Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 92
- chevron_right
Nav jau fakts, ka tas ir viņa konts, varbūt viens no vairākiem vai draudzenes/mammas/māsas
Lawwr rakstīja:Tu tajās uzpildes stacijās degvielu pildi, vai hotdogus pērc?
Trakas summas.
Visur piecuki apgrozas un -50 julianus inkaso
Konta izraksts neko nepierada, jo pec parskaitisanas var aiziet lidz bankai un atsaukt maksajumu, tiesi nesen bija tads pigors ar klientu..markskise rakstīja:Kur ir problēma , lai te izliek konta izdruku un viss nostāsies savās vietās!
Mamma skaita pa 5eur...
Ah tie laiki ....
Ah tie laiki ....
Aaaaa vislabākās bmw saimnieki tradīcijas, aka LLPVeeteks rakstīja:Uzmestais vienkārši dirš kā zariņa govs.ivars_e36 rakstīja:Kā pēc grāmatas - uzmestais kļūst par uzmetēju
Nav labi tā melot
Visu es parskaitiju , taja paša dienā skrēja uz banku un atsaukt maksājumu , izdevumi ari bij un nebūšu lohs , kurš pēc tāda uzmetiena gaidīs naudu vel no tevis.. ia jau tev vajadzeja tik steidzigi to masinu pardot , myb paradi vai automati hvz.. ;D 400 lai nopelnīt vel jāpasviist, tāka miziens bij!Veeteks rakstīja:Večuk, naudu tu nepārskaitīji un es jau no sākuma teicu, ja būs ņēmējs tajā dienā tad arī atdošu tam.Raitoss rakstīja:Vnk varat ierēkt! Jo tālāk ,jo trakāk!
No lietotaja Veeteks , sadomaju pirkt masinu kupeju par 450e..
musu sodienas sarakste.
V-sveiks , 400 savac sodien!
Es- ok bez problemam , beigsu darbu vakara atbrauksu!
V- bet tiesam , man te viens no Rigas prasaas.
Es- jaa viss atliec man , es tev naudu varu ieskaitit
V- atsuta kontu ,aizsutu naudu , beigas ne es tev sutisu atpakal naudu man piedava par 450
Es- vinam skaidroju ka cita banka un kamer nauda atpakal atnaks paris dienas aizies... un gatavs piemest biju 20e.. un kaa nekaa viss sarunats..
V- vins tacu atbrauks , kur iespeja ka nopirks , teiksu ka masina SUuDS!! Par to es vsp apkritu ;D
Beigaas vins pardeva tam par 350. Vnk pzdc
Pats tu mani iepriekšèjajā dienà piepisi par to, ka atbrauksi paskatīties vai pat nopirkt, tāpèc arī pārdevu Edzim
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Viss nepatikamakais ka tiku uzmests un tad vel spiedu draugam tas problemas risinat , prasijas no darba lai aizbraukt uz banku visu izdarit , jo ka jau tev mineju vins mana vieta skaitija , jo es biju darba un nevarēju to izdarīt!!
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Nu nevar pārskaitīt no citadeles uz swedbanku nenorādot saņēmēja vārdu un uzvārdu, nestāsti.
Visa šī te draza tikai tāpēc, ka netiki pie kupejas par swapa, bampera un salona cenu.
Būtu atbraucis tajā vakarā, kad solīji atbraukt un nopirkt, būtu tev arī pārdevis, neatbrauci un kupeja tika edzim, tikai mazliet plikāka, kā būtu tev atdevis.
Visa šī te draza tikai tāpēc, ka netiki pie kupejas par swapa, bampera un salona cenu.
Būtu atbraucis tajā vakarā, kad solīji atbraukt un nopirkt, būtu tev arī pārdevis, neatbrauci un kupeja tika edzim, tikai mazliet plikāka, kā būtu tev atdevis.
Diski ir uzlabošanu un krāsošanuElvijsR rakstīja:Vot. Tieši tā.markskise rakstīja:Kur ir problēma , lai te izliek konta izdruku un viss nostāsies savās vietās!
Ps kăpëc komatam nav vasaras diski vel?
Un vēl šis tas jāuzkosmatizē, bet kur palicis tavs sexy cars?
Tur jau nekā vairāk no tā auto arī nebija...Veeteks rakstīja:Nu nevar pārskaitīt no citadeles uz swedbanku nenorādot saņēmēja vārdu un uzvārdu, nestāsti.
Man bija interese jo tieši tās daļas ir nepieciešamas, bet izlemu ka labak atseviski viņas nopirkšu. Uz daļām tādu neņemtu jo neko diži tur nopelnit nevar.
Sveiki. Kurš piesakās doties uz Api pēc Ģirta Vilcāna?
Jau nedēļu "nāk" GMM un lampas. Un nozudis pats arī. Pirmdien jādodas vien uz policiju.cipruss18 rakstīja:Kapec?
taspats bumerisss.cipruss18 rakstīja:Kads niks te vinjam?
Here we go again!
LLParjl rakstīja:taspats bumerisss.cipruss18 rakstīja:Kads niks te vinjam?
Ja kas, tad es esmu Apē! Vari viņam piedāvāt, ka varu nogādāt uz Rīgu, ja vajag.
arjl rakstīja:Sveiki. Kurš piesakās doties uz Api pēc Ģirta Vilcāna?
joprojām tautu čakarē?
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77