Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 729
- 730
- 731
- 732
- 733
- …
- 1297
- chevron_right
Vot shēma ir tas ko vēlos iegūt!Svechturis rakstīja:Uz E46 esmu redzējis PDF dokumentu, kā viņu uzstāda - kad tās nav. Klimas sistēma laikam saucas IHKA (priekš E46 man veselas divas tāv garāžā). Tavā gadījumā - gandrīz jāmeklē donors, un jāskrūvē viss nost (tad arī sapratīsi kā pievienots). Svētīgi vēl shēmu izdrukāt, lai saprast - kurus loriņus pie reizes vēl nofenderēt (vai nopirk).Veilers rakstīja:Up! Nevar būt, ka neviens nav darījis un neko nezin! Padalieties, lūdzu, ar infoVeilers rakstīja:Kāds var iedot DIY un/vai kādu shēmu kā ielikt klimu parastās pečkas vietā?
WDS'ā diemžēl E36-tie vairs nav, tobiš nevaru iedot.
Tev vajag šo grāmatu http://www.manualslib.com/manual/805433 ... Coupe.html
Nospied donwload, un ievadot trīs burtus - man nokačāja.
Savulaik pat viņu sev izdrukāju.
Bieza bij ārprātā (one sided page print).
Tev vajag šo grāmatu http://www.manualslib.com/manual/805433 ... Coupe.html
Nospied donwload, un ievadot trīs burtus - man nokačāja.
Savulaik pat viņu sev izdrukāju.
Diegabiksis
Kam ir pieslegta taure ar sporta stūres pareju, padalieties ar info, kāda lente jums stāv?
noņem paspārni, paskaties, kā tā bampera ļipa sēž bundžas stiprinājumā. Man bija tā, ka karājās arī uz leju, pie arkām, paņēmu savilcējus un sēžu (apakšejo daļu tai skavai) uzcēlu uz augšu, ieliekot tur savilcējus. Grūti aprakstīt. Bet bamperis nav jārauj ar spēku nost, tā auss ieslīd skavā, kurā ir arī savilcēji un tādēļ mazliet augstāk ir.maartyd rakstīja:Kā lai pieregulē aizmugurējo bamperu precīzāk, pašreiz it kā karājas nost (ir atstarpe starp kuzavu un bamperu ~1cm. Ausis jāmaina vai arī kas?
(t.i., ja skavas jau ir uzregulētas uz max augstāko pozīciju)
mēģināšunormāls čalis rakstīja:noņem paspārni, paskaties, kā tā bampera ļipa sēž bundžas stiprinājumā. Man bija tā, ka karājās arī uz leju, pie arkām, paņēmu savilcējus un sēžu (apakšejo daļu tai skavai) uzcēlu uz augšu, ieliekot tur savilcējus. Grūti aprakstīt. Bet bamperis nav jārauj ar spēku nost, tā auss ieslīd skavā, kurā ir arī savilcēji un tādēļ mazliet augstāk ir.maartyd rakstīja:Kā lai pieregulē aizmugurējo bamperu precīzāk, pašreiz it kā karājas nost (ir atstarpe starp kuzavu un bamperu ~1cm. Ausis jāmaina vai arī kas?
(t.i., ja skavas jau ir uzregulētas uz max augstāko pozīciju)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
zinu ka 100 reizes aprunāts. kur var nopirkt auduma paklājus priekš konkrēta auto (nevis universālos)?
ja kāds vietējais var piedāvāt tad PM. (e36 touring ar stiprinājumiem)
Kas notiek ar sito portaalu??? bleg ka kautko lasi ta visur visu dzesh araa?????????? noaminijas admini vai kas ir???? sitadaa sudaa es ilgi tocna nesedesu!
Būtu jauki, ja pastāstītu konkrētu problēmu kur kas un kad ir idzēsts, tad arī tev varētu mēģināt palīdzēt
Čaļi,kāds nepateiks vai ir atšķirīgas m40b16 un m40b18 GOFRAS?
Ir gofra jauna no m40,bet uz m40b18 neder,jo uzmaukt uz gmm nevar!
Diamters atskiras , 1.8 ir lielakak diameters !
vitjazz rakstīja:Čaļi,kāds nepateiks vai ir atšķirīgas m40b16 un m40b18 GOFRAS?
Paldies! Sanāk šis būs no m40b16?ivoka1981 rakstīja:Diamters atskiras , 1.8 ir lielakak diameters !
vitjazz rakstīja:Čaļi,kāds nepateiks vai ir atšķirīgas m40b16 un m40b18 GOFRAS?
Japp.
vechi
ja es perku sadu komplektu tad man skivji (mounts) atseviki japerk ,vai var no stock uzlikt ???
ja es perku sadu komplektu tad man skivji (mounts) atseviki japerk ,vai var no stock uzlikt ???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
slīdkontakts, kā vecajām pfl 4staru stūrēm, bet jāpārtaisa štekeris ja tev ir stūre ar lentu. pie viena vada tas kontakts, pie otra vada masa. bet tur attiecīgi jābūt pārejai tādai. bet man kādreiz bija pāreja kurai varēja arī lentu pieskrūvēt, ķip ar tām 3 mazajām skrūvēm. čomam tagad ir tāda pati, bet tās skrūvju vietas kkur galīgā pakaļā un e36 lenti tur nekad neuzlikt.Nylon rakstīja:Kam ir pieslegta taure ar sporta stūres pareju, padalieties ar info, kāda lente jums stāv?
http://www.pro-mix.lv/lv/auto/auto-pakl ... 126-543595dexter1 rakstīja:zinu ka 100 reizes aprunāts. kur var nopirkt auduma paklājus priekš konkrēta auto (nevis universālos)?
Dažādi audumi, uz vietas var paskatīties materiālus, aprunāties un pasūtīt.
Savam ņēmu komplektu pirms 6 gadiem, šofera paklāju vienreiz nomainīju, pārējie vēl turās.
cik apmeeram vareetu maksaat parprogrammet tuksgaitas apgriezienus(pacelt mazliet augstaak) mn42 dzinejam un kur? 
Priekškam?bugs84 rakstīja:cik apmeeram vareetu maksaat parprogrammet tuksgaitas apgriezienus(pacelt mazliet augstaak) mn42 dzinejam un kur?
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Pieregulē trosīti.

Iesakiet lidzekli ar kuru var notirit pieedushos netirumus no puletu disku plauktiem
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 729
- 730
- 731
- 732
- 733
- …