Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 762
- 763
- 764
- 765
- 766
- …
- 1297
- chevron_right
Jā, kā tad. 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Eeem. Likt sliipi? Jau tiek darìtsagaFu rakstīja:izmanto auto kam vins ir paredzets un nekas nejuks.....
Tieši tā,bet ja jau garāža,kas tāds stāv tad jau kā jācīnasElvijsR rakstīja:E36 pats par sevi ir viens murgsvienu sataisi, iesaac kko uzlabot un atkal kkas nobirst.
Tik Tev pašam auto nofočēts servisā priekš avataraagaFu rakstīja:izmanto auto kam vins ir paredzets un nekas nejuks.....
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Vai kāds ir licis riņķus spidometrā? Nav stūres lifta un nevar dabūt ārā.. Kā stūri noņemt? ir trīsstaru(stringu) stūre...
KŪTIŅAS 4EVER
Stūrei no otras (no spidometra) puses ir divi torxi, atskrūvē, noņem airbagu un tad atskrūvē to lielo skrūvi un viss, stūre noņemta.Kronepod rakstīja:Vai kāds ir licis riņķus spidometrā? Nav stūres lifta un nevar dabūt ārā.. Kā stūri noņemt? ir trīsstaru(stringu) stūre...
Drošāk arī būtu atvienot aķi, lai neizšautu airbags
Mam personīgi pa visu e36 mūžu ir saplīsis tikai ģenerators. Pārējo mainu jo gribās nomainītDa1ris rakstīja:Tieši tā,bet ja jau garāža,kas tāds stāv tad jau kā jācīnasElvijsR rakstīja:E36 pats par sevi ir viens murgsvienu sataisi, iesaac kko uzlabot un atkal kkas nobirst.
tāfeli var izgrozīt uz blakussēdētāja pusi, biš ir jāpacinās, bet nekas neiespējamsKronepod rakstīja:Vai kāds ir licis riņķus spidometrā? Nav stūres lifta un nevar dabūt ārā.. Kā stūri noņemt? ir trīsstaru(stringu) stūre...
Tur vadi nav jaatvieno lai izņemtu pa blakussēdē'tāja pusi?Eglitis rakstīja:tāfeli var izgrozīt uz blakussēdētāja pusi, biš ir jāpacinās, bet nekas neiespējamsKronepod rakstīja:Vai kāds ir licis riņķus spidometrā? Nav stūres lifta un nevar dabūt ārā.. Kā stūri noņemt? ir trīsstaru(stringu) stūre...
KŪTIŅAS 4EVER
aizmugurē ir 3 štekeri, viņi tā vai tā ir jaatvieno, un tafele arī jāizjauc, ja gribi rinķus smuki ielikt 
eaa kāds ir mēģinājis kaut kā uzmontēt aizmugurējos dubļusargus jaunus, neizjaucot gultņu rumbu ? 
Pavelc speedo ārā, atvieno vadus un čakarējoties, mainly griežot stūri kopā ar spidometru, izdabū to ārā. (es gan ņēmu pa durvju pusi, nevis pasažiera pusi, jo kruīzs maisījās pa kātiem, savukārt otrā puse tik pavarotu sanāk ieslēgt)Kronepod rakstīja:Tur vadi nav jaatvieno lai izņemtu pa blakussēdē'tāja pusi?Eglitis rakstīja:tāfeli var izgrozīt uz blakussēdētāja pusi, biš ir jāpacinās, bet nekas neiespējamsKronepod rakstīja:Vai kāds ir licis riņķus spidometrā? Nav stūres lifta un nevar dabūt ārā.. Kā stūri noņemt? ir trīsstaru(stringu) stūre...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Sveiki, kurš forumā taisija custom bundulus? Vajag beaterim uztaisit jo pagaidam tirgus neko labu nepiedava.
Paldies par jebkadu info.
Man šķiet ka Boriss priekš sevis pats taisīja. Tulīt iedošu linku.DN-848 rakstīja:Sveiki, kurš forumā taisija custom bundulus? Vajag beaterim uztaisit jo pagaidam tirgus neko labu nepiedava.
http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... ile&u=3375
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
blakussēdētāja, jo stūres debīais leņkis neļauj izvilkt pa pagriezinrādītāja pusiKikaps rakstīja:Pavelc speedo ārā, atvieno vadus un čakarējoties, mainly griežot stūri kopā ar spidometru, izdabū to ārā. (es gan ņēmu pa durvju pusi, nevis pasažiera pusi, jo kruīzs maisījās pa kātiem, savukārt otrā puse tik pavarotu sanāk ieslēgt)Kronepod rakstīja:Tur vadi nav jaatvieno lai izņemtu pa blakussēdē'tāja pusi?Eglitis rakstīja:
tāfeli var izgrozīt uz blakussēdētāja pusi, biš ir jāpacinās, bet nekas neiespējams
tpe jaliek sture ar izvirzijumu, nekad nav bijusas problemas lai iznemtu speedo 
Tiek meklēt garaža nomai, Pļavnieku/purčika galā. Ideāli būtu ar bedri, un lai vietas pietiek 2 autiņiem. Vajag kur skrūvēt.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
A man ša bus lidzīga problēma. Ir tā 4 šieķu M stūre, atstāšu 4 cyl speedo uz 6 cyl, jo nahuj negribu stūri ar airbagu ņemt nost. 
Drīz domāju mest nost to bloķi un iepirkt parasto (open), slidināties bija man aktuāla tēma uzreiz pēc auto nopirkšanas, bet nu sāk jau apnikt, ka sajūgs baigi jādedzina atpakaļgaitā kaut kur iebraucot un tātad jautājums ir sekojoš: kas par lietu ir ar tiem reduktoriem? Lielie, vidējie un mazie korpusi, ja man piemēram pašreizējais ir mazajā korpusā es nevaru vnk iepirkt citu lielājā vai otrādi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 762
- 763
- 764
- 765
- 766
- …
- 1297