Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 756
- 757
- 758
- 759
- 760
- …
- 1297
- chevron_right
JaFashion rakstīja:šitā ir FL?
Es atkal, cik esmu runājis ar cilvēkiem, kuriem TA ir izbrāķēts dēļ bremzēm, esmu dzirdējis, ka nevar iziet dēļ tā, ka inspektors nevar novērtēt bremžu trubiņas stāvokli, jo neredz ārējai cauri. Un tādēļ - figu.edzis rakstīja: Ar armētajām šļaukām nevarēja iziet skati tikai dēļ tiem galiņiem, kā viņas savienojās. Ir jau labu laiku pieejamas tādas ar kurām skati var iziet. Pa trasi braucot agresīvi bremzējot mēdz būt tā, ka oriģinālā truba sāk padoties un respektivi spiežot bremžu pedāli, izspiežās nevis bremžu cilindrītis, bet vienkārši trubiņa uzpūšās. Kā rezultātā tev vairs nav bremžu, tādēļ arī liek armētās, jo viņas nevar tā izplesties. Uzlikt armētas trubiņas daily auto ir tik pat bezjēdzīgi kā uzlikt karbona bremzes
EDIT: bet tas arī ir 'viena tante teica' vairāk, jo pieņemu, ka edzis ir pats lietojis tādas.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kikaps rakstīja:Es atkal, cik esmu runājis ar cilvēkiem, kuriem TA ir izbrāķēts dēļ bremzēm, esmu dzirdējis, ka nevar iziet dēļ tā, ka inspektors nevar novērtēt bremžu trubiņas stāvokli, jo neredz ārējai cauri. Un tādēļ - figu.edzis rakstīja: Ar armētajām šļaukām nevarēja iziet skati tikai dēļ tiem galiņiem, kā viņas savienojās. Ir jau labu laiku pieejamas tādas ar kurām skati var iziet. Pa trasi braucot agresīvi bremzējot mēdz būt tā, ka oriģinālā truba sāk padoties un respektivi spiežot bremžu pedāli, izspiežās nevis bremžu cilindrītis, bet vienkārši trubiņa uzpūšās. Kā rezultātā tev vairs nav bremžu, tādēļ arī liek armētās, jo viņas nevar tā izplesties. Uzlikt armētas trubiņas daily auto ir tik pat bezjēdzīgi kā uzlikt karbona bremzes
EDIT: bet tas arī ir 'viena tante teica' vairāk, jo pieņemu, ka edzis ir pats lietojis tādas.
vasarā priekšnieks izdzina savam ielas/minišosejas autiņam skati ar HEL trubiņām, viss ok
Jā, ar HEL viss bija ok, to pat paši ADParts reklamēja, ka var iziet TA.
stulbs jautajums.... kadi varianti ir uz m50 dabut 6 gang atrumkarbu? vai ir vsp reali ?
Pie kā šodien rīgā varu piebraukt pieslēgt pie kompja e36 ar m52b20 motoru?
Chau :)
Varat iemest topiku kā, var salabot kupejai prieksejos benkus, man nelaizās vairs uz leju lai iekāptu pasazieri aizmugurē.
Paldies :)
Varat iemest topiku kā, var salabot kupejai prieksejos benkus, man nelaizās vairs uz leju lai iekāptu pasazieri aizmugurē.
Instagram : AINARSLIPARTS
Ir variants viens, iebāz no auzmugures roku zem benķa un parauj aiz āķīša, tad vīņš nolaidīsies.Ainikis rakstīja:Chau :)
![]()
Kur lv var nopirkt salona lampiņas (oraņžās) pēc iespējas, lai vairāk līdzinās vai arī ir kā OEM?
ko Tu domā ar oranžajām lampiņām? Panelim? Vai salona apgaismojumu? Salona apgaismojums tak tāds pats kā citiem autotataars rakstīja:Kur lv var nopirkt salona lampiņas (oraņžās) pēc iespējas, lai vairāk līdzinās vai arī ir kā OEM?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Biju domājis panelim:DKikaps rakstīja:ko Tu domā ar oranžajām lampiņām? Panelim? Vai salona apgaismojumu? Salona apgaismojums tak tāds pats kā citiem autotataars rakstīja:Kur lv var nopirkt salona lampiņas (oraņžās) pēc iespējas, lai vairāk līdzinās vai arī ir kā OEM?es pirku apē.
