Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 92
- chevron_right
Ir nepieciešami 2 priekšnosacījumi, lai darījums būtu "noticis". 1. samaksa, 2. mantas nodošana. Džeks, kuram auto bija apsolīts, bet nocēla var no pārdevēja prasīt tos izdevumus, kuri radušies norunas ietekmē (kaut vai patērētais benzīns, braucot pakaļ). Ar rokas naudu vispār ir interesanti, jo pēc Civillikuma 1730.p vari prasīt atpakaļ rokas naudu divkāršā apmērā.
Un nē, pirkuma līgumu šajā gadījumā nav obligāti jāslēdz rakstveidā.
Neesmu stulbs lai nepazistamajam naudu sūtītRaitoss rakstīja:Skatos daži te vsp ar otru vietu domā !!
AF noperc no manis kko par 400 ieskaiti naudu tad varbut sapratisi! Izspelešu tadu pašu situaciju...
Ja man vajag braucu ar naudu kabātā.
Vienreiz sanāca brauk uz lietuvas otru galu pakal e46 donoram ar naudu, atbraucot pidari nepateica ka izplešanas trauks uzsprādzis , nu neko sākām kaulēties
Šajā gadijumā šis varētu pat izdoties, jo ir maksājums caur banku - ja maksājuma mērķī vēl norādīts par ko tieši un auto v/n, tad PM, par atlīdzību palīdzēšu nopelnīt 400eur.SWVZ rakstīja:Ir nepieciešami 2 priekšnosacījumi, lai darījums būtu "noticis". 1. samaksa, 2. mantas nodošana. Džeks, kuram auto bija apsolīts, bet nocēla var no pārdevēja prasīt tos izdevumus, kuri radušies norunas ietekmē (kaut vai patērētais benzīns, braucot pakaļ). Ar rokas naudu vispār ir interesanti, jo pēc Civillikuma 1730.p vari prasīt atpakaļ rokas naudu divkāršā apmērā.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Darījums skaitās noticis pēc pilnas samaksas veikšanas. Šajā gadījumā to apstiprina maksājuma uzdevums. Tā kā uzmestais ja gribētu varētu reāli čakarēt uzmetēju.SWVZ rakstīja:Ir nepieciešami 2 priekšnosacījumi, lai darījums būtu "noticis". 1. samaksa, 2. mantas nodošana. Džeks, kuram auto bija apsolīts, bet nocēla var no pārdevēja prasīt tos izdevumus, kuri radušies norunas ietekmē (kaut vai patērētais benzīns, braucot pakaļ). Ar rokas naudu vispār ir interesanti, jo pēc Civillikuma 1730.p vari prasīt atpakaļ rokas naudu divkāršā apmērā.
Jap, pie tam ar visām kompensācijām
Ar samaksu tikai nepietiek, ir jābūt arī mantas nodošanai. 3 persona, kas nopirka auto ir labticīgs ieguvējs, tāpēc pārdevējam būtu pienākums atmaksāt rokas naudu X2 un radītos zaudējumus.
Večuk, naudu tu nepārskaitīji un es jau no sākuma teicu, ja būs ņēmējs tajā dienā tad arī atdošu tam.Raitoss rakstīja:Vnk varat ierēkt! Jo tālāk ,jo trakāk!
No lietotaja Veeteks , sadomaju pirkt masinu kupeju par 450e..
musu sodienas sarakste.
V-sveiks , 400 savac sodien!
Es- ok bez problemam , beigsu darbu vakara atbrauksu!
V- bet tiesam , man te viens no Rigas prasaas.
Es- jaa viss atliec man , es tev naudu varu ieskaitit
V- atsuta kontu ,aizsutu naudu , beigas ne es tev sutisu atpakal naudu man piedava par 450
Es- vinam skaidroju ka cita banka un kamer nauda atpakal atnaks paris dienas aizies... un gatavs piemest biju 20e.. un kaa nekaa viss sarunats..
V- vins tacu atbrauks , kur iespeja ka nopirks , teiksu ka masina SUuDS!! Par to es vsp apkritu ;D
Beigaas vins pardeva tam par 350. Vnk pzdc
Pats tu mani iepriekšèjajā dienà piepisi par to, ka atbrauksi paskatīties vai pat nopirkt, tāpèc arī pārdevu Edzim
Neesmu nekādu naudu saņèmis un jau no sākuma likās ka šis dirš, tikai tāpèc, ka citadelē prasa tās personas vārdu un uzvārdu kurai skaitaInferno rakstīja:Edzi, nez ko Tu tagad teiktu tā čaļa vietā, ja būtu kādam aizskaitījis 400e par auto un pēkšņi Tev pateiktu "nē, sorry, pārdevu citam"? Arī tik pat ļoti priecātos par to, ka kāds "malacis un visu sabazarēja"?
Kur ir problēma , lai te izliek konta izdruku un viss nostāsies savās vietās!
Vot. Tieši tā.markskise rakstīja:Kur ir problēma , lai te izliek konta izdruku un viss nostāsies savās vietās!
Ps kăpëc komatam nav vasaras diski vel?
Un gudrīši kurri domà ka appisu pats sevi tad auto pàrdevu par 430
Dvacārs mīnusā tikai, jo auto pārdevu ātrāk
Dvacārs mīnusā tikai, jo auto pārdevu ātrāk
Lūdzu, konta izraksts, tà kā nevienu uzmetis neesmu.
Kā jau teicu, kas pirmais atbrauc, savāc.
Kā jau teicu, kas pirmais atbrauc, savāc.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā pēc grāmatas - uzmestais kļūst par uzmetēju
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Uzmestais vienkārši dirš kā zariņa govs.ivars_e36 rakstīja:Kā pēc grāmatas - uzmestais kļūst par uzmetēju
Nav labi tā melot
e36.lv kļūst par mazo bmwpowerivars_e36 rakstīja:Kā pēc grāmatas - uzmestais kļūst par uzmetēju
Ir bijusi darīšana ar lietotājs Veeteks, puika mīl apčakarēt!
Izskatās, ka riktīgais pārskaitītājs bijis
Tu tajās uzpildes stacijās degvielu pildi, vai hotdogus pērc?
Trakas summas.
Trakas summas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76