PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 185
- chevron_right
Labākais ko pēdējā laikā esmu redzējis vnk dievīgi un reāli izskatījās
es kad aibraucu uz laukiem man ar tur šitādi mafijnieku ir
turamies!!!
nu psc, ja tas nau sacerejums tad vienigais ko var teikt- nasha rashaRolands rakstīja:[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Q4[youtube]
...
man gan izskatījās, ka speciāli iestudēts, protams ne viss, bet tas ar zilo žiguli toč.
nu blaaaa, sitadi kabani man vienmer janirdz kad ieraugu tadus, uzvelk maiku uz dzempera, atrod kaukur NBA treninbikses ar kabatinjam sanos, kuras var siemenes iebert, uzvelk kkur kaukadas spicaas lakjenes, un domaa ka ritigais mafiozo iripis rakstīja:es kad aibraucu uz laukiem man ar tur šitādi mafijnieku ir
...
bļ** pats smiekligakais ka braucot pīpina, pievērš uzmanību itkā sazin kāds svētku gājiens būtu novākušies 4as miskastes vai cik tur bija, tāpat cilvēki nevar saprast ka tas ir itkā kautkāds izrādišanās brauciens, jo katram tas klams ir savādāks,būtu vismaz vienādi auto debīlie urlāti
vienīgā tā omega likās vel kautcik sakarīga jo vismaz uzkūpināt varēja
vienīgā tā omega likās vel kautcik sakarīga jo vismaz uzkūpināt varēja
Miestā... k-kad...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rv3iku1APw
Guncis rakstīja:es iz dzives varu pastastit. tatad...savacamies barins un metamies pakal uz Preiliem pec 2.5tds motora.Izjaucam un piekabe ieksa. Nomazgajam pa celam moika. Limbazos taisa nevajadzigu apli.Tur tagad luksafori.Nakti gaidam,pat domajam braukt nesagaidot,jo pat suns ara nebij.Lab,ka nebraucam.Otra gala menti. Braucam viniem leni garam,jo grants ar bedrem.Viens no musejiem sadomajis notirit logu lai paskatitos uz policijas auto. Lab.Braucam,skatamies....sie met ap rinki un seko.Labu gabalu pasekoja.Tad apstadinaja mus. Pienaca prasija dokumentus un kapec vinu sveicinaja. vel pat par motoru izprasnaja,kur nemts,vai tik tiesam majas ir zurka kurai tiesi der sis utt... un jauna ipasnieka dokumentus paprasija. mes visi izkapam ara un pat safocejamies kamer sie dokumentus parbaudija.Ta smejamies ka nekad.Mes noziedznieki zogot pat motoru nomazgajusi. Atcerieties,nekad netirat piesvidusu logu netalu no Policijas auto!
man iz dzives bija otraadaak... Manaa kaazu dienaa, braucaam garaam CP Sievas maasa pie stuures un tas nevis nostaadinaaja, bet izskatiijaas, ka pamaaj- nu neko pamaajaam pretii, papiipinaajaam. Shie pakalj, neviena vaarda nesakot iebaaza shoferienei trubinju mutee, kad lielaa piikstiena nebija neko nesakot taa arii aizgaaja labi izsmeejaamies
Da nu nafig, idioti
Zem priekšābraucoša cik reizes varēja palidot, psc... uz koplietšanas ceļiem nav ko darīt ar šitādām ragavām!!!
d[-_-]b
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tik labs
Otdihajem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78