Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 730
- 731
- 732
- 733
- 734
- …
- 2228
- chevron_right
Pasen šrotā uzgāju svaigu gofru. Liekot virsū, neder uz GMM. Pagūglēju ciparus uz gofras ( 1727635 ), sāku domāt, vai tad visiem M40 gofras nav vienādas? Man tā kā 1.8, sāku skatīties, vai tik 1.6 dzinējam nav kas savādāks, lai gan tak motora kods tas pats.
Kā arī, palūrēju uz M40 iekš e30, tam pat brīvgaitas regulators citur iebāsts, tas nozīmē, ka tās trubas pie gofras, kas iet uz regulatoru, iekš e30 uz M40 nemaz nav.
Sviests kaut kāds, ei nu saproti, kam šitā gofra vispār der.
Kā arī, palūrēju uz M40 iekš e30, tam pat brīvgaitas regulators citur iebāsts, tas nozīmē, ka tās trubas pie gofras, kas iet uz regulatoru, iekš e30 uz M40 nemaz nav.
Sviests kaut kāds, ei nu saproti, kam šitā gofra vispār der.
Nekur neatradu, bet tā kā šeit mehaniku daudz, kāds noteikti zinās kur netā var pasūtīt tos celafāna sēdekļu pārvalkus, ko servisā uzvelk uz krēsla lai nesasmērētu. Būšu pateicīgs par kādu informāciju. 
Labrit draugi un draudzini, jauna diena jaunas lietas, jaskrien uz darbu jau atkal.
P.S. sveicieni manam darugam zuze91 no RŪTAS
P.S. sveicieni manam darugam zuze91 no RŪTAS
Freimans Freestyle Live Forever
Palīdzam uzveikt Audi....
http://www.draugiem.lv/lvauto/gallery/? ... =348300625
Kam patīk paldies jau iepriekš!
http://www.draugiem.lv/lvauto/gallery/? ... =348300625
Kam patīk paldies jau iepriekš!
e36
elementāri 
Laaabrīt!
šodienas jaunums - Freimanis nav tikai bezģeļņiks un spameris, bet tomēr arī rubī no BMW. MEGA paldies par risinājumu ar faking nokodējušos Business RDS CD maģi, strādā!
šodienas jaunums - Freimanis nav tikai bezģeļņiks un spameris, bet tomēr arī rubī no BMW. MEGA paldies par risinājumu ar faking nokodējušos Business RDS CD maģi, strādā!
jūs, pepiņi, negribat gadījumā iet savas intīmā rakstura problēmas kaut kur citur risināt?
kam te ir Lattelekom interaktīvā..... mošk zin, kāpēc nevaru noskatīties vakardienas pārraidi vienu?
kaut kas dīvains tur notiek. Man virszemes tv sāka visus kanālus pēkšņi rādīt - izņemot Hustler 
Ko tu man piesējies, es vnk saku, ka čalis nav bezģeļņiks un spameris, bet pipars, kas kaut ko arī rubī. Nepatīk - fine by me, nerakstīšu, tikai man liekās, ka pļāpājamie topiki ir domāti, lai papļāpātu....yanks rakstīja:jūs, pepiņi, negribat gadījumā iet savas intīmā rakstura problēmas kaut kur citur risināt?
Tv 6 nav kur arhīvs?Nixon rakstīja:Visas nevar uzlikt atkārtojumā.
arhīvs ir, bet salīdzinoši daudz ko nevar redzēt..man atkal zb, ka jāmaksā salīdzinoši kosmoss par lattelekom'u, bet sukas vēl nogriež tv 3..žmoģi 
Bet bez TV3 ir video noma pa brīvu,kas ir daudz labāk nekā TV3,kur iet dejo ar šito,dziedi ar šito un uguns-grēks. 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
nu , ja kāds var iemest kur nolūrēt F1 sacīksti pēdējo ar LV komentetajiem tad būšu pateicīgs
man nevajag , es TV skatos ļooooti reti .... F1 ir viena no retajām pārraidēm, kas man patīk dēļ komantētajiem
1
Pēdējais labojis ValtersZ - 15 Apr 2014, 22:12, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Freimani Powera neinteresanti palika?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 730
- 731
- 732
- 733
- 734