Jautājumi I

ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

31 Jan 2016, 16:53

Fashion rakstīja:Yap, tā pati :lol: :lol: :lol:
Nesaprotu kāpēc visiem viņas luuzst? :hahaha: un ja nemaldos kkādi 5€ maksā gabalā.
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK
Reputācija: 5

31 Jan 2016, 16:55

kasp1js rakstīja:ETK un autospares pēc koda tādu atrod, vienīgi jāgaida, APĒ nav?
epartos un divi auto, neatrada, apē neskatījos.. vēl grossā jāpalūr..
Idejiski būs jāņem divas uzreiz, jo nez kāpēc domāju ka otrajam ritenim būs ze seim šet :lol:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
Fashion

31 Jan 2016, 16:55

ElvijsR rakstīja:
Nesaprotu kāpēc visiem viņas luuzst? :hahaha: un ja nemaldos kkādi 5€ maksā gabalā.
Da labi, 5e tas būtu mazākā bēda, kā viņu ārā dabūt ta lai nav servisā jābrauc :emo: :-40e:
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

31 Jan 2016, 16:58

Čoms sūtija tās skrūves pilnā komplektā intercaraa 8eur gabalā. :lol:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

31 Jan 2016, 17:03

Fashion rakstīja:
ElvijsR rakstīja:
Da labi, 5e tas būtu mazākā bēda, kā viņu ārā dabūt ta lai nav servisā jābrauc :emo: :-40e:
Es nofleksēju abus galus skruvei, paālaidu ķegu uz leju un izdedzināju buksi :D
Profila bilde
Fashion

31 Jan 2016, 17:05

māriņš rakstīja:Es nofleksēju abus galus skruvei, paālaidu ķegu uz leju un izdedzināju buksi :D
nu kā variants der jā :gigigi:
Profila bilde
Kapteinis
Ziņojumi: 404
Pievienojies: 28 Jūn 2014, 05:01
Braucu ar: 4.44
Atrašanās vieta: Ogre

31 Jan 2016, 17:22

Sliktākajā gadījumā var to rievu iefleksēt parastā skrūvē
Profila bilde
Fashion

31 Jan 2016, 19:01

Kapteinis rakstīja:Sliktākajā gadījumā var to rievu iefleksēt parastā skrūvē
Kkā neizklausās baigi labi?!
nuugjis
Ziņojumi: 378
Pievienojies: 09 Jūn 2012, 19:05

31 Jan 2016, 19:17

Kapec vispar aiztiki to skruvi?

Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Profila bilde
Fashion

31 Jan 2016, 19:37

Ko kāpēc - vajadzēja atsperes samainīt aizmugurē - ar atvienotu ami un ar lauzni laužot uz leju nevarēja izņemt viņas.. vienīgais variants bija atvienot atsaiti, un lai atvienot atsaiti nācās skrūvēt to lūzuma punkta skrūvi fakeno :emo:

P.S - bet ja būs sniegs šovakar ta krāmēt var braukt es domāju, ja jau pa sauso no Sauriešiem līdz Rīgai nekas nenolūza tad tā atsaita tur var teikt ir tā piekvēpējusi ka nekādas skrūves un uzgriežņus nevajag... :lol: :lol: :lol:
ElvijsR

31 Jan 2016, 19:45

Fashion rakstīja:Ko kāpēc - vajadzēja atsperes samainīt aizmugurē - ar atvienotu ami un ar lauzni laužot uz leju nevarēja izņemt viņas.. vienīgais variants bija atvienot atsaiti, un lai atvienot atsaiti nācās skrūvēt to lūzuma punkta skrūvi fakeno :emo:

P.S - bet ja būs sniegs šovakar ta krāmēt var braukt es domāju, ja jau pa sauso no Sauriešiem līdz Rīgai nekas nenolūza tad tā atsaita tur var teikt ir tā piekvēpējusi ka nekādas skrūves un uzgriežņus nevajag... :lol: :lol: :lol:
Hz kas tev tur pa atsperi :hahaha: es stock izneemu un seedinātās ieliku ka smird :hahaha:
Profila bilde
Fashion

