīja:Ar E marķējumu jāiet cauri.
Bet ja es strādātu TA, teiktu, ka izskatās pēcun jāliek oriģinālās
Manā uzskatā lukturiem nav ne vainas , un izgaismo viņi katrā ziņa labāk nekā orģinālie .
Man tā ir trases mašīna, lai ir zemu, pofigLācis rakstīja:japagarina stoki savadak jabrauc ka stancerim loti zemu.edzis rakstīja:Es paņemu landcruisera amjus, redzēs kā būs.
Ko darīt, lai nečīkstētu slotiņas? Stikls slapš, bet skan tā, ka ietu pa sausu. Slotiņas jaunas.
Jāaplej ar benzīnu un jāaizdedzina 
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Perfekti, reputācija no manisRichus rakstīja:Jāaplej ar benzīnu un jāaizdedzina
Man palīdzēja
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ieslēdzot, kad piesaluša pie stikla - pietiek ar vienu reizi, lai sabojātu uz neatgriešanos. Jeb arī lētais ķīnietis iesmērēts. Var nopirkt tikai gumijas, un nomainīt tikai tās. 3 EUR šķiet maksāja.
Diegabiksis
Tad jau drīzāk Statoilā gadījās nekvalitatīvas slotiņas, jo piesalt nevarēja. Stulbi.Svechturis rakstīja:Ieslēdzot, kad piesaluša pie stikla - pietiek ar vienu reizi, lai sabojātu uz neatgriešanos. Jeb arī lētais ķīnietis iesmērēts. Var nopirkt tikai gumijas, un nomainīt tikai tās. 3 EUR šķiet maksāja.
Stulbi ir, ja parādās "svītras", kuras netiek notīrītas.CaK rakstīja:Tad jau drīzāk Statoilā gadījās nekvalitatīvas slotiņas, jo piesalt nevarēja. Stulbi.Svechturis rakstīja:Ieslēdzot, kad piesaluša pie stikla - pietiek ar vienu reizi, lai sabojātu uz neatgriešanos. Jeb arī lētais ķīnietis iesmērēts. Var nopirkt tikai gumijas, un nomainīt tikai tās. 3 EUR šķiet maksāja.
Diegabiksis
Es ar tikko iegrābos, paņemot jaunas. Tīra sliktāk un čarkst skaļāk par iepriekšējām bezrāmju slotiņām, kuras jau gandrīz gadu bija nokalpojušas faktiski bez problēmām 
Maini uz citām.
Maini uz citām.
Valeo slotinam nav tads cakars ka jums ir gadies ..
Neko nevajadzētu teikt. Hella ir vienīgi ksenona lukturi uz E36. Pilda savu funkciju pareizi, bet maksimāli anāli izskatās. Dirstes var, bet tevi nelaidīs viena iemesla pēc - tev nav lukturu mazgātāju, kas ir obligāti pēc noteikumiem. Vēl jau vajadzētu it kā regulācīju, kas viņiem arī nepatiktu.
Up! Nevar būt, ka neviens nav darījis un neko nezin! Padalieties, lūdzu, ar infoVeilers rakstīja:Kāds var iedot DIY un/vai kādu shēmu kā ielikt klimu parastās pečkas vietā?
Kas varētu būt par vainu,ka blāvi spīd gaismas,it īpaši vakarā ar tuvajām nju nehrena nevar redzēt,i plusā pēc laiciņā knapi pielaist var... Ģenerators nelādē aķi sanāk?
Kā lai pieregulē aizmugurējo bamperu precīzāk, pašreiz it kā karājas nost (ir atstarpe starp kuzavu un bamperu ~1cm. Ausis jāmaina vai arī kas?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Uz E46 esmu redzējis PDF dokumentu, kā viņu uzstāda - kad tās nav. Klimas sistēma laikam saucas IHKA (priekš E46 man veselas divas tāv garāžā). Tavā gadījumā - gandrīz jāmeklē donors, un jāskrūvē viss nost (tad arī sapratīsi kā pievienots). Svētīgi vēl shēmu izdrukāt, lai saprast - kurus loriņus pie reizes vēl nofenderēt (vai nopirk).Veilers rakstīja:Up! Nevar būt, ka neviens nav darījis un neko nezin! Padalieties, lūdzu, ar infoVeilers rakstīja:Kāds var iedot DIY un/vai kādu shēmu kā ielikt klimu parastās pečkas vietā?
Diegabiksis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 728
- 729
- 730
- 731
- 732
- …