E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- …
- 161
- chevron_right
Skatos šogad ta viss ir populārs palicis katra otrajā kramē v veidigo.
Sveiksmi darbos
Sveiksmi darbos
Ka katrs otrais butu street legal v8 tad es noteikti tads nebuutu...apdmaatu V12 tad
Paldies)
Paldies)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Būs
Apsveicu, lai darbi atri sokas
Tauta!!!
kāds varbuut pārdod vai vrbt kādam stāv nevajadzīgs un var aizdot motora turētāju???
kāds varbuut pārdod vai vrbt kādam stāv nevajadzīgs un var aizdot motora turētāju???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vel tik kompresors jauzsuta un bus normals ikdienas dampis
Tak vajag V10 no E60, nav ko daudz ar kompresoru dirsties
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
tas būs pēdējais ko es vispār saā dzīvē izdarīšu-V10 M5 motors.....
motors ar vismazāko resursu bmw vēsturē
No kurienes tāda informācija?
nuuu ir divi paziņas kam tādi pieder un lērums atsauksmes interneta vietnēs par to cik daudz naudas šis motors prasa-sajūga komplekts katrus 10k km pie vinjam paredzētas braukšanas-un tas ir tikai sākums-par to kā dilst šie motori varat palasīt internetā-domājat tāpat vien pēc 100k ipašnieki pa kapeikām viņus tirgo tādiem kā mēs ?
Nu nav jau tik traki, sūdbārs jau 4to sezonu griežRamyrez rakstīja:tas būs pēdējais ko es vispār saā dzīvē izdarīšu-V10 M5 motors.....
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
paskaiti cik ir nobraucis km pa šīm 4X sezonām:p-max 1000?:Djenchs rakstīja:Nu nav jau tik traki, sūdbārs jau 4to sezonu griežRamyrez rakstīja:tas būs pēdējais ko es vispār saā dzīvē izdarīšu-V10 M5 motors.....
Bet ar kādu atdevi tur jau bija labs nobraukums pirms tamRamyrez rakstīja:paskaiti cik ir nobraucis km pa šīm 4X sezonām:p-max 1000?:Djenchs rakstīja:Nu nav jau tik traki, sūdbārs jau 4to sezonu griežRamyrez rakstīja:tas būs pēdējais ko es vispār saā dzīvē izdarīšu-V10 M5 motors.....
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
nu par adeveem var nerunaat-vinjam no dzimšanas ir paredzēts tā braukt:))tur rezusrs manliekas mērojams ir motorstundās nevis KM
labi neliesim te udeni:))-saku to ko esmu dzirdejis no ipasniekiem un lasiijis netā
labi neliesim te udeni:))-saku to ko esmu dzirdejis no ipasniekiem un lasiijis netā
Ramyrez,tad kad būsi pabeidzis swap- https://www.facebook.com/davis.laicans/ ... 8082772014
SULAS PAKU PAVELNIEKS
laicaans rakstīja:Ramyrez,tad kad būsi pabeidzis swap- https://www.facebook.com/davis.laicans/ ... 8082772014
Es tik tā...garām skrienot.Ramyrez rakstīja:nuuu ir divi paziņas kam tādi pieder un lērums atsauksmes interneta vietnēs par to cik daudz naudas šis motors prasa-sajūga komplekts katrus 10k km pie vinjam paredzētas braukšanas-un tas ir tikai sākums-par to kā dilst šie motori varat palasīt internetā-domājat tāpat vien pēc 100k ipašnieki pa kapeikām viņus tirgo tādiem kā mēs ?
Ir pazīstams cilvēks ar nullīti pirktu m6...pašreiz ~160k km.
Dzinējs strādā kā nākas, mainītas zondes un benzīna sūknis.
Kaut gan salauzt var visu.
P.s tāds dzinējs e36 virsbūvē būtu mega
Tavam auto cepuri nost
Ir padomaa paarjaukt visu motoru?
ne ne gluzhi visu beet diezganKapteinis rakstīja: Ir padomaa paarjaukt visu motoru?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- …