dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 350
- chevron_right
Pēdējais labojis Duuj - 11 Nov 2012, 19:34, kopā labots 1 reizi.
Armando rakstīja: un pectam varesi uzdot jautajumus kapec auto parlejas, raustas utt. vaitad tik gruti nopirkt speciali tam paredzetu skidrumu? tak visi tie bremzu skidrumi, spirti utt jau ari japerk.
a vot to neznāju. Servisaa man ar teica,lai ar spirtu pamēģinu,bet pašam bail palikās,tpc arī te prasu
Labs vakars,radusies problema e36 318i,siltam peld apgriezieni 500-1200, skati neizgaju delj ta ka co kosmoss, kas varetu but pie vainas,ieprieks paldies!!!
Manam 2,5 arii taa bija. Zonde.
Var vinju uz TA atslegt?
Varēt jau var, bet vai tas atrisinās tavu problēmu.
Meginasu rit kaut ko domat,liels paldies par info!
taa atvienosana tev nepaliidzees
lkm jau kaa kuram
m52 bez zondēm būs auzas man personīgi bija 18l/100
m50 ja noņem zondi un tad nodzēš adaptācijas tad ir + - ok
m50 ja noņem zondi un tad nodzēš adaptācijas tad ir + - ok
Tev taisniiba. Man bija m52.
Atvieno zondi, un izdari, kā seeingman iesaka - atvieno akumulatoru uz minūtēm 15. Darbosies pēc standarta kartēm, bet ļoti iespējams, ka neēdīs daudz un darbosies labi, ja tiešām zonde vainīga.christx rakstīja:Meginasu rit kaut ko domat,liels paldies par info!
Sveiki vakar brauco pa lietainu un peļķainu laiku radās problema, motors drausmīgi kratījās un rūca it kā gribetu slapt nost, bet neslapa, un spiežot akseleracijas pedali, tālāk nebrauca, pastaveju kadu laiku un sāka braukt normali, bet tad pec laiciņa atkal taspats.
kur varetu būt problēma? ko es vareju pieliet ar ūdeni vai tas kautkas cits?
paldies.
paldies.
Paskaties, vai sveču kanālos nav ūdens.
No manas pieredzes tas ļoti izklausās pēc tā, ka zondes štepselī ir ūdens. Viņš ir diez gan zemu un ātri pielīst, vismaz manējam noteikti.endorphine rakstīja:Sveiki vakar brauco pa lietainu un peļķainu laiku radās problema, motors drausmīgi kratījās un rūca it kā gribetu slapt nost, bet neslapa, un spiežot akseleracijas pedali, tālāk nebrauca, pastaveju kadu laiku un sāka braukt normali, bet tad pec laiciņa atkal taspats.
paldies.
kads dzinejs? gadijumaa salatitajs nau pilns ar udeni/ kkur vienk udens sagaja ieksaaendorphine rakstīja:Sveiki vakar brauco pa lietainu un peļķainu laiku radās problema, motors drausmīgi kratījās un rūca it kā gribetu slapt nost, bet neslapa, un spiežot akseleracijas pedali, tālāk nebrauca, pastaveju kadu laiku un sāka braukt normali, bet tad pec laiciņa atkal taspats.
paldies.
...
Jeee...bēda pārdzīvota:D GMM bij vainīgs. Iztīrju visu un viss straadaa čikiniekā. Tik nez cik ilgi pēc tīrīšanas būs ok?
dzinējs m42b18 , kas tas pa salatitāju?Armando rakstīja:kads dzinejs? gadijumaa salatitajs nau pilns ar udeni/ kkur vienk udens sagaja ieksaaendorphine rakstīja:Sveiki vakar brauco pa lietainu un peļķainu laiku radās problema, motors drausmīgi kratījās un rūca it kā gribetu slapt nost, bet neslapa, un spiežot akseleracijas pedali, tālāk nebrauca, pastaveju kadu laiku un sāka braukt normali, bet tad pec laiciņa atkal taspats.
paldies.
nezinu par kadu salatitaju runa iet :d bet pastie svai sveces nav aizlietas, isam vaja vieta manuprat, jo man pasam ar ta gadijies ir, izrauje lielaka atruma cauri kadai pelkei un gotovs, tada sajuta ka kads katls neiet, nozust un tad aiziet! :) neesmu spe4uks protams, bet iespejams vaina tajaendorphine rakstīja:dzinējs m42b18 , kas tas pa salatitāju?Armando rakstīja:kads dzinejs? gadijumaa salatitajs nau pilns ar udeni/ kkur vienk udens sagaja ieksaaendorphine rakstīja:Sveiki vakar brauco pa lietainu un peļķainu laiku radās problema, motors drausmīgi kratījās un rūca it kā gribetu slapt nost, bet neslapa, un spiežot akseleracijas pedali, tālāk nebrauca, pastaveju kadu laiku un sāka braukt normali, bet tad pec laiciņa atkal taspats.
paldies.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …