e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 90
- chevron_right
Uzlaboji garīgo, hahahaha
Vai tad tik gruti atrast soferi?andrjuha37 rakstīja:Blja soferi. Vnk vajag , un no kompanijas neatteiktos , vnk tads gadijums kad gribas iekapat !
Taka es no bauskas. Jelgava soferi grutak atrast ...
Es piemeram sodien soferis,bet ar savu e36!
andrjuha37 rakstīja:Blja soferi. Vnk vajag , un no kompanijas neatteiktos , vnk tads gadijums kad gribas iekapat !
Taka es no bauskas. Jelgava soferi grutak atrast ...
Ņemot vērā, ka Jelgavā šajā gadalaikā ir ap 7000 studentu (vairāk kā 10% no iedzīvotāju skaita), tad ne tikai šoferi, bet pat, kā saki, apvienoto profesiju bļešoferi (putrologu kojās pa provi) viegli atrast.
Koa?BadToro rakstīja:
Ņemot vērā, ka Jelgavā šajā gadalaikā ir ap 7000 studentu (vairāk kā 10% no iedzīvotāju skaita), tad ne tikai šoferi, bet pat, kā saki, apvienoto profesiju bļešoferi (putrologu kojās pa provi) viegli atrast.
Kkas pret studentiem?
Deiko rakstīja:Koa?BadToro rakstīja:
Kkas pret studentiem?
Kāpēc pret? Tas tak nejēgā pozitīvi - tāds procents.
kads "pret studentiem" pats 3 gadus atpakaļ biju students un dzivoju 10ajas kojas , pret studentiem nekas nav preti , vnk mekleju cilveku kas pec 2 h vizinašanas neaizmuks ar vardiem "sory bro ta sanaca" ... un ja vispar , tad atradu šoferi , neskatoties kad ir trešdiena un parsvara visi studenti tuse ...
P.S. joprojam dzivoju blakus 10-aj dienesta viesnicaj ...
Chill Andrjuh! To es biju domājis BadToro..andrjuha37 rakstīja:kads "pret studentiem" pats 3 gadus atpakaļ biju students un dzivoju 10ajas kojas , pret studentiem nekas nav preti , vnk mekleju cilveku kas pec 2 h vizinašanas neaizmuks ar vardiem "sory bro ta sanaca" ... un ja vispar , tad atradu šoferi , neskatoties kad ir trešdiena un parsvara visi studenti tuse ...
Tad tik veiksmīgu vakaru, ja jau šoferi atradi!
10. koju rajons man tumša bilde, zinu, kur Stokker un Mehu serviss
Mēs ar čāļiem izdomājām jaunu spēli. Uz Ķekavu vai citur pierīgā pasūtam ēdienu, piemērām takeout.lv, paši būdami arī Rīgā. Pēc 15 min izbraucam. Kas pēdējais atbrauc - tas maksā par vakariņām! 'Žēl tik, ka kurjeri negrib spēlēt, kad zaudē.. =) Mans zirdziņš ir kopējās uzskaites līderis! 8)
Pēdējais labojis AgreeBeaver - 26 Mar 2015, 18:23, kopā labots 1 reizi.
Pabuts bauska , ta bija ka izmirusi , tikaj statika satikam jautru mejteni pie kases kad iegriezamies pec kafijas , jelgava ari bija tuksums tikaj pie 4BK bija tauta , taka pavizinajos un atputos normali , a un vel statoila jelgava pie Makjisha redzets peleks e36 sedans ar cjaliti un meicjam pec skanjas bija dizelitis
Kads sestdien (09.05) brauks pie Romkas merit db ?
Heisa- kads no Jelgavas brauc uz sezonas atklashanu?
Varbut ir iespejams savakties un startet visiem kopa jau no Jelgavas?
domaju kad vairaki brauks , ganjau pie JUska vaj pie karautas vaksies un tad brauksimskudra rakstīja:Heisa- kads no Jelgavas brauc uz sezonas atklashanu?
Cikos planojas savakties un startet ara?andrjuha37 rakstīja:domaju kad vairaki brauks , ganjau pie JUska vaj pie karautas vaksies un tad brauksimskudra rakstīja:Heisa- kads no Jelgavas brauc uz sezonas atklashanu?
jagaida kad tauta pados ziņu kur un cikos
Principā es ar piebiedrotos ja savācās kāds bariņš
Nu Ko, pagaidam no Jelgavas tikai triis brauceji?
Tad kur un cikos vacamies , kautvaj trijata aizbrauksim
Es atklašanā bušu,bet braukšu uzreiz pec darba no Rīgas taka nesanaks kopā ar jums izbraukt no Jelgavas
nu ja līdz trasei kāda h jabrauc tad pirms 11 varētu savākties - kkur pus 11 varētu savākties jaunas pasta salas stajankā?
Nu tad 10.30 pasta salas stavvietaskudra rakstīja:nu ja līdz trasei kāda h jabrauc tad pirms 11 varētu savākties - kkur pus 11 varētu savākties jaunas pasta salas stajankā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 90