Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 735
- 736
- 737
- 738
- 739
- …
- 2228
- chevron_right
Vispār, abu auto īpašnieki ir forumiešimarux rakstīja:Kādi auto tad šogad būs izlikti? Viktora nu jau bezgaumīgo (?) kūtiņu snapšotu topikā redzēju, bet kas vēl?Šogad vispār kaut kā klusi viss notiek - būs kluba vai foruma stends?
Otru auto tu jau arī vari redzēt bildē - pelēks sedans
hahahaha, es gar zemiAsnāts rakstīja:Cik atceros tad pēdējās Exoticas pa lielam ir sastāvējušas no Bixenona, ReStylinga un alkometriem.
e36.lv ir savs stends...M3 ja nemaldos, cik skatījos exotica lapā. Rīt būšu, skriešu uz e36 stendu..

Šogad viss notikas vēl aktīvāk kā iepriekšējo gad!
Viss klubs strādāja melnām mutem.
Izskatās, ka viss būs izdevies!
Buktopa un QSX automašīnas, retā iespēja QSX brīnumu ievērtēt dzīvē!
Tiekamies stendā!
Viss klubs strādāja melnām mutem.
Izskatās, ka viss būs izdevies!
Buktopa un QSX automašīnas, retā iespēja QSX brīnumu ievērtēt dzīvē!
Tiekamies stendā!
Rīt jābrauc visu ievērtēt dzīvē. 
Es jau dodos uz Ķīpsalu 
OK, gaidu fotoreportus no izstādes. 
es tik rit močīšu uz kipsalu,gribas redzet to juke r kas jaudigaks pa bugati 
Beidzot pa 2 nedēļām brīvs vakars, jāizkustina e36, ka auto dzīvo un put garažā žel, tirgot arī žēl, traki! 
e36
Tā es arī biju to domājisAgnis rakstīja:M3 ir stenda numurs zālē, nevis izstādītais auto
Ar 40 litriem noripoti 500km. OBC rāda 8.8 l/km
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ko ķīpenē Timrots izstādījis, kāds redzēja? Kas tas par busiņu?
14.04.2014 nav talu divnieku karalizuze91 rakstīja:Ar 40 litriem noripoti 500km. OBC rāda 8.8 l/km
Freimans Freestyle Live Forever
Viņam varēja visus tos divniekus aizstāt ar vienu trijnieku. Cipars [lasi - pačots] lielāks un citiem drošāk uz ceļafreimanis rakstīja:14.04.2014 nav talu divnieku karalizuze91 rakstīja:Ar 40 litriem noripoti 500km. OBC rāda 8.8 l/km![]()
![]()
![]()
![]()
tak 3.0 ari labaks par 2.0 ta tada ka pacota lieta
paraksts zem profila vispar bomba
paraksts zem profila vispar bomba
2 dienas nodzivota pa spa, pirtis, saunas, baseini, dzakuzi un vis parejais kas pie ta piederas (meitenes un alus)

nekas nav labaks kad no 100 gradiem pirti ierauj pa taisno ara baseina kur ir +5 gradi, ta ir sajuta ko nevar iedomaties, tas ir japamegina

passajuta

nekas nav labaks kad no 100 gradiem pirti ierauj pa taisno ara baseina kur ir +5 gradi, ta ir sajuta ko nevar iedomaties, tas ir japamegina
passajuta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 735
- 736
- 737
- 738
- 739