Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 103
- chevron_right
seriously? man parādīt, kas ir svaigi?dogMa rakstīja:Izskatās svaigi
p.s. BLAD, armando, ar āmuru un muciņu jauc tikai vecus smirdīgus dīzeļus un galvas, kuras tiek pārdotas jānim tolmetam papēti tagad uzmanīgi vārstiem kātus pie gropītēm, vari droši ņemt rokā vīlīti un labot visus uzsitumus.
Bļin visādus sūda bleķīšus priekš pagājušā gadsimta miskastes grīdas var taisīt, bet vienkāršu as fuck spectūli, kas vārstu izjaukšanu un montāžu padara šausmīgi vieglu, uztaisīt nevar... Par špiļkām - mazāk jāmaksā par ko?
Izmēri vārsta kātu un vadīklu, pieļaujamais max zazors ir 0.06mm
Nu nu? Rādi šurp! Un tas ka ķip šādu "spectūli" nevar uztaisīt, tas bija apgalvojums vai kaut kāds pārmetums Armando?seeingman rakstīja:seriously? man parādīt, kas ir svaigi?dogMa rakstīja:Izskatās svaigi
p.s. BLAD, armando, ar āmuru un muciņu jauc tikai vecus smirdīgus dīzeļus un galvas, kuras tiek pārdotas jānim tolmetam papēti tagad uzmanīgi vārstiem kātus pie gropītēm, vari droši ņemt rokā vīlīti un labot visus uzsitumus.
Bļin visādus sūda bleķīšus priekš pagājušā gadsimta miskastes grīdas var taisīt, bet vienkāršu as fuck spectūli, kas vārstu izjaukšanu un montāžu padara šausmīgi vieglu, uztaisīt nevar... Par špiļkām - mazāk jāmaksā par ko?
Izmēri vārsta kātu un vadīklu, pieļaujamais max zazors ir 0.06mm
uzbrauciens laikam
ko tu saki par spilkaam? man vinjas bija jaiznjem araa lai galvu varetu parbaudit uz plaisam
ko tu saki par spilkaam? man vinjas bija jaiznjem araa lai galvu varetu parbaudit uz plaisam
...
Laikam textu lidz galam nelasam
Stav rakstits , spectools ir uztaisits tik nevareju atrast. Tapec vaidzeja darit ta kaa dariju..
Varstus nopetiju bojajumu nau.
Pa teemu runajot. Galva aizvesta u slipeshanu un testesanu
Stav rakstits , spectools ir uztaisits tik nevareju atrast. Tapec vaidzeja darit ta kaa dariju..
Varstus nopetiju bojajumu nau.
Pa teemu runajot. Galva aizvesta u slipeshanu un testesanu
...
Nepiepisies. Pats saproti, ka 90% no šeit LV atvērtiem dzinējiem pat tuvu nestāv šādam stāvoklim.seeingman rakstīja:seriously? man parādīt, kas ir svaigi?dogMa rakstīja:Izskatās svaigi
Tas bija uzbrauciens, jā. Tas, ka spectūlis papists, nenozīmē, ka jādara caur dirsu, maruxa parādītais tūrlis ir vispār 10 minūtēs uzbliežams, tikai ar viņu pret galda virsmu nav ieteicams jaukt vārstus, kas ir leņķi pret plakni, ar tādu parasti dīzeļus jauc, kam vārsti ir taisni pret plakni, jo pastāv iepēja salocīt, ko tu tik pat jauki varēji izdarīt dauzot ar savu muciņu. Ceru vismaz iedosi profesionāļiem vārstus atjaunot un sēžas auztaisīt un pie reizes pārliecināties, ka neviens vārsts nav saliekts, nevis tikai ar pastu slīpēsies...
A kā tieši špiļkas traucē pārbaudīt galvu uz plaisām un noslīpēt?
dogMa, tas ka iekšā viss nav melns un netīrs norāda tikai uz to, ka eļļa ir mainīta laicīgi un lieta laba, nevis uz motora svaiguma pakāpi, rallija motori pēc 1000km parasti iekšā ir tīrāki par šo, tikai dilums ir visās malās tāds, ka ielas motoriem pēc 250 000km. Lai viņš tās pašas vadīklas izmēra, nofočē vārsta blīvējošo leņķi un sēžu tuvplānā, pateikšu kas tur ir.
dogMa, tas ka iekšā viss nav melns un netīrs norāda tikai uz to, ka eļļa ir mainīta laicīgi un lieta laba, nevis uz motora svaiguma pakāpi, rallija motori pēc 1000km parasti iekšā ir tīrāki par šo, tikai dilums ir visās malās tāds, ka ielas motoriem pēc 250 000km. Lai viņš tās pašas vadīklas izmēra, nofočē vārsta blīvējošo leņķi un sēžu tuvplānā, pateikšu kas tur ir.
