Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 743
- 744
- 745
- 746
- 747
- …
- 1297
- chevron_right
Pati karba deres bet gala flancis 316ir mazaks, bet tos var apmainit vietamDuNc1x rakstīja:Slinkums meklēt. Vai kārba no 318i der 316i ?Iepriekš pateicos
...
Vrb ka stulbs jautājums,bet kāds nevar kādu foto iemest,lai redzētu kurā vietā var atvienot lambdu. Motors 4 cyl. Paldies! Zinu ka pie kārbas,bet kur tiešāk nezinu. Negribu neko citu noraut vnk....
Sveiki...jasaka ka nav isti jautajums par e36 bet gan e39 530d.... Vēlos jautāt varbut varat ieteikt kur vislabak dzit bmw remotet sprauslas... interneta salasities var viskko bet reali kur dzit tā ar netieku gudrs... Varbut varat ieteik kko...
kārbai labajā pusē apmēram pa vidu ir plastmasas štekerisvitjazz rakstīja:Vrb ka stulbs jautājums,bet kāds nevar kādu foto iemest,lai redzētu kurā vietā var atvienot lambdu. Motors 4 cyl. Paldies! Zinu ka pie kārbas,bet kur tiešāk nezinu. Negribu neko citu noraut vnk....
sveiceins šai aukstajā rītā
problēma
m43b16
nelec auto - starteris griež, gandrīz pielec - starteries sāk griezt pa tukšo
mēģināju reizes 10 palika žēl aķīša...
ievilka pieleca uzreiz.
tā saucamais bendiks ?
problēma
m43b16
ievilka pieleca uzreiz.
tā saucamais bendiks ?
Varbūt tas ir saistīs ar to ka ārā bija -20 grādi?popop rakstīja:sveiceins šai aukstajā rītā![]()
problēma
m43b16
ievilka pieleca uzreiz.
tā saucamais bendiks ?
Interesanti. Pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu/lasu 
Mazmotoru e36 bundžam iznemot is naca no rupnicas aizmugurejais tilt ar diska bremzem?
man liekas ka ja jo man bija viens 316 ar disku bremzem un neticu ka kads butu mainijis!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kur ir tas serviss kur pirms TA noregulēt lampas, kaut kur CSDD tuvumā esot?
Aiz csdd,tur pat blakus! Kad no csdd boksa izbrauc,var redzēt tieši priekšā!kasp1js rakstīja:Kur ir tas serviss kur pirms TA noregulēt lampas, kaut kur CSDD tuvumā esot?
Kāds zin, cik hp/nm spētu izturēt m20 sajūgs? (228mm)
Palasīju netā, atradu, ka turot 250hpKapteinis rakstīja:Kāds zin, cik hp/nm spētu izturēt m20 sajūgs? (228mm)
Diemžēl nē. mazmotoriem 1.6 un 1.8 nāca trumulis jeb barabāns no rūpnīcas. 1.8is jau nāca ar disku bremzēm.zurkae36 rakstīja:Mazmotoru e36 bundžam iznemot is naca no rupnicas aizmugurejais tilt ar diska bremzem?
Bieži maina aizmugurējo tiltu jo disku bremzes ir labākas un apkope vieglāka laikam, plus, ja liksi iekšā lielāku motoru tad vienalga būs labāk disku bremzes. Pašam ir saucamie trumuļi, tiltu ar disku bremzēm jau esmu atradis, tikai šādā laikā galīgi nevēlos mainīt, gaidīšu pavasari.bestbmw rakstīja:man liekas ka ja jo man bija viens 316 ar disku bremzem un neticu ka kads butu mainijis!
Man 98 gada compactam aizmugure no rupnicas naca disku bremzes. M43b16.Fury rakstīja:Diemžēl nē. mazmotoriem 1.6 un 1.8 nāca trumulis jeb barabāns no rūpnīcas. 1.8is jau nāca ar disku bremzēm.zurkae36 rakstīja:Mazmotoru e36 bundžam iznemot is naca no rupnicas aizmugurejais tilt ar diska bremzem?
Bieži maina aizmugurējo tiltu jo disku bremzes ir labākas un apkope vieglāka laikam, plus, ja liksi iekšā lielāku motoru tad vienalga būs labāk disku bremzes. Pašam ir saucamie trumuļi, tiltu ar disku bremzēm jau esmu atradis, tikai šādā laikā galīgi nevēlos mainīt, gaidīšu pavasari.bestbmw rakstīja:man liekas ka ja jo man bija viens 316 ar disku bremzem un neticu ka kads butu mainijis!
nezinu. Iespējams kkāda komplektācija. Lai gan compactiem varbūt bija savādāk jo tur tilts no e30. man 1997. gada sedanam trumuļi.Rus rakstīja: Man 98 gada compactam aizmugure no rupnicas naca disku bremzes. M43b16.
Braucotnejutu starpību, vai man trumuļI vai disku bremzes.Fury rakstīja:Diemžēl nē. mazmotoriem 1.6 un 1.8 nāca trumulis jeb barabāns no rūpnīcas. 1.8is jau nāca ar disku bremzēm.zurkae36 rakstīja:Mazmotoru e36 bundžam iznemot is naca no rupnicas aizmugurejais tilt ar diska bremzem?
Labvakar! Radās vajadzība pēc salona filtra nomaiņas, bet problēma: nezinu kur atrodas... Vai kāds varētu pateikt, kur atrodas 1993 gada BMW 320i salona filtrs?
Paldies, jauku vakaru!
Paldies, jauku vakaru!
Beha lido!
Nebija tur bardačokā?krisjaanis rakstīja:Labvakar! Radās vajadzība pēc salona filtra nomaiņas, bet problēma: nezinu kur atrodas... Vai kāds varētu pateikt, kur atrodas 1993 gada BMW 320i salona filtrs?
Paldies, jauku vakaru!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Ja parastā pečka tad motortelpa. Ja klimatkontrole tad salonā.krisjaanis rakstīja:Labvakar! Radās vajadzība pēc salona filtra nomaiņas, bet problēma: nezinu kur atrodas... Vai kāds varētu pateikt, kur atrodas 1993 gada BMW 320i salona filtrs?
Paldies, jauku vakaru! [emoji14]upi:
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 743
- 744
- 745
- 746
- 747