Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 1297
- chevron_right
Ja preizi sapratu, tad angliski tas ir Axle Stand, latviski gan nez.
jap tas ir tas ko domaju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Varat ludzu pateikt kur M52 2.0 atrodas termostats? Auto ļoti ilgi silst, man ir aizdomas ka vins varbut vainigs
Es nesmu vel mainijis, par iepriekshejo ipashnieku nezinu. A un vel gribeju zinat kas varetu but izjucis ventilatora kursh griezas no motora? Jo uz maziem rpm ir brivkustiba un nepatikama skanja, itka gultnis butu beigts vai atskruvetos. Bet pie lielakiem rpm nav tas sitienu skanjas.
kas ir ilgi silst ? motors vai gaiss ko pūš salonā ?
Motors
gruti saprotams jautajums, bet ja turaa par termomufti, vinja stradaa uz sajuga principu, respektivi kamer auksts, slid pari un vienkarsi griesas pa rinkji neatkarigi no motora rpm, bet uzkarstot vinja sakjeras un griezas lidz ar motora rpm. labot vinju reali nau jegas, jo nopirkt var leeti.Hellboyb3 rakstīja:Es nesmu vel mainijis, par iepriekshejo ipashnieku nezinu. A un vel gribeju zinat kas varetu but izjucis ventilatora kursh griezas no motora? Jo uz maziem rpm ir brivkustiba un nepatikama skanja, itka gultnis butu beigts vai atskruvetos. Bet pie lielakiem rpm nav tas sitienu skanjas.
...
Diskam ventilis izgāja laukā. Tagad paika tikai gumijas puļķis diskā. Skaidrs, ka nav jēgas tur kaut ko līmēt atpakaļ, riepām jābūt drošām. Kur tuvāk Ogrei un par cik varētu nomainīt ventili parastajam dzelzs diskam?
visos riepu servisos tev to izdaris, ir janojem riepa, jaieliek ventilis, jauzliek riepa. tas ari viss
...
principa var ari atspiezot tikai gumiju no diska, ievilkt jaunu ventilli. nebus jabalance pa jaunu!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Kur ir veikali, kur var iegādāties ādu priekš salona (stūrei, beņķim, vai sazin kam vēl)?
Man šobrīd ir 7 pogu OBC, ja es izvelku to vadu un pieslēdzu tikai to melno vadu pie 18 pogu OBC, vi'nam jau vajadz'etu darboties?
Tādā gadījumā strādās tikai pulkstenis. lielais displejs būs melns un neieslēgts.vart rakstīja:Man šobrīd ir 7 pogu OBC, ja es izvelku to vadu un pieslēdzu tikai to melno vadu pie 18 pogu OBC, vi'nam jau vajadz'etu darboties?
Nu hvz man pat pulksteni nerādija jo +- ir jāpārnes uz otru štekri
Varbūt kāds remontē vai zin kas var saremontēt OBC ja izdeguši pikseļi ??? Bildē redzams kas par lietu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
attaisi valja un pats redzesi no otras puses kuri ir izdegushi. vari pats parlodet vinjus, be ja galigi tricosha roka tad labak pasam nedarit
...
Pats labāk neriskēšu maybe zini kādu kas to var izdarīt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 1297