Saki ko gribi bet tu neesi normalsseeingman rakstīja:Tas bija uzbrauciens, jā. Tas, ka spectūlis papists, nenozīmē, ka jādara caur dirsu, maruxa parādītais tūrlis ir vispār 10 minūtēs uzbliežams, tikai ar viņu pret galda virsmu nav ieteicams jaukt vārstus, kas ir leņķi pret plakni, ar tādu parasti dīzeļus jauc, kam vārsti ir taisni pret plakni, jo pastāv iepēja salocīt, ko tu tik pat jauki varēji izdarīt dauzot ar savu muciņu. Ceru vismaz iedosi profesionāļiem vārstus atjaunot un sēžas auztaisīt un pie reizes pārliecināties, ka neviens vārsts nav saliekts, nevis tikai ar pastu slīpēsies...
Instagram INDIGAIS
neesmu normāls un?
es vienkārši esmu ahujā par to, ka pie kuzava darbiem pieeja visam ir līmenī, bet pie motora darbiem ķeras ar lauku metodēm
es vienkārši esmu ahujā par to, ka pie kuzava darbiem pieeja visam ir līmenī, bet pie motora darbiem ķeras ar lauku metodēm
Nomierinies seeingman, ne tu brauksi ar so auto, ne taa ir tava nauda kas tiek tereta. Es daru kaa es gribu un man nau japierada nevienam nekas. Ja teicu ka dzinejs ir svaigs tad taa ari ir.
Intreses pec, kapec vienmer centies visu noliegt un pieradit savu taisnibu?
Intreses pec, kapec vienmer centies visu noliegt un pieradit savu taisnibu?
...
tapec ka jutas ahujenakais mehs, tapec ari noliek
Nezinu kā Īrijā bet Norgē kad dod slīpēt galvu, viņi nemaz neņemas slīpēt ja galvā ir kādā špiļka, jo cipa nevar iespiest darba galdā, ja kaut kas nepatīk dod citur slīpēt. nezinu kas viņiem, slinkums vai kas cits bet tā nu tas ir!
Par tēmu- super darbs un pacietība te ieguldās!
ja godīgi, kad ņēmi ārā vārstus, vadīklās nepalika iedzītas rievas/švīkas? parasti pēc šādas pusmēnešu izņemšanas metodes tādas sekas ir.. sliktākajā gadījumā līki vārsti. nopietni.
Jā, tāpēc galvas javed slīpēt pie seeingman, viņs var noslīpēt galvu kas nav nocelta no bloka, tā teikt ar acu skatienu vien.kristaps90 rakstīja:Nezinu kā Īrijā bet Norgē kad dod slīpēt galvu, viņi nemaz neņemas slīpēt ja galvā ir kādā špiļka, jo cipa nevar iespiest darba galdā, ja kaut kas nepatīk dod citur slīpēt. nezinu kas viņiem, slinkums vai kas cits bet tā nu tas ir!
Armando jau augstāk teica, ka vārstiem nekādi bojājumi neesot.Gailums rakstīja:ja godīgi, kad ņēmi ārā vārstus, vadīklās nepalika iedzītas rievas/švīkas? parasti pēc šādas pusmēnešu izņemšanas metodes tādas sekas ir.. sliktākajā gadījumā līki vārsti. nopietni.
tos "bojājumus" vārstam parasti uz ātru aci tā neredz, tik ņemot ārā, skaidu noņem no vadīklasemcix rakstīja:Armando jau augstāk teica, ka vārstiem nekādi bojājumi neesot.
suharika rievas maliņu uzvalcē un viss, ja šķērsām rievu iesit tad gan redz ar aci, savādāk ar mikrometru mērot var redzēt, ka tur ir platāks + bāžot vārstu vadīkā velkot ārā, pats gals grūtāk iet.
