Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 742
- 743
- 744
- 745
- 746
- …
- 2228
- chevron_right
tas labakaja gadijumabyrbyr rakstīja:Paldies, ridlih!
To es zinu, tas uz 3 mēnešiem tiesības tiek iesaldētas.
Sveiki. Galīgi ne par e36, bet tie maģi jau kautcik līdzīgi ir. Tātad problēma tāda, ka e39 bussines cd ieliekot disku raksta cd error. Pirms tas sāka notikt mūzika skanēja tā kā palēninājumā, un tad pavisam apklusa. kad izjaucu visu un izņēmu magi ārā, konstatēju ka viņam ir problēmas iegriezt disku. citreiz pat vispār neiekustina.
Vai ir iespēja tur pašam kautko salabot, vai arī tas maģis ir metams?
PS radio skan.
Vai ir iespēja tur pašam kautko salabot, vai arī tas maģis ir metams?
PS radio skan.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iekritu gan, cipruss18
Pats vainīgs vien esmu, nav ko skriet.
Es jau visu uzzināju, visticamāk, ka būs 1gads un totāli paņems mani priekšāDj_Zii rakstīja:tas labakaja gadijumabyrbyr rakstīja:Paldies, ridlih!
To es zinu, tas uz 3 mēnešiem tiesības tiek iesaldētas.ja tev nav neviena soda punkta un trapas izskatitajs saprotos
+ pilseta vai arpus apdzivotas vietas
Pats vainīgs vien esmu, nav ko skriet.
Kur slieksna remkomplektu labak pirkt (kur cena butu labaka)? Varbut kadam ir prieks kupejas?
"Divi auto" ulbrokaa
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
prieks kupejas ka tada navSprogis rakstīja:Kur slieksna remkomplektu labak pirkt (kur cena butu labaka)? Varbut kadam ir prieks kupejas?
renoks, divi auto
Sedana Gt spoilera meklētājiem...
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... indml.html
e36
bij jau te ar tas sludinājums. un joprojām nav skaidrs kapēc tas auto jājauc ārā.
Ko runā nepatiesībuDj_Zii rakstīja:prieks kupejas ka tada navSprogis rakstīja:Kur slieksna remkomplektu labak pirkt (kur cena butu labaka)? Varbut kadam ir prieks kupejas?janem ir sedana un jakimeko
renoks, divi auto
Apskatot dzīvē to auto, tiešām viss ir ļoti svaigs, defekts vienīgais bija, ka kreisais lonžerons ar visu glāzi pārmetināts. Vēl tas, ka laikam ar dokumentiem nav īsti labi. Pa lielam viss jau ir pārdots, durvis, spārni, salons viss.yanks rakstīja:bij jau te ar tas sludinājums. un joprojām nav skaidrs kapēc tas auto jājauc ārā.
Man ir tāda nelāga aizdoma, ka es arī šīs nedēļas laikā atkal būšu.>bandiT< rakstīja:Nepļāpāšu, bet palielīšos. Esmu atkal e36 īpašnieks!
Tas sedans SSā viss kopā maksāja 350ls.540i rakstīja:Sedana Gt spoilera meklētājiem...
Bildes vēl nebūs! Vispirms sakārtošu kas kārtojams!
Lai veicas Nixon!
Lai veicas Nixon!
Kaut kas briest!
Man arī bilžu un topika nebūs līdz kādam augustam vai pat ilgāk, iespējams... Varbūt tikai pāris snapi.
Bet forumā zināms auto.
Bet forumā zināms auto.
tak po.ljau mums novertet ko esi nopircis un viss parejais laika gaitaa 
ar kompatu pa brugji
vaine, ieintregjee te visus un neko nesaka 
man ienaca prata viena doma kas tas varetu but par auto, bet nu ganjau kluudos

man ienaca prata viena doma kas tas varetu but par auto, bet nu ganjau kluudos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …