Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- …
- 87
- chevron_right
Gan jau, ka kaut ko dos. Tas jau atkarīgs no ražotāja.EJANSONS rakstīja:free air subi vaig, ja liec bez kastes. un freeairam 10'' ir daudz par mazu, savukart normals free air subs man ari tur diezvai ielistu. 10'' subs ar kasti smuki paietu zem tās atsaites, bet vai tik maziņš vispār dotu kautcik sakarīgu basu, tāds ir jautājums.
viss atkarigs no kastes...
Ja Tu aiztaisi žalūzijas bagāžnieka sānos ,tad pats bagāžnieks pārtop par kasti....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kas audio sistēmā notiek, ja HK ir paredzētas tumbas ar 2 omiem, bet ievieto vienu pāri ar 4 omiem?
Vai tas ir pieļaujams?
Vai tas ir pieļaujams?
Ko nozīmē "pāri"? Ja domā divus skaļruņus pa 4 om saslēgtus paralēli, nu tie paši 2 om i būs! :)
d[-_-]b
Sorry, nesaprotu kà paņemot 4 omus 2 skaļruņus tie paliek par 2 omiem?
Péc kàdiem nosacìjumiem tiek skaitìts?
Péc kàdiem nosacìjumiem tiek skaitìts?
Ja saslēdz paralēli tad būs mazāk, jo paralēli slēdzot pēc elektronikas likumiem ir 1/R
Sent from my E2003 using Tapatalk
Ir šeit kāds "eksperts" iekš auto-audio sfērā?
Ilgi mokos ar vienu problēmu. Ir tā, ka mūzika pazūd, tieši pati skaņa, bet magnetola darbojas( viss deg, displejs rāda info).
Tas notiek, kad aiztaisu durvis, vai iebraucu kādā bedrē.
Viss sākās ar to, ka nevarēju pagriezt mūziku skaļāk par 20-25, citreiz varēja līdz 35. Bet tagad kad skan var griezt uz max un viss ir ok.
Esmu mēģinājis ar dažādām magnetolām, pat ar pilnīgi jaunām, tas pats. Esmu pircis jaunus štekerus maģim un ISO pāreju, bet atkal nekas. Un skaļruņi arī nesen pirkti.
Un pati pravodka, kas stiepjas uz maģi ir vesela, nekas nav graizīts, bet protams, tas posms cik var redzēt, kad izvelk maģi.
Dziļāk neēsmu līdis jo nav nekādas saprašanas.
Ilgi mokos ar vienu problēmu. Ir tā, ka mūzika pazūd, tieši pati skaņa, bet magnetola darbojas( viss deg, displejs rāda info).
Viss sākās ar to, ka nevarēju pagriezt mūziku skaļāk par 20-25, citreiz varēja līdz 35. Bet tagad kad skan var griezt uz max un viss ir ok.
Esmu mēģinājis ar dažādām magnetolām, pat ar pilnīgi jaunām, tas pats. Esmu pircis jaunus štekerus maģim un ISO pāreju, bet atkal nekas. Un skaļruņi arī nesen pirkti.
Un pati pravodka, kas stiepjas uz maģi ir vesela, nekas nav graizīts, bet protams, tas posms cik var redzēt, kad izvelk maģi.
Subim nav svarīgi kurā virzienā konuss, kaste ir tad kas dod bliezienu
Ieteikums bija - izmest atsaiti... Slēgtā grabažniekā liec kasti, jebkurā virzienā, jēgas būs maz,salīdzinoši ar to, ja tas spēlē pa taisno salonā...
d[-_-]b
Ka viss deg un displejs rāda nav fakts, ka no tā maģa ārā nāk kāda skaņa (iespējams nostrādājusi aizsardzība, dēļ kkāda īssavienojuma izejā), jāliek klāt testris - jāmēra. Visdrīzāk kasjaks pravodkā vai kā runājām tieši filtors(krosoveros), tur kāds lodējums nāk nost (ja jau problēma parādās aizcērtot durvis - citi iemesli diez vai var būt tādā gadījumā!!!!!)... Uz cik var iegriezt ar nav rādītājs - bieži vien uz ausi ne uzreiz i sadzirdēsi, ka konkrētā dziesma dod manāmi lielāku tesienu (dēļ mūzikas stila, ieraksta skaļumu,kvalitātes atšķirības utt), nekā citas, kas jau var izsaukt pārslodzi, bet nu tas tā...Riks* rakstīja:Ir šeit kāds "eksperts" iekš auto-audio sfērā?
d[-_-]b
iespejams ta ir, bet chomam stav versts pret bagaznieka vaku un neteiksu ka baigi slikti skanetu. man toc pietiek.Dj Plosky rakstīja:Ieteikums bija - izmest atsaiti... Slēgtā grabažniekā liec kasti, jebkurā virzienā, jēgas būs maz,salīdzinoši ar to, ja tas spēlē pa taisno salonā...
ja taisa sadu konfiguraciju, cik lielu subi(izmera) nemt? kasti taisit slegtu vai ar portu?
skatoties kam tev to subi vajag , vieniem 12" ir par daudz , citiem 2 x 15" ir mar mazEJANSONS rakstīja:iespejams ta ir, bet chomam stav versts pret bagaznieka vaku un neteiksu ka baigi slikti skanetu. man toc pietiek.Dj Plosky rakstīja:Ieteikums bija - izmest atsaiti... Slēgtā grabažniekā liec kasti, jebkurā virzienā, jēgas būs maz,salīdzinoši ar to, ja tas spēlē pa taisno salonā...
ja taisa sadu konfiguraciju, cik lielu subi(izmera) nemt? kasti taisit slegtu vai ar portu?
slegta kaste skanes kvalitativak , bet klusak un kaste bus mazaka , ar faziku bus skaļak kaste lielaka , un portu pareizi jasaregule , ja taisies bagaznieka likt tad domaju ka vari ar faziku tajsit
Kads var pateikt, vai pie kasetnieka "bussines rds" 95.gads, var pieslegt cd changeri? Ar vai bez modiem?
Jautājums, kā panākt lai abšivkas, kas zem bardačoka un stūres virs kājām, nevibrē pie zemajām frekvencēm, tā jau viss pieskrūvēts labi tik tur tai tukšumā baigi rezonē un abšivka ar vibrēšanu bojā skaņu
Uzlīmē kādu vibroizolācijas kārtu (lai padarītu to apšivku smagāku, t.i. noturīgāku pret vibrāciju) + vietās, kur pieguļ kaut kam uzlīmē kaņas izolāciju (paralonveidīgo), lai nav tā, ka sitas "pa cieto"...
d[-_-]b
A cik lielos kvantumos vibroizolācija pārdodas, moš paņemt vnk riktīgu daudzumu un pilnīgi visu iztapsēt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79