Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 767
- 768
- 769
- 770
- 771
- …
- 1297
- chevron_right
cik zinu,tad tai alumīnija ķegai garums nemainas vai ne tā ? un alumīnija ķega tāda pati uzlikta kā stāvēja iepriekš.Kapteinis rakstīja:Pirms mainiji, salīdzināji garumus? Ir 3 veidu kulises, dažādu izmēru, bet neatceros kura daļa atšķirasgleizds rakstīja:šaubos,ka kāds spēs palīdzēt,bet situācija - nocirtās kardāns no muftas, ar inerci paķēra līdz to alumīnija ķegu,kurā kloķis stāv. ķegu nomainīju, kardānu nomainīju, bet tagad saliekot visu kopā ir pilnīga WTF situācija, jo fiziski var ielikt tikai 2-4 robā, kad mēģina ielikt 1-3-5,tad atdurās pret bundžu. Kas ir salocīts vai kas izraisa šādu situaciju ???
Ja tas nemainās, tad :hvz: varbūt ir salocīts vai nepareizi uzlikts tas metāla stienis?
to neesmu ņēmis nost,bet par to vai salocīts nezinu. moš arī dabūjis no kardāna...Kapteinis rakstīja:Ja tas nemainās, tad :hvz: varbūt ir salocīts vai nepareizi uzlikts tas metāla stienis?
ok sapisos meistarībā, izdomāju no vecās ķegas pārpalikumiem intereses pēc pamērīt garumu ar to,kuru uzliku un patiešām jaunā ir par pāris cm īsāka... nezinu no kādas pakaļas tā ķega izrauta,bet nu paldies par ideju,kas atrisināja ''mistiku''
e36 vispar ir ar cetru veidu shiftera stienjiem,
ja izmantoji savu veco shiftera stieni, tad visticamakais ka ir saliekts, pamegjini paverpt vinju pretejaa virzienaa, ja uzliki citu shitera stieni kopaa ar kjegu, tad ir vienk nepareizais. ar shiftera stieni es domaju, stieni kas naak zem aluminija kjegas un vienojas klat pasam klokjim apaksaa
ja izmantoji savu veco shiftera stieni, tad visticamakais ka ir saliekts, pamegjini paverpt vinju pretejaa virzienaa, ja uzliki citu shitera stieni kopaa ar kjegu, tad ir vienk nepareizais. ar shiftera stieni es domaju, stieni kas naak zem aluminija kjegas un vienojas klat pasam klokjim apaksaa
...
e36 kupejas krēsliem atšķiras tie rokturi ar kuriem atmet beņķus uz priekšu?
Man ir ādas recaro beņķi, bet parastie rokturi kādi ir vairumam neder, ir par mazu/savadaki
Vienvārdsakot no kā meklēt rokturus, lai pirksti līki nepaliktu?
Man ir ādas recaro beņķi, bet parastie rokturi kādi ir vairumam neder, ir par mazu/savadaki
Vienvārdsakot no kā meklēt rokturus, lai pirksti līki nepaliktu?
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāds nezin kādā vietā gāja šis sailentbloks! Sen pirku,jau neatceros
Aizm.tiltam vrb,ja nemaldos,palabojiet,ja kļūdos! Paldies!
nu izskatās pēc sagazuma sviras ārējas buksesvitjazz rakstīja:Kāds nezin kādā vietā gāja šis sailentbloks! Sen pirku,jau neatceros![]()
vitjazz rakstīja:Kāds nezin kādā vietā gāja šis sailentbloks! Sen pirku,jau neatceros![]()
Ielikšu labāku bildi ieskatam!
aizm tilta ārējā apakšējā
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
kupejai aizmugurējie pagalvji nāk pie krēsla vai plauktā?
plaukta. 
Sveiki, varbūt kāds zin, kur purvciemā varētu uz bedres tikt vai kāds var kaut kā izpalīdzēt? Vajag pārbaudīt Zondes štekeri, bet nav iespēja tikt klāt bez bedres. 
Uzbrauc kkur uz sliipaas barguuras ar vienu pusi , tad jau varees paliist apaksaa. Vai pacel ar donkratu, saliec riepas apaksaa un droshi lien skatiities, bet nu jaa saprotu tevi. tgd taadaa laikaaa kkur pa zemi vaartiitiesomglsr rakstīja:Sveiki, varbūt kāds zin, kur purvciemā varētu uz bedres tikt vai kāds var kaut kā izpalīdzēt? Vajag pārbaudīt Zondes štekeri, bet nav iespēja tikt klāt bez bedres.
Kādam nav kādi padomi par M50B25 izplūdi uz kompota? Šobrīd viss ir slikti. Nopirku dubulto izplūdi, nekam ne sūda nederēja. Es pis no kā es nopirku. Aizmugurējais bundulis ir milzīgs un brīnumainā kārtā OEM. Varētu būt e39. 
Vairāk jau gribētos OEM dubulto izplūdi, bet nezinu vai tas ir tās naudas/pisiena vērts.
Varbūt kāds var padalīties ar oriģinālās dubultās izplūdes diametriem?
Vairāk jau gribētos OEM dubulto izplūdi, bet nezinu vai tas ir tās naudas/pisiena vērts.
Varbūt kāds var padalīties ar oriģinālās dubultās izplūdes diametriem?
Pēdējais labojis funkyasshit - 28 Jan 2016, 00:08, kopā labots 1 reizi.
Ja gribi atsperes likt, tad liec ko labu, nopietni. Uzliku sev TA 40/40 M atsperu vietā. Ir jābūt pilnīgam daunim, lai teiktu, ka tās atsperes kam der.Fashion rakstīja:6cyl atsperes ir cietākas par 4cyl?
Man vajag max lēti un lai būtu looowfunkyasshit rakstīja:Ja gribi atsperes likt, tad liec ko labu, nopietni. Uzliku sev TA 40/40 M atsperu vietā. Ir jābūt pilnīgam daunim, lai teiktu, ka tās atsperes kam der.Fashion rakstīja:6cyl atsperes ir cietākas par 4cyl?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tad jau flexis ir draugs.Fashion rakstīja:Man vajag max lēti un lai būtu looowfunkyasshit rakstīja:Ja gribi atsperes likt, tad liec ko labu, nopietni. Uzliku sev TA 40/40 M atsperu vietā. Ir jābūt pilnīgam daunim, lai teiktu, ka tās atsperes kam der.Fashion rakstīja:6cyl atsperes ir cietākas par 4cyl?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Bla ar to fleksi ta tizli sanāk, es purnu palaidu zemāk par 1vijumu jau.. rezultātā kkur stāvvietās kur guļošie tā atspere nekompensē nesūda un sanāk sipaks pa slieksni tāds ka čujs ka tuliņ lūka pavērsies vaļā
mok bij vairāk jāfleksē vnk 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
TA jau ir max lēti. Atsperes jaunas 90€. Piemet nedaudz, nopērc TA koilus un nožēlo savu izvēli.Fashion rakstīja:Man vajag max lēti un lai būtu looowfunkyasshit rakstīja:Ja gribi atsperes likt, tad liec ko labu, nopietni. Uzliku sev TA 40/40 M atsperu vietā. Ir jābūt pilnīgam daunim, lai teiktu, ka tās atsperes kam der.Fashion rakstīja:6cyl atsperes ir cietākas par 4cyl?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 767
- 768
- 769
- 770
- 771
- …
- 1297