31 Jan 2016, 19:48

Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ... :doh:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

31 Jan 2016, 19:50

Kur varēja nopirkt audumu tuvu oem,izņemot ūdens 20/22 (tālu braukt)un lielgabalu 4 (tur tāda nav cik biju pēdējā reizē)?
Profila bilde
māriņš

31 Jan 2016, 20:25

Fashion rakstīja:Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ... :doh:
Es nezinu kāpēc tev tur tik problemātiski, bet iespējams varēja iztikt paceļot visu pakaļu, jo stabilizatora stienis drusku apgrūtina procesu ja viena puse pacelta un otra pie zemes...
Profila bilde
Fashion

31 Jan 2016, 20:27

māriņš rakstīja:
Fashion rakstīja:Nu man nenāca ārā, ta kā es ļooooti negribēju jau startē neko vairāk par ami skrūvēt tad es sipos diezgan nopietni ar domu ka dabūšu to atsperi ārā kā bija domāts.. bet ... :doh:
Es nezinu kāpēc tev tur tik problemātiski, bet iespējams varēja iztikt paceļot visu pakaļu, jo stabilizatora stienis drusku apgrūtina procesu ja viena puse pacelta un otra pie zemes...
A nu par to nezināju diemžēl, bet tur viss ir soooooo dino vecumā ka es nebrīnos ka tur neko nevar dabūt vaļā kā nākas un pakustināt :lol:
Profila bilde
māriņš

31 Jan 2016, 20:32

Fashion rakstīja:
māriņš rakstīja:
A nu par to nezināju diemžēl, bet tur viss ir soooooo dino vecumā ka es nebrīnos ka tur neko nevar dabūt vaļā kā nākas un pakustināt :lol:
Nu nekas, tagad samainīsi skrūves un bukses, uzregulēs sagāzumu un būs viss labi, tik neaizmirsti kārtīgi skruves sasmērēt lai nākamreiz nav problēmas ;)
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

31 Jan 2016, 20:32

Lai iznjemtu acperi, vajag atvienot stabilizatora stieni un atvienot amiti
...
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru
Reputācija: 13

31 Jan 2016, 20:45

Nezinu priekš kam kaut ko papildus skrūvēt nost, stabilizatora stieni, sagazuma skrūvi vai vēl kaut ko..

Cik pats mainīju atsperes žurkām, vienmēr iztiku ar vienu amortizatora apakšējo skrūvi, viss cits palika savā vietā. Mainīju gan paceļot pakaļu abās pusēs, gan pa vienai

Bija arī tā kad izmantoju VAG domkratu nu ar tā palīdzību atspiedu sviru uz leju, bija arī tā, kad čoms vienkārši stavēja uz sviras un es izņēmu atsperi.. Skatoties cik augsta atspere

TA atsperes bez gredzeniem vispār krīt ārā pie paceltas pakaļas :hahaha:
Profila bilde
māriņš

31 Jan 2016, 20:50

Nu es jau arī žurkai tik noņēmu riteni un amītim apakšējo skruvi izskrūvēju, bet opelim nolauzu stab. stieņa atsaiti šitā laužot ar lomiku - protams plasmasnieci.
ElvijsR

31 Jan 2016, 20:56

Nylon rakstīja:Nezinu priekš kam kaut ko papildus skrūvēt nost, stabilizatora stieni, sagazuma skrūvi vai vēl kaut ko..

Cik pats mainīju atsperes žurkām, vienmēr iztiku ar vienu amortizatora apakšējo skrūvi, viss cits palika savā vietā. Mainīju gan paceļot pakaļu abās pusēs, gan pa vienai

Bija arī tā kad izmantoju VAG domkratu nu ar tā palīdzību atspiedu sviru uz leju, bija arī tā, kad čoms vienkārši stavēja uz sviras un es izņēmu atsperi.. Skatoties cik augsta atspere

TA atsperes bez gredzeniem vispār krīt ārā pie paceltas pakaļas :hahaha:
Tieši tā :hahaha: parasto arī ņēmu ,kad čoms sēdēja uz lomika :hahaha: bet TA krīt ārā pati.