un par to es jau teicu, vai kāds vispār klausa? To, ka galviņa biški līka arī tā uz aci neredz, tikai tad kad stanokā ieliek un griež ir pārsteigums.
un emcix mutīti aiztaisīji tas, ka tie varenie ārzemju kantori negrib/nevar izdomāt risinājumus noslīpēt galvu kurai vārstu vāka pusē ir špiļkas ir vienkārši smieklīgi, kā tad viņi piemēram hondas galvu slīpē, kurai tur torčī ārā stabules no sveču caurumiem, piemeram porsche cayenne galvai vispār sadalenes sēžas torčī ārpus vārstu vāka plaknes viena pusē augstāk otrā zemāk. Un ko vispār ar šitādām galvām iesākt? vispār šausmas pizģets, noslīpēt nav iespējams
un par to es jau teicu, vai kāds vispār klausa? To, ka galviņa biški līka arī tā uz aci neredz, tikai tad kad stanokā ieliek un griež ir pārsteigums.
un emcix mutīti aiztaisīji tas, ka tie varenie ārzemju kantori negrib/nevar izdomāt risinājumus noslīpēt galvu kurai vārstu vāka pusē ir špiļkas ir vienkārši smieklīgi, kā tad viņi piemēram hondas galvu slīpē, kurai tur torčī ārā stabules no sveču caurumiem, piemeram porsche cayenne galvai vispār sadalenes sēžas torčī ārpus vārstu vāka plaknes viena pusē augstāk otrā zemāk. Un ko vispār ar šitādām galvām iesākt? vispār šausmas pizģets, noslīpēt nav iespējams
nepalika gan, nopetiju katru vadiklu, tur viss taa ka tam jabut, nekadu sviku nau.Gailums rakstīja:ja godīgi, kad ņēmi ārā vārstus, vadīklās nepalika iedzītas rievas/švīkas? parasti pēc šādas pusmēnešu izņemšanas metodes tādas sekas ir.. sliktākajā gadījumā līki vārsti. nopietni.
nesitu jau tik stipri, vienigais kas sanjema sitienu ir acpere. biju palicis papira lapu apaksaa, lai parliecinatos ka varsti nepieskaras pie virsmas, un taa ari bija ka neviens no varstiem nepieskaraas. katraa zinjaa varstus vel virpaa parbaudishu bet ir 100% parlieciba ka nekadu bojajumu nau
pat ja vadiklaa butu kada svika iedzita, tas reali neko nemainitu, izpuletu araa lai nau asas malas un viss, varstam vinja bojajumus nenodaritu un blivslegus nesabojatu
ok pieversoties pie temas, savacu galvu no slipesanas un testeshanas. tika nonjemti 0.15mm un parbaudits gan auksto gan karsto testu.
meistars teica ka ar galvu viss ir kartibaa un bija paliekusies 0.05mm vidusdaljaa uz leju( parasti ir otradi)
tatad liksu parasto galvas blivi.
vel jaizpulee kanali.
vienigais ko pamaniju- kads laikam apravis sveces viitni, jo izstas ka kaukads kapara ieliknis ir ielikts.
protams ari kads kadrs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
varsti salikti atpakal galvaa.
bildes no procesa nau jo to dariju darbaa un bacene tel bija tuksa.
varsti sasedinati, rokas diezgan sapeja pec tam, bet nau tik traki, reali ieplude bija perfekta, izpludee gan bija dazi punktinji virsmaas.
varsti parbauditi virpaa un piepuleti, tur viss perfekti un taisnak buut nevar
jaunie salniki ari uzlikti.
viss kopaa ar varstu sedinashanu, puleshanu, parbaudishanu un kopaa liksanu man prasija kadas 5as stundas, bet nu nepatikams darbs tas ir..
kads kadrs ar gala rezultatu
bildes no procesa nau jo to dariju darbaa un bacene tel bija tuksa.
varsti sasedinati, rokas diezgan sapeja pec tam, bet nau tik traki, reali ieplude bija perfekta, izpludee gan bija dazi punktinji virsmaas.
varsti parbauditi virpaa un piepuleti, tur viss perfekti un taisnak buut nevar
jaunie salniki ari uzlikti.
viss kopaa ar varstu sedinashanu, puleshanu, parbaudishanu un kopaa liksanu man prasija kadas 5as stundas, bet nu nepatikams darbs tas ir..
kads kadrs ar gala rezultatu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …