Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 120
- chevron_right
Sīkais teica, ka nevar ielikt no E36 temp. devēju jo xxxxx, neatceros iemeslus. Un jāliek galvā devējs nevis pie radiatora trubā, jo M54 cirkulācija/dzesēšana strādā savādāk nekā M52. Es no tā nesaprotu tik daudz, lai precīzi izskaidrotu.
Amish rakstīja:Sīkais teica, ka nevar ielikt no E36 temp. devēju jo xxxxx, neatceros iemeslus. Un jāliek galvā devējs nevis pie radiatora trubā, jo M54 cirkulācija/dzesēšana strādā savādāk nekā M52. Es no tā nesaprotu tik daudz, lai precīzi izskaidrotu.
nu tad ieliec virknē devējam potenciometru ~ 3kiloomi un piegriez kā vajag.
es sev tomēr ieliktu to m52 devēju galvā, vai tuvu tai...
man kaut kā liekas ka tur neviens no tiem speciem nav apskatījies abu auto elektro shēmas. Vienkārši kaut ko savienojuši.
yanks rakstīja:man kaut kā liekas ka tur neviens no tiem speciem nav apskatījies abu auto elektro shēmas. Vienkārši kaut ko savienojuši.
tak individuāla pieeja prasa mega daudz laiku- parasti viņa nav, jo viens auto laukā, otrs iekšā.
Tad ko šajā situācijā darīt?
Ernis rakstīja:jautajums,paneli vislaik deg pppppp,ko tas nozime??
Tev gadiju kad deg PPPPP nedarbojas ari slotinjas un spidometra raditaji neizsledzas?
Amish rakstīja:Tad ko šajā situācijā darīt?
uzvirpot/frēzēt pāreju,lai var ieskrūvēt abus. vieta maz, bet iemuģīt jau var kkā.
???
Kapēc nelietot vienu ar 4 kontaktiem?
+1 kpc kaut ko sarežģit ?
Mēģināšu atcerēties pareizi ko man teica - OEM M54 devējs ir digitālais nevis analogais un E36 panelis nesaprot to signālu, tapēc jāliek papildus devējs(analogais), kuru pievieno E36 panelim. To papildus lūk arī man ielika galvā, aiz 6 cilindra.yanks rakstīja:???
No M54 oriģinālā man iet temperatūra uz kompi, tas otrs ir panelim.
man šķiet ka vnk vadi nepareizi savienoti, jo pēc tevis teiktā tev visam būtu jaiet
Savienots pareizi, jo Sīkajam pašam tāda pati problēma, jau gadu braukājot. Bet es neesmu ar mieru braukāt nezinot kāda ir temperatūra - pārāk dārgi izmaksāja swaps, lai pārkarsētu dzinēju stulbības dēļ kā gļukains termometrs.
Tur tik 2 vadi no tā devēja nāk.
Tur tik 2 vadi no tā devēja nāk.
nu kā var būt pareizi ja abiem neiet
Bet neviens nesēj to problēmu atrisināt.
liec spidometru no tā m54 un valē laimīgs
Negribu. Gribu, lai strādā ar E36 paneli.
nelīmējas vairs tie stāsti kopā. nah jāliek kaut kāda pretestība ja ir ielikts oriģinālais devējs un ja tas ir pievienots pa taisno pie paneļa nevis kaut kas samuhļīts pa vidu.
Tur jau tā lieta, ka tas papildus devējs nav E36 oriģinālais.
tad par ko vispār vairs ir runa. ir ieurbts kaut kāds nepareizais devējs un tiek meklēta problēma...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 120