3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 99
- chevron_right
Kad jūs nolasās tad padod ziņu, Aizpute arī pievienosies
kādam nemētājas ducktail?
Un pa kādām cenām?!
Un pa kādām cenām?!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Atkrīt man braukšana uz atklāšanu, nevaru paspēt auto uztaisīt...
Man nav brīvu dienu, kad kaut ko padarītu un ja es savas vienīgās divas brīvdienas pavadīšu garažā, tad varēšu nākotnē gulēt ar bembi, nevis draudzeni bet to es negribu
Kādam nav aizķēries 7 vai 11 pogu obc(Vajag lai visi pikseļi strādā)?
Es i no kurzem
Šodien braucu caur Skrundu un braucot apkārt remonta darbiem pie skolas vairs nebija guļošie menti Iespējams, ka varēs pat izbraukt Skrundu..
Man ir 7 pogu OBC, bet nezinu vai viņš rukā, jo mašīnai nav vadi priekš OBC pieslēgšanas.Shepis rakstīja:Kādam nav aizķēries 7 vai 11 pogu obc(Vajag lai visi pikseļi strādā)?
ari interese rizhie pagriezieni un konsole tur kur ir ruchniks, kompotam
Sveiciens Liepājā. Kādam nav aizķērušies bloki priekš enģeļacīm? ))
enots rakstīja:ari interese rizhie pagriezieni un konsole tur kur ir ruchniks, kompotam
Rižie pagriezieni pa 10e gabalā šrotē ezermalas ielā ir. Šodien redzēju.
Man bija doma braukt caur Ventiņiem! bet varbūt jamočī pa A9 nedēļu atpakaļ bija ļoti slikti
Te jau daži izteica domu braukt caur Aizputi..
ko tas dos, apbrauksim 3 luksoforus, luksofori ir bērnu šņupsni, kas sākas pēc tam!māriņš rakstīja:Te jau daži izteica domu braukt caur Aizputi..
Pa tām bedrēm kas pēc tam ir, būs lēnā braukšana!
Cikos brauktu ārā vispār un kur tiktos?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ideja braukšanai uz atklašanu:
Liepāja - Aizpute - Kuldīga - Kabile - Pļaviņas - tad atpakaļ tieši uz A9, tieši aiz tilta ko taisa tagad! Un ceļā uz Rīgu!
Liepāja - Rīga - 333 ( 216km - 2h 45min )
Mans plānotais maršurts ( 249km - 3h 15min )
Apbrauktu visas bedres un nelīdzenumus, vienīgā vieta, kur būs lēni jāpārčunčina ir pirms Pūces laikam bija, tur, nav neliels posms, kādi 50m ir grans segums, nav savienots kopā ar esošajiem!
Liepāja - Aizpute - Kuldīga - Kabile - Pļaviņas - tad atpakaļ tieši uz A9, tieši aiz tilta ko taisa tagad! Un ceļā uz Rīgu!
Apbrauktu visas bedres un nelīdzenumus, vienīgā vieta, kur būs lēni jāpārčunčina ir pirms Pūces laikam bija, tur, nav neliels posms, kādi 50m ir grans segums, nav savienots kopā ar esošajiem!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ziemā braucām no Aizputes uz Kandavu caur Kabili. Tur riteņus varēja nolauzt, bet varbūt, ka tagad salāpīts.Trusis92 rakstīja:Ideja braukšanai uz atklašanu:
Līdz un pēc KabilesP ceļš ir ok, bet pie pašas zīmes kā nogriezts!Pašā kabilē ceļš ir pēc pakaļas!
Pagaajusho Pirmdien braucu uz durbi un liidz durbei celjsh bija ok un luksafori arii mani nesatrauc. Lielaakais jautaajums ir par to kas daraas pie anneniekiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 99