Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 772
- 773
- 774
- 775
- 776
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien kleijoju pa youtubi un uzdūros uz video complication, kur džeki brauc cauri dziļam ūdens bedrem un pēkšni motors apstājas un pielaist vairs nevar. Intresēja vnk no kā dzinejs beidz strādāt, gaisa filtrs samirkst vai svečvadi? 
Man šitā bija ej9, pa lietu nevarēju braukt, jo no apakšas meta uz motoru mitrumu, un slāpa nost. Vienreiz noslāpa un 2ned. stāvēja ceļmalā
Labi ka pilsētā!
Pirms ķeries pie vārdiem, kuri nav dzimtajā valodā, moš ar to pašu tiec galā ?driftaelks rakstīja:Šodien kleijoju pa youtubi un uzdūros uz video complication, kur džeki brauc cauri dziļam ūdens bedrem un pēkšni motors apstājas un pielaist vairs nevar. Intresēja vnk no kā dzinejs beidz strādāt, gaisa filtrs samirkst vai svečvadi?
driftaelks rakstīja:Šodien kleijoju pa youtubi un uzdūros uz video complication, kur džeki brauc cauri dziļam ūdens bedrem un pēkšni motors apstājas un pielaist vairs nevar. Intresēja vnk no kā dzinejs beidz strādāt, gaisa filtrs samirkst vai svečvadi?:D
Tu nopietni to domā?
bendzīniekam akumulators cik ņiprs vajadzīgs ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja nemaldos tad katram ir savadāks. Acerors kad sev ņemu man veikala pec kompja pastījas un ieteica.
Kurli, māci mani par dzimto valodu, bet pats? - Es pis? Ko tas nozīmē?
:D:D
Īsti nezinu, tāpēc jautāju. Domāju, jo gaisa fitru aizsit ciet, motors gaisu vairs nevar ievilkt cilindros un tāpēc motors noslāpst. Neesmu spečuks, tāpēc tas, kas intresē un ko īsti nezinu uzjautāju kādam, tāpēc jau šeit ir sadaļa papļāpāt.Gustiņš rakstīja:driftaelks rakstīja:Šodien kleijoju pa youtubi un uzdūros uz video complication, kur džeki brauc cauri dziļam ūdens bedrem un pēkšni motors apstājas un pielaist vairs nevar. Intresēja vnk no kā dzinejs beidz strādāt, gaisa filtrs samirkst vai svečvadi?:D
Tu nopietni to domā?
Piedāvāju slīpēšanas pakalpojumus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
Nu vienkārši vienam 2.0 iekšā ir 72ah ar 750a un otram 2.0 iekšā ir 68ah un 650a akumulatori.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
shodien iegadats ISinjs m44, diezgan viilies par gaitu, 6cilindri tomeer ir pavisam cita republika...
Man ar tā likās no sākuma, no 316i samainīju pret 318is, likās ka wow, un ka 318is pārdevu un paņēmu tagadējo 2.5i braukāju ar slapjām biksēm, bet pēc 2ned. arī saprat ka 2.5i nav vairs tas 
vieniigais tas ka pa 12euro noviileeju 140km, bet jauda un skanja ne tuvu tam pasham 2litrigam nestav blakus.. un lai tie kas saka ka ar 1,8is izliek 2,0- iet kaarties.. 
eu, esmu viens no tiem kas to saka!
Es ar savu 318is izliku drauga 2.0i non vanos uz taisnes. Tiku līdz 90km/h un šis lēnām aizgāj garām. Bet nu līdz 90km/h biju priekšā
Es ar savu 318is izliku drauga 2.0i non vanos uz taisnes. Tiku līdz 90km/h un šis lēnām aizgāj garām. Bet nu līdz 90km/h biju priekšā
Gribu paintereseties ko jus domajat ko labak nemt vai e36 cabrio glitu(hardtop) pilnako kompl. vai ari e46 2.5-3.0 coupe or sedan ari no tadam bagatakam komplektacijam ? Gribetos dzirdet kadu padomu. Patik ari pa pilsetu panesaties kadu pagriezienu ar sanu ielikt 
Ņem e46 compactzelya rakstīja:Gribu paintereseties ko jus domajat ko labak nemt vai e36 cabrio glitu(hardtop) pilnako kompl. vai ari e46 2.5-3.0 coupe or sedan ari no tadam bagatakam komplektacijam ? Gribetos dzirdet kadu padomu. Patik ari pa pilsetu panesaties kadu pagriezienu ar sanu ielikt
sveiki, gribetu uzzinat ka nonemt no spidometra bultinas nost? skatos un nesaprotu ka vinas nonemt, bet salauzt negribu tapec ari prasu varbut kads ir nemis nost.
Ar plastikāta kartiņu, t.i., bankas karti kaut vai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 772
- 773
- 774
- 775
- 776
- …
- 2228