Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 739
- 740
- 741
- 742
- 743
- …
- 2228
- chevron_right
Tieši tāpat kā visu pārējo - subjektīvi325 BMW rakstīja:Interesanti kā skatē nosaka to, ka nedarbojas aizmugurējie āmīši?!
Kur Kandavas pusē var nopirkt sjomņiku, rata gultnim jānomaina.
Čau! Tad nu lieta tada,ka domaju sava sedana projektu iesaldēt uz nenoteiktu laiku,iespejams līdz nākošajam pavasarim! Tad nu ir tāds jautājums,ko darīt ar Bembi,lai tik ilgi viņš stāvot garažā,nesāktu rūsēt,tieši apakšu domāju,un cik zinu,tad labāk ir uzcelt viņu un atstāt uz bluķiem,lai bukses un viss pārejais nenomirst!??? 
Instagram - Sandis_e36
Nu uz blukjiem visas bukses būs uz pretējo pusi saspietas, domāju ar nekas labs nebūs. A tā lai nerūsē galveinais, lai ventilācijas ir normāla un mitrums nav.
d[-_-]b
aizbrauc uz krown lai apstrada, ja uzliksi uz blokuiem tikai amortizatorus pacakareesi, jo bukses tapatas bojajas, ka neka gumija klust veca,netiek lietota u.t.t, labak uzlic kaut kadus blekiniekus virsu u lai stav,bet lietos diskus noliec gulus tavokli,bet neliec vies virs otra , gumijas apstrada ar silikonu,taj skaita riepas, lai nespraga, klemi nost, bet ik pa laikam palade akumulatoru pie ladetaja,lai neatmet galus, degvlielu pilnu lidz luupai,lai neveidojas kondensats,mazu skirbu logiem vala,sasmere visas sledzenes un miers 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
principa klavins pa lielam visu izstastija
es vien piebildisu to ka jatstaj ir garaza kura ir patstaviga temperatura sakot no 8 gradiem un protams nekada gadijuma nevar but nitrumam
bet tur jau ari tad nebus

KLAVINS rakstīja:aizbrauc uz krown lai apstrada, ja uzliksi uz blokuiem tikai amortizatorus pacakareesi, jo bukses tapatas bojajas, ka neka gumija klust veca,netiek lietota u.t.t, labak uzlic kaut kadus blekiniekus virsu u lai stav,bet lietos diskus noliec gulus tavokli,bet neliec vies virs otra , gumijas apstrada ar silikonu,taj skaita riepas, lai nespraga, klemi nost, bet ik pa laikam palade akumulatoru pie ladetaja,lai neatmet galus, degvlielu pilnu lidz luupai,lai neveidojas kondensats,mazu skirbu logiem vala,sasmere visas sledzenes un miers
Amīši itkā būtu pofig,tāpat būs koilas plānā,riepas ar man plikas,gan r16 gan r17KLAVINS rakstīja:aizbrauc uz krown lai apstrada, ja uzliksi uz blokuiem tikai amortizatorus pacakareesi, jo bukses tapatas bojajas, ka neka gumija klust veca,netiek lietota u.t.t, labak uzlic kaut kadus blekiniekus virsu u lai stav,bet lietos diskus noliec gulus tavokli,bet neliec vies virs otra , gumijas apstrada ar silikonu,taj skaita riepas, lai nespraga, klemi nost, bet ik pa laikam palade akumulatoru pie ladetaja,lai neatmet galus, degvlielu pilnu lidz luupai,lai neveidojas kondensats,mazu skirbu logiem vala,sasmere visas sledzenes un miers
P.s. tas iesaldēšanas variants tik šodien ienāca prātā,tpc vēl izdomāšu vai pabeigt vai nē sedanu uz šo vasaru!
Instagram - Sandis_e36
Dj_Zii rakstīja:principa klavins pa lielam visu izstastijaes vien piebildisu to ka jatstaj ir garaza kura ir patstaviga temperatura sakot no 8 gradiem un protams nekada gadijuma nevar but nitrumam
bet tur jau ari tad nebus
![]()
Man liekas,ka labākais risinājums temperatūras jautājumā,būtu iegādāties Ventilatoru/sildītāju
Instagram - Sandis_e36
varbut kads zin kur var dabut terauda vilnu?
vai varbut kadam vinas ir daudz un lieka!
vai varbut kadam vinas ir daudz un lieka!
Domāji šo?
Vnk pats precīzi nezinu kā viņu sauc.
Ja ir īstā tad depo tur bija vairāki veidi
Ja ir īstā tad depo tur bija vairāki veidi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jaaa
kas tas par depo?
kas tas par depo?
toc zini ka tas ir buvmaterialu veikals?
jo es skatijos kursos un k-rautaa tur toc nav...
jo es skatijos kursos un k-rautaa tur toc nav...
gunaar, nopietni? 
kas tik smiekligs?
Ir ir būvmateriālu veikals. Pats pirku berģu depo, meklē tur kur smilšpapīrs
depo nav miglinieki
bet gan buvmaterjalu veikals 
zinu kas ir depo vnk domaju ka ir vel kads cits depo kuru es nezinu

jūseri nesaukšu, jo ir zināms, bet nu cilvēks taisījās braukt uz Depo meklēt miglas, jo domāja, ka par depo miglām sauc, jo tirgo būvmateriālu veikalā Depo Berģos
rēcīgi vai ne, bet no otras puses, nevar visu zināt no dzimšanas
rēcīgi vai ne, bet no otras puses, nevar visu zināt no dzimšanas
izlasi ko es mekleju 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 739
- 740
- 741
- 742