Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 732
- 733
- 734
- 735
- 736
- …
- 1297
- chevron_right
Sveiki, man ir 1998 gada 1.6l b5 passats un viņam patīk ēst, 15l 95 ieleju un sanāk priekš 110km, kas varētu būt pie vainas?
Smaga kāja?Artis92 rakstīja:Sveiki, man ir 1998 gada 1.6l b5 passats un viņam patīk ēst, 15l 95 ieleju un sanāk priekš 110km, kas varētu būt pie vainas?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Pasāts pie vainas. - http://www.vw-club.lv/lv/forum/
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Te var būt simtiem variantu, kur pazūd tā degviela. Ja Tu uzskati, ka 15l ir par daudz priekš tās milzīgās kastes ar to motora parodiju zem haubes, tad nopērc citu mašīnu!Artis92 rakstīja:Sveiki, man ir 1998 gada 1.6l b5 passats un viņam patīk ēst, 15l 95 ieleju un sanāk priekš 110km, kas varētu būt pie vainas?
+Inferno rakstīja:Te var būt simtiem variantu, kur pazūd tā degviela. Ja Tu uzskati, ka 15l ir par daudz priekš tās milzīgās kastes ar to motora parodiju zem haubes, tad nopērc citu mašīnu!Artis92 rakstīja:Sveiki, man ir 1998 gada 1.6l b5 passats un viņam patīk ēst, 15l 95 ieleju un sanāk priekš 110km, kas varētu būt pie vainas?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Runājot par patēriņu, manai mašīnai arī ļoti patīk ēst - 7.2l/100km. Kas varētu būt pie vainas?
Skaties sveces.Artis92 rakstīja:Sveiki, man ir 1998 gada 1.6l b5 passats un viņam patīk ēst, 15l 95 ieleju un sanāk priekš 110km, kas varētu būt pie vainas?
Kur var par labām cenām iegādāties , šāles, gredzenus, špiļkas ????
Tur kur tev ir servisa atlaideRazbainieks rakstīja:Kur var par labām cenām iegādāties , šāles, gredzenus, špiļkas ????
ir šeit kāds kurš varētu manu žurku pieslēgt pie kompja, vajag pārbaudīt abs devējus? 
Kurs no šejienes tirgoja 933 motorsports glažu atsaites?
Lietotājs sirmais. memberlist.php?mode=viewprofile&u=3540Nylon rakstīja:Kurs no šejienes tirgoja 933 motorsports glažu atsaites?
Neticās, ka kāds bumers tik maz ēdInferno rakstīja:Runājot par patēriņu, manai mašīnai arī ļoti patīk ēst - 7.2l/100km. Kas varētu būt pie vainas?
un es te priecājos par savu 10 litru patēriņuedzis rakstīja:Neticās, ka kāds bumers tik maz ēdInferno rakstīja:Runājot par patēriņu, manai mašīnai arī ļoti patīk ēst - 7.2l/100km. Kas varētu būt pie vainas?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Vai m43 motoram der indukcene un svečvadi no IS'a?
7 litrus vot ēd kaut kāds 2.0 dīzelītis, piemērām caddyAzbests rakstīja:un es te priecājos par savu 10 litru patēriņuedzis rakstīja:Neticās, ka kāds bumers tik maz ēdInferno rakstīja:Runājot par patēriņu, manai mašīnai arī ļoti patīk ēst - 7.2l/100km. Kas varētu būt pie vainas?![]()
![]()
Es nemaz nereiķinu patēriņuAzbests rakstīja:un es te priecājos par savu 10 litru patēriņuedzis rakstīja:Neticās, ka kāds bumers tik maz ēdInferno rakstīja:Runājot par patēriņu, manai mašīnai arī ļoti patīk ēst - 7.2l/100km. Kas varētu būt pie vainas?![]()
![]()
Es vnk pieleju pilnu bāku un braucu līdz lampinai un atkal pilnu bāku. Vnk dzīvot
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Vadus atskiras , bet indukcene ja nemaldos ir vienadi!
coronabeats rakstīja:Vai m43 motoram der indukcene un svečvadi no IS'a?
Čaļi,ar kādu varēs pēc svētkiem (ap 3-4 janvāri)-var i vēlāk bišk sarunāt aizņemties uz kādu pusdienu no m40 GMM un tukšgaitas regulatoru! Gribas pirms diagnostikas izmēģināt vai var paša spēkiem novērst apgriezienu lēkāšanu ka uz aukstu,ta arī uz siltu! Parādā nepalikšu!
Ja kāds var,PM! Iepriekš paldies!
Ja kāds var,PM! Iepriekš paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 732
- 733
- 734
- 735
- 736