Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 93
- chevron_right
Nezinu kas ir DCS, bet ir DTC, kas ir atslēdzams - slīdi kaut atpakaļgaitā uz sāna, auto neiejaucas. Turklāt ziemā jau nu tiešām var slīdēt ar jebko.Svechturis rakstīja:Uz tiem E90, bija DTC un DCS, ja nejaucu. Koroče, tur gribēdams nevar kontroli pazaudēt. Tas gan man skauž. ka var vālēt 100 km/h tur kur citi 50.r3served rakstīja:Nu, baigi traki jau nav, bet ar žurķa uzturēšanu nevar salīdzināt. ;D ar e91 braucu ikdienā, 3.0D tomēr ēd mazāk kā 2.8 penzīns, bet zurkulēns sirdij mīļāks. Slīd gan abi tīri pieklājīgi.Svechturis rakstīja:E91, tur es klusēju.... Elles mokas E46 uzturēt, uzlabot (viss nejēgā dārgs), bet te cilvēks jau ar īsti autiņu brauc.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
tikko bembi no servisa savaacu un 140 km slīpi nomaukti
Azūr/dreiliņu aplis/alfa un vēl pāris spoti. Ik pa brīdim kāda kolonna redzēta kas slidinās.
Alfā pašreiz 2 ekipāžas jau gaidīja,kad braucu tagad garām.trakaiszinatnieks rakstīja:Azūr/dreiliņu aplis/alfa un vēl pāris spoti. Ik pa brīdim kāda kolonna redzēta kas slidinās.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
7dien es izslidināju pilnu bāku savam e91 automāt 3l dizelim.Svechturis rakstīja:
Uz tiem E90, bija DTC un DCS, ja nejaucu. Koroče, tur gribēdams nevar kontroli pazaudēt. Tas gan man skauž. ka var vālēt 100 km/h tur kur citi 50.
ar atslēgtu DTC UN DSC var slīdēt tāpat kā ar žurku, nekas netraucē un kompis nemaisās pa kājām. Kur ir slidens pakaļā visu laiku spolē abi rati, takā nav pat vienritenis un skaisti var apļus/līkumus slīpēt. visi ādažu/ulbrokas utt dopi tik tā.
riepas jaunas hankook winter i-pike rs (W419) ar šipiem.
Kad ieslēdz dtc un dsc atpakaļ, braukšana pa sniegu paliek nebaudāma
crapworks
Tad tur it kkāds maģiskais bloķis?pusdzivais rakstīja:Kur ir slidens pakaļā visu laiku spolē abi rati, takā nav pat vienritenis un skaisti var apļus/līkumus slīpēt.
Labām riepām naudas vairs nav... Un par to nekaunos. Tāpat jau pieklājīgs E36-ais autiņā iegrūsts. Kur nu vēl riepām nauda... jūs ko?pusdzivais rakstīja:7dien es izslidināju pilnu bāku savam e91 automāt 3l dizelim.Svechturis rakstīja:
Uz tiem E90, bija DTC un DCS, ja nejaucu. Koroče, tur gribēdams nevar kontroli pazaudēt. Tas gan man skauž. ka var vālēt 100 km/h tur kur citi 50.
ar atslēgtu DTC UN DSC var slīdēt tāpat kā ar žurku, nekas netraucē un kompis nemaisās pa kājām. Kur ir slidens pakaļā visu laiku spolē abi rati, takā nav pat vienritenis un skaisti var apļus/līkumus slīpēt. visi ādažu/ulbrokas utt dopi tik tā.
riepas jaunas hankook winter i-pike rs (W419) ar šipiem.
Kad ieslēdz dtc un dsc atpakaļ, braukšana pa sniegu paliek nebaudāma
šodien nesavaldīju auto. Tas atgādina, ka ar stock reduktoru nav aršana.
p.s. man krājumos reduktors ar pusasīsm no E46 2.8. Kurš ieteiks, ko no tā izpiest? Ja negtribu metināt, atliek tikai LSD?
Diegabiksis
Smird riepas, bāka ātrāk tukšojas, elementāri kaut kur iestigt.
Ak jā, sānslīde forša.
p.s. Nav mana darīšana, bet Tev nav vienkāršāk sotaku aizņemties, un izsaukt večus, lai saliek dienas laikā Tev to swapu. Par ArtE46 labas atsauksmes, un cik sapratu, šis pat ar dzinēja domkratu var atbraukt.
Ak jā, sānslīde forša.
p.s. Nav mana darīšana, bet Tev nav vienkāršāk sotaku aizņemties, un izsaukt večus, lai saliek dienas laikā Tev to swapu. Par ArtE46 labas atsauksmes, un cik sapratu, šis pat ar dzinēja domkratu var atbraukt.
Diegabiksis
Šodien no 14:30 līdz 16:30 slīpējām ar e36 Rumbulas lidlauku. Nolīdām stūrī un astotniekus vien zīmējām. Slīd pa pirmo, meitene arī iztrakojās. Kautkādas problēmas ar signalizāciju - noslāpst, vairs nelec (pat negriež), izkāpjam, aizslēdzam, pēc 10 min pielec bez problēm un braucam tālāk. Kā Jums? Rīt arī ap 10:00 laižam tur, kāds pievienosies?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Kas vainas? Gaišs, tukšs. Manuprāt perfekts laiks.Svechturis rakstīja:10:00 no rīta? Tu nopietni?
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Uz darbu/skolu nav jāiet?r3served rakstīja:Kas vainas? Gaišs, tukšs. Manuprāt perfekts laiks.Svechturis rakstīja:10:00 no rīta? Tu nopietni?
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Pats sev priekšnieks
Swapu ielikt jau var divās dienās pats.Svechturis rakstīja:Smird riepas, bāka ātrāk tukšojas, elementāri kaut kur iestigt.
Ak jā, sānslīde forša.
Bet nu esmu ieurbies un iesācis vēl tik daudz ko darīt ap virsbūve,ka diemžēl atrākais ir pavasaris lai visu pabeigtu.
Šodien ar offisa bulcinieku bišķ asumu nositu.
Nu man, piemēram, lekcijas no 4.februāra laikam sākas II semestrī, tagad tik šonedēļ projektsjaaniskal rakstīja:Uz darbu/skolu nav jāiet?r3served rakstīja:Kas vainas? Gaišs, tukšs. Manuprāt perfekts laiks.Svechturis rakstīja:10:00 no rīta? Tu nopietni?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Parastas M+S. Nokian un dunlop. Es vienkārši - ideālists. Ja nav M3, tad sūds. Ja netur ceļu kā M3 atkal sūds.
Tur jau normāli, bet gribas ideālu saķeri.
Ziemas, M + S: Vasaras, BMW OEM. Riepas vasarenes, ķīniešu, taču svaigākas.
Tur jau normāli, bet gribas ideālu saķeri.
Ziemas, M + S: Vasaras, BMW OEM. Riepas vasarenes, ķīniešu, taču svaigākas.
Diegabiksis
Ja reiz varu slidināties, tad nav :) Kāds būs?jaaniskal rakstīja:Uz darbu/skolu nav jāiet?r3served rakstīja:Kas vainas? Gaišs, tukšs. Manuprāt perfekts laiks.Svechturis rakstīja:10:00 no rīta? Tu nopietni?
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
šovakar kāds kaut kur taisās slīdēt? varētu pievienoties kādam, savadāk vienam baigi garlaicīgi.
P.S. uz Rumbulu nebrauksu.
P.S. uz Rumbulu nebrauksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77