Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 292
- chevron_right
nomazgāt sāls, nomainīts ģenerators,
abas jaunas palīgsiknas
abas jaunas palīgsiknas
uztaisīta plasmasas panna,tikai aizsardzibai pret netīrumiem un lai caur bufera restēm nespīd cauri zeme,kartera aizsardzibai būs jaudīgāka no metāla,bet tā kaukad nākam nedēļ :) un pats pats galvenais, nomainīts degvielas sūknis un pēc nedēļas ilgas stāvēšanas ies atkal ielās
šodien piedarbinaac
Nomainīts eļļas filtrs un, protams, arī eļļa.
sodien izbraukta visa motoreļļa! neprasiet nezinu kā !
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Iestellēti melnie griesti.
Samainiiti vasaras diski pret bik savaadaakiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ziemas e36 šodien uztaisīta diagnostika mājas apstākļos, samainīts MAF's, noplēsts ///M, sataisītas dzeltenas miglas, uzlikti jauni numura paliktnīši, izgāzts un secināts, ka jābrauc uz normālu diagnostiku.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jelgavaa tak ir specializeets BMW serviss
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Samainīta kārtējo reiz eļļa un eļļas filtrs
Braukšu pie Driver no bmwpower.lv - pārbaudīta vērtība.Orkaans rakstīja:Jelgavaa tak ir specializeets BMW serviss
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kārtīgi pēc ilgiem laikiem nomazgāts un novaskots
Salonā nomainīta eglīte
ziemaa taas eglites pilnigs beztolks, aatri izgaro aukstumaa
Paldies par padomu
aizbraucu uz garāžu atvērt bagažnieku lai nesapūst un nebija patīkami skatīties kā mans jau mēnesi sasmird garāžā kamēr citi frēzē ielās
man ta pati problema, masina stav garaza bet jaskatas ka citi priecajas par sniegu toties mierinu sevi ar domu ka manam auto netiek saals klat ko kaisa uz celiem un neruse bet tiem kas vizinas gan virzbuve mazliet ciešs no taa visa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Shodien pasuutiits jauns prieksheejais spaarns
Vecajam paraadiijushies paaris korozijas burbuliishi
Vecajam paraadiijushies paaris korozijas burbuliishi
Saņemts zobsiksnas spriegotājs
Šodien pie Zzipa satīrīts auto.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76