[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 382
- chevron_right
Principā nāk divu veidu M50B25 (bez vanosa) un M50B25TU(ar vanosu)cipruss18 rakstīja:m50 ar vanosu?????????????
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
PAGE NOT FOUND!Sidnas rakstīja:Perku GT spoileri! Stikla skjiedras nepiedavat!
Bilde ieskatam!
http://blog.akiwaautobahn.com.my/wp-con ... 00340A.jpg
Par TU indeksu isti nezinu bet, dzineja fotografija ir augsa, parastais M50B25 dzinejs tikai ar vanosu.c1c1s rakstīja:Principā nāk divu veidu M50B25 (bez vanosa) un M50B25TU(ar vanosu)cipruss18 rakstīja:m50 ar vanosu?????????????
TU arī to nozīmē. Nav TU nav Vaņos
vnk es domaju ja es mekleju detalas no M50B25 ar vanosu ir sapratams ka man ir M50B25TU, es nezinaju par indeksu visu laiku domaju ka man parastais M50B25 tikai ar vanosu.TU arī to nozīmē. Nav TU nav Vaņos
Mekleju vanos repair kit prieks M50B25TU
Paldies!! :)Kraabis rakstīja:Nesen pirku klipsus Alīses ielā sensonā!normāls čalis rakstīja:http://i.ebayimg.com/00/s/OTA2WDk4NA==/ ... ~60_58.JPG
Kāds zin, kur atrast šos klipšus? Gribās tepat kaut kur nopirkt, nevis sūtīt no ebay.
http://clips.lv/
normāls čalis rakstīja:Paldies!! :)Kraabis rakstīja:Nesen pirku klipsus Alīses ielā sensonā!normāls čalis rakstīja:http://i.ebayimg.com/00/s/OTA2WDk4NA==/ ... ~60_58.JPG
Kāds zin, kur atrast šos klipšus? Gribās tepat kaut kur nopirkt, nevis sūtīt no ebay.
Pērku priekš kupejas:
Šofera melnu virskāju paneli.
Abi pr. paspārņi.
Facelift melnu salona paneli.
PM!
Šofera melnu virskāju paneli.
Abi pr. paspārņi.
Facelift melnu salona paneli.
PM!
Arī ļoti gribu melnu kupejas facelift paneli. Piedāvājumi PM.
Kupejas OEM ///M sānu moldingu komplektu - ideālā stāvoklī, nesalauztus, neapdauzītus. Klipši var nebūt vai būt salauzti. PM.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Pērku pliku 2.8 motoru.
Pērku mtech 2 stūri par saprātīgām cenām. Ar manu piemaksu varu iemainīt pret tādu, kas bildē, kura būtu jāpāršuj.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
intrese e36 kupejas salons- viss!!
pa lielem manejais izskatas loti noguris, pat sajats, tadel vajag visu. visu ko ar aci var saskatit sezot ieksa.
vislabakais variants laikam butu no viena auto.
intrese melnas adas un rekaro, kautgan visu nosaka cena.
varbut var ari pa dalam-
paklajs(velams melns) ar tam plastmasam pa apaksu
benki+. absifkas
panelis(spido nevajag)
griezti ar luku un sanu stoikam- nav obligati melni
dalam vajadzetu but vizuali pievilcigam, un nebojatam
PM ar bildem un cenam
paldies par uzmanibu!
pa lielem manejais izskatas loti noguris, pat sajats, tadel vajag visu. visu ko ar aci var saskatit sezot ieksa.
vislabakais variants laikam butu no viena auto.
intrese melnas adas un rekaro, kautgan visu nosaka cena.
varbut var ari pa dalam-
paklajs(velams melns) ar tam plastmasam pa apaksu
benki+. absifkas
panelis(spido nevajag)
griezti ar luku un sanu stoikam- nav obligati melni
dalam vajadzetu but vizuali pievilcigam, un nebojatam
PM ar bildem un cenam
paldies par uzmanibu!
Varbut kadam ir bloks prieks engel eyes inverter 11v-14max
varbut kads pa leto torgo sedana abshifkas cieshama stavoklii/.??
ar kompatu pa brugji
Lieta tāda. Varbūt kādam ir sedans facelift (97 gada) uz jaukšanu. Vajag melnu paneli un vēl melnas lietas ap to,apšivkas arī,bet nevajag tos vidiņus. Karoch man oriģināli nāk pelekais salons ,bet gribu melnu. Ja kādam ir ko piedāvāt ,tad rakstat ar cenām,moška bildēm
Tirgojas pelēkais salons ja nu sanāks melno nopirkt var rezervēt ,ja nu kādam interesē
Tie kas piedāvā tos paneļus ,došu ziņu ja vajadzēs,jo priekšroku dodu kuriem ir daudz maz visas plastmasas,konsules un kas tur veel ir Un paklāju nevajag,neesmu gatavs vēl redzēt grīdu
Tirgojas pelēkais salons ja nu sanāks melno nopirkt var rezervēt ,ja nu kādam interesē
Tie kas piedāvā tos paneļus ,došu ziņu ja vajadzēs,jo priekšroku dodu kuriem ir daudz maz visas plastmasas,konsules un kas tur veel ir Un paklāju nevajag,neesmu gatavs vēl redzēt grīdu
Pēdējais labojis Rolish - 15 Feb 2014, 15:58, kopā labots 1 reizi.
intresē pa lēto parastajam aizmugurējam buferim m tipa difuzors,jaunu nevajag
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …