Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 746
- 747
- 748
- 749
- 750
- …
- 2228
- chevron_right
Motora pārsega klapēšana tomēr nāk par sliktu
Cērtot ciet kreisais pavarots atteicies strādāt. Itkā jau nekādiem vadiem nevar uzmest virsū...
Gala kontaktus apmainīju vietām viss ok, spuldze, drošinātājs veseli. hvz kas vēl varētu būt no trieciena
Cērtot ciet kreisais pavarots atteicies strādāt. Itkā jau nekādiem vadiem nevar uzmest virsū...
Gala kontaktus apmainīju vietām viss ok, spuldze, drošinātājs veseli. hvz kas vēl varētu būt no trieciena
Pamēri ar testeri vai strāva pienāk...
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
1dien braucot caur Mazsalacu, redzēju lielajā krustā skaisti lieldienu saules sagrieztas (6dien man liekas, ka vel nebija). MalačiNixon rakstīja:Motors IS, par krāsu vēl jādomā - ja atstāšu sev, tad sarkans, ja ne, tad tas pats Montreal Blau... Un ja atstāšu sev, tad arī motors celsies ārā.
crapworks
ikey07 rakstīja:Man liekas ka šito visi ir redzējuši, bet parādas smaids sejā kad zinu ka man ar tāds ir, pēc nieka 21a gada
viss jau skaisti un forši tik 80 gadu sākumā filmētam e36 kuram cimdu nodalījums atkrīt kā zābaks no jumta.
bet dažiem no foruma vēl joprojām smuki atveras
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Vecs labs kadrs, Tikai tagad ieraudzīju ka bembists pie vainas
Sveiki gribeju uzprasit var but kadam no rigas ir palikusas pari uzlimes e36.lv varatu nopirkt no jums ? Sikais laikam kad aiznemts ar darbiem ir :)
Sent from my iPhone using Kristapsk94
E36 ir no 90'tajiem, nevis 80'tajiemmileniums rakstīja:ikey07 rakstīja:Man liekas ka šito visi ir redzējuši, bet parādas smaids sejā kad zinu ka man ar tāds ir, pēc nieka 21a gada
[youtube]htps://www.youtube.com/watch?v=_nyLlBEwUqg[/youtube]
viss jau skaisti un forši tik 80 gadu sākumā filmētam e36 kuram cimdu nodalījums atkrīt kā zābaks no jumta.
bet dažiem no foruma vēl joprojām smuki atveras
Bet kā tur ir ar tiem bardačokiem - jaunā tipa bardakiem ir kaut kāds mehānisms pakāpeniskai atvēršanai vai nav? Cik esmu redzējis, visi viņi krīt vaļā kā klavieru vāki (izņemot, protams, manējo, kurš ir satūnēts ar amortizatoriņu, jo vnk palika žēl tā krītošā vāka
Ja tu būtu izlasījis attiecīgo topiku, kurš ir atrodams VISUR šajā forumā, tad zinātu, ka par uzlīmēm atbildīgais ir klavins, nevis Sīkais vai kāds cits...kristapsk94 rakstīja:Sveiki gribeju uzprasit var but kadam no rigas ir palikusas pari uzlimes e36.lv varatu nopirkt no jums ? Sikais laikam kad aiznemts ar darbiem ir :)
IR kārtējās mehu dienas 2014, varbūt kāds piedalīsies? 
jaa es zinu kad klavins bet uzlimes var dabut pie sikaa pats klavins man teica lai prasu vinamm, un esmu es visu izlasijis
marux rakstīja:Ja tu būtu izlasījis attiecīgo topiku, kurš ir atrodams VISUR šajā forumā, tad zinātu, ka par uzlīmēm atbildīgais ir klavins, nevis Sīkais vai kāds cits...kristapsk94 rakstīja:Sveiki gribeju uzprasit var but kadam no rigas ir palikusas pari uzlimes e36.lv varatu nopirkt no jums ? Sikais laikam kad aiznemts ar darbiem ir :)
Ev ev veči, ja dalat, tad visiem 
vinas jau netiek dalitas man taa liekas, jaizpilda noteikumi lai varatu tik pie vinam un es esmu izpildijis. tapec savu e36 gribas ar atiecigu uzlimi uz aizmugureja loga
Hazard rakstīja:Ev ev veči, ja dalat, tad visiem
Laikam jā sīkais aizņemts es arī gaidu uzlīmes jau 3nedēļas būs aptuveni, bet nekas, pa šo laiku vairs negribu viņas.kristapsk94 rakstīja:jaa es zinu kad klavins bet uzlimes var dabut pie sikaa pats klavins man teica lai prasu vinamm, un esmu es visu izlasijis![]()
marux rakstīja:Ja tu būtu izlasījis attiecīgo topiku, kurš ir atrodams VISUR šajā forumā, tad zinātu, ka par uzlīmēm atbildīgais ir klavins, nevis Sīkais vai kāds cits...kristapsk94 rakstīja:Sveiki gribeju uzprasit var but kadam no rigas ir palikusas pari uzlimes e36.lv varatu nopirkt no jums ? Sikais laikam kad aiznemts ar darbiem ir :)
Man vienīgam nerāda pareiz laiku kad tiek pievienots teksts.? par 1 h uz atpakalj?
Nu tad tisjača izvenenij, načaļņikakristapsk94 rakstīja:jaa es zinu kad klavins bet uzlimes var dabut pie sikaa pats klavins man teica lai prasu vinamm, un esmu es visu izlasijis![]()
Un vispār, kas tas par bardaku tad ir sācies ar uzlīmēm? Būs tāpat kā ar bavariancar.lv? Visi pirka, sūtīja, gaidīja, un tad vienā dienā man tika izsniegti pāris duči ar viņām vienkārši tāpat vien...
Iestatijumos izlabo..Edžis rakstīja:Man vienīgam nerāda pareiz laiku kad tiek pievienots teksts.? par 1 h uz atpakalj?
Kūtiņa - BuKTOP
Sedans - QSX
Sedans - QSX
Vai dzīve ir jau iepriekš sakodēta ?
Vai to ir iespējams mainīt ?
Vai brīvā griba maz pastāv ?
Vai to ir iespējams mainīt ?
Vai brīvā griba maz pastāv ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left