Sviki!@ No m52 vien vanossa, ģeneratoru var uzlikt uz m54, vai m52tu dubult vanossa?
meklā pa šrotiem! TAS Būs ātrāk!tataars rakstīja:Biju domājis panelim:DKikaps rakstīja:ko Tu domā ar oranžajām lampiņām? Panelim? Vai salona apgaismojumu? Salona apgaismojums tak tāds pats kā citiem autotataars rakstīja:Kur lv var nopirkt salona lampiņas (oraņžās) pēc iespējas, lai vairāk līdzinās vai arī ir kā OEM?es pirku apē.
Panelim taču nāk parastas "dzeltenas" lampiņas. Nopērkamas jebkurā auto veikalā... Vismaz neesmu redzējis, ka būtu kaut kādas īpašās..
Kāda ražotāja bremžu trubiņas pirkt?
Kāda ražotāja bremžu trubiņas pirkt?
ko parasti skatās veicot pārbūvi benzīns-dīzelis vai dīzelis-benzīns?
Sveiki visi !
Ir problēma ,centīšos izkaidrot un ceru un kadām atbildem !
Problēma sekojoša - Pielaižot mašinu (motors aukts ) ir parasti divi varianti -pielec ar 1,5 apgrizieniem vai ar 1,0 apgriezieniem.
Kad pielec ar 1,5apgr tad viss čotka iet labi ceļ arī normāli nav nekādu problēmu (vienīgi uz siltu jau biku pagursts nedaudz,bet nejūt ļoti .)
Kad pielec 1,0 apgr tad vispar nejiet spragonis motors uz siltu vispar gauss dikti.
Tā notiek katru dienu vienigais mainas tas ka mainas apgrizieni pielkešanas laika nobracu visu dienu normāli nakošaja diena jau pielce ar 1,0 apgr atkal visu dienu mocos ar gausumu .
Vel pamanīju ka lidz 5tukst apgrizienu uzceļ met atpakaļ!
(Apgriezieni tukšgaitā minimāli lēkā)
Kadi ir varianti kas pie vainas ?
Sveces? ,gaisa masas mēritājs ?
Motors : M43B18
Ir problēma ,centīšos izkaidrot un ceru un kadām atbildem !
Problēma sekojoša - Pielaižot mašinu (motors aukts ) ir parasti divi varianti -pielec ar 1,5 apgrizieniem vai ar 1,0 apgriezieniem.
Kad pielec ar 1,5apgr tad viss čotka iet labi ceļ arī normāli nav nekādu problēmu (vienīgi uz siltu jau biku pagursts nedaudz,bet nejūt ļoti .)
Kad pielec 1,0 apgr tad vispar nejiet spragonis motors uz siltu vispar gauss dikti.
Tā notiek katru dienu vienigais mainas tas ka mainas apgrizieni pielkešanas laika nobracu visu dienu normāli nakošaja diena jau pielce ar 1,0 apgr atkal visu dienu mocos ar gausumu .
Vel pamanīju ka lidz 5tukst apgrizienu uzceļ met atpakaļ!
(Apgriezieni tukšgaitā minimāli lēkā)
Kadi ir varianti kas pie vainas ?
Sveces? ,gaisa masas mēritājs ?
Motors : M43B18
guugle paskatoties, motosport uzrakstam klāt vēl nāk bmw uzraksts.KM-Motors rakstīja: orginals vai replika?????
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 756
- 757
- 758
- 759
- 760
- …
- 1297