Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 765
- 766
- 767
- 768
- 769
- …
- 2228
- chevron_right
Labs drapaks,bet ir šādas un tādas nianses, piemeram, pie 80 tkm norauj galvai špiļkas

(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
tiešam pietiek. jau kādu stundu vajadzēja jau gulēt 
+1kirurgs_uw rakstīja:E36 IR IZTURĪGS DRAPAKS KURŠ NELŪZT. IZMAKSAS SKAITĀS TIKAI,JA LIEK KVALITATĪVAS DETAĻAS un lej kvalitatīvu eļļu.Viss atkarīgs arī atkarīgs cik brauc.
PIemēram, man.
Gadā ~ 6 eļļas maiņas ik pa 9-9.5 tkm(Valvoline)
LIeku tikai Lemforder daļas. Tur apmeram 3 gadus un uz augšu pie mūsu ceļiem.
Leju tikai e98.
Un viss kedā. Mosk,ka gadā max jaieliek kādi 150 Eur. Ja lauž mašīnu,tad jau tā citas cenas
Pirms 70 tūkstošiem priekšā pārlasīju pilnīgi visu hadeni (izņemot amortiņus), izmantojot likai lemforder/meyle hd detaļas + vēl abiem tiltiem bremzes, un joprojām nav nekādu problēmu. Braucu daudz un braucu arī pa sūdīgiem, un ļoti sūdīgiem ceļiem. Vienīgais, pāris nedēļas atpakaļ pārsitu amortiņu, tā ka visa arkas iekšpuse un grīda bija ar eļļu
Nesaprotu cilvēkus, kas braukā ar grabošām e36 hadenēm. Kā var neatļauties savākt piekari? Reāli, viss maksā kapeikas un vienreiz nomainot principā var aizmirst uz pāris gadiem.
Ik pa trim mēnešiem sanāk mainīt eļļu, leju eni ar normāliem filtriem un braucu apmēram 12-15 tūkstošus (atkarīgs no tā, cik slinks uz darbiem esmu konkrētajā laika posmā
Esmu ļoooti apmierināts ar e36 uzticamību un uzturēšanas izmaksām. Hadene vienkārša, m43 dzinējs taisīts ar cirvi un mega izturīgs, ja vēl tik ļoti nerūsētu un salonā negrabētu plastmasas, būtu vispār studenta pasaka.
Bet tiklīdz varēšu atļauties naļikā paņemt un atļauties uzturēt ko jaunāku, ar e36 vairs nekad nebraukšu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Saliekot kvalitatīvas daļas hadene turēs ,kā jau teicu no 3 uz augšu.Liekot lētos varinatus max līdz nākošai skatei
Un pat nevar teikt,ka studenta sapnis,pasaka, auto ir ideāls. To pašu varu teikt arī par 2008.gada Opel corsa cope, nomaucu 260 tkm,gandrīz nekas nebija jamaina

(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
no rīta gan klusums 
Nav laik, jābrauc na rabotu 
Sent from 3310
Sent from 3310
Kam uz darbu, kam pie arstiem.. 
man brīvs , varu pačakarēt kādam prātu ja vajagRudziņš rakstīja:Nav laik, jābrauc na rabotu
Sent from 3310
Sāc:D
Sent from my HUAWEI P6-U06
Sent from my HUAWEI P6-U06
Neturi sevī to ļauno, spridzini!!! Lai Dievs stāv jums klāt!!!baumanis rakstīja:man brīvs , varu pačakarēt kādam prātu ja vajagRudziņš rakstīja:Nav laik, jābrauc na rabotu
Sent from 3310
Cik maz laimei vajagbaumanis rakstīja:nop šodien esmu mierīgs un labs, beidzot izgulējos
drizāk izklausās , ka esi rīta stieni likvidējis pašrocīgi un no laimes guli vēl gultā un veries grieztosbaumanis rakstīja:nop šodien esmu mierīgs un labs, beidzot izgulējos
nē, vakar draudzene bij atbraukusi 
pāris nedēļas nebiji dabūjis vai? 
nedēļa bij skarba 
Visi ir darbos vai guļkirurgs_uw rakstīja:Ko čaļi tik klusi,par kko japabazarē
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 765
- 766