Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 741
- 742
- 743
- 744
- 745
- …
- 2228
- chevron_right
Iesakiet kādu h1 spuldžu ražotāju, kam gaisma būtu tiešām balta, nevis dzeltena. Jo šodien pārdevējs apgalvoja, ka gaisma būs balta, bet nekā
Vēl dzeltenāka nekā ar vecajām spuldzēm. Nu vienīgi hrenons izslēgts noteikti, jo nebūs tādas mantas uz mana auto 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies, cerams tas novērsīs eņģeļu un lampu disharmoniju
savādāk acis jau tek laukā no tā skata 
It's all about the win
man tas pats, sen jau vajadzēja ielikt baltās 
Ir Sony Xperia telefons, kurš nokrita zemē - ekrāns pārstāja reaģēt uz pieskārieniem. Bildes, kontakti utt ir telefona atmiņā. Kā dabūt laukā? Nevar pat atbloķēt telefonu, jo ekrāns nereaģē. Ir kautkāds softs kurš dublē telefona ekrānu uz datora, kur ar peli varētu uzspiest kodu, lai ieietu telefonā utt?
Var pamēģināt tādu brīnumu kā MoboRobo, jams parāda visu kas ir telefonā uz pc. Un vsmz man iet arī bez atbloķēšanas.Amish rakstīja:Ir Sony Xperia telefons, kurš nokrita zemē - ekrāns pārstāja reaģēt uz pieskārieniem. Bildes, kontakti utt ir telefona atmiņā. Kā dabūt laukā? Nevar pat atbloķēt telefonu, jo ekrāns nereaģē. Ir kautkāds softs kurš dublē telefona ekrānu uz datora, kur ar peli varētu uzspiest kodu, lai ieietu telefonā utt?
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
[quote="Linda"][/quote]
Statoilā osram zilās spūldzes uz zwk lēcas rādās balta.
Statoilā osram zilās spūldzes uz zwk lēcas rādās balta.
Neiet, jo laikam nav ieslēgts debugging mode telefonā. Softs neredz telefonu.Finks rakstīja:Var pamēģināt tādu brīnumu kā MoboRobo, jams parāda visu kas ir telefonā uz pc. Un vsmz man iet arī bez atbloķēšanas.Amish rakstīja:Ir Sony Xperia telefons, kurš nokrita zemē - ekrāns pārstāja reaģēt uz pieskārieniem. Bildes, kontakti utt ir telefona atmiņā. Kā dabūt laukā? Nevar pat atbloķēt telefonu, jo ekrāns nereaģē. Ir kautkāds softs kurš dublē telefona ekrānu uz datora, kur ar peli varētu uzspiest kodu, lai ieietu telefonā utt?
Bez debugging izredzes mazas... :/Amish rakstīja:Neiet, jo laikam nav ieslēgts debugging mode telefonā. Softs neredz telefonu.Finks rakstīja:Var pamēģināt tādu brīnumu kā MoboRobo, jams parāda visu kas ir telefonā uz pc. Un vsmz man iet arī bez atbloķēšanas.Amish rakstīja:Ir Sony Xperia telefons, kurš nokrita zemē - ekrāns pārstāja reaģēt uz pieskārieniem. Bildes, kontakti utt ir telefona atmiņā. Kā dabūt laukā? Nevar pat atbloķēt telefonu, jo ekrāns nereaģē. Ir kautkāds softs kurš dublē telefona ekrānu uz datora, kur ar peli varētu uzspiest kodu, lai ieietu telefonā utt?
Cik esmu mēģinājis visiem android softiem, kas piekļūst datiem, tas un/vai root ir minimums.
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
Kāds var pateikt, cik soda punkti nāk klāt, ja zem zīmes 30 noķer braucot uz 88? Zinu visu pārējo, vajag zināt tieši par punktiem.
Ja nemaldos tad automātiski pazaudētas tiesības.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Paldies, ridlih!
To es zinu, tas uz 3 mēnešiem tiesības tiek iesaldētas.
To es zinu, tas uz 3 mēnešiem tiesības tiek iesaldētas.
Kādam vēl izņemot mani liekas šīs grāmatas nosaukums divdomīgs?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 741
- 742
- 743
- 744
- 745
- …
